Senaste Inlägg

superman

Titta vilken snygg superman jag har införskaffat mig!

Julbord

Ja, då var årets första julbord avklarat, eller mamma ville kalla det "halloweenbord" för att inte låta allt för desperat.



Lyssnade även på julskiva, drack julmust + att pappa har satt upp julbelysningen ute. Tror min familj vill dryga ut julen så mycket som möjligt...
Iaf så skjutsade Max och jag hem Elin och Anton nyss, hann tyvärr bara se första HP filmen men Max och jag ska se tvåan i sängen nu :) Imorgon blir det att kliva upp i tid för att hinna gå ut med hunden, städa huset, städa hamsterburer, gå ut med hunden igen och sedan träna innan klockan blir allt för mycket. Fytusan vad jobbigt att behöva kliva upp tidigt första dagen på lovet... Om man kliver upp 12 hinner man väl ändå mycket ? 

vintertid

Gud vad skönt att man fick dra tillbaka klockan en timme idag. Känner att det var välbehövt för att jag skulle hinna göra något idag.



uppvaknande

God morgon.

Har väl börjat återfå min skepnad som människa nu på eftermiddags kvarten. Fått i mig lite mat, bla. varm choklad och limpmacka, har tvättat bort det som återstod av min sminknings från gårdagen och ska nu hopppa in i duschen.
Var som sagt ut igår och hade en mycket trevlig kväll, tyvärr fick jag ju lite panik där innan jag skulle åka hem till Max. Testade ju piratdräkten och var inte alls nöjd med det jag såg, så jag tog saxen och pappas skjorta och började skapa lite piratkläder, även det gick åt pipsvängen, så jag klippte sönder pappas skjorta i onödan. Slutade iaf med att jag tog piratdräkten och försökte rädda allt med smink. Resultatet funkade men inget jag är nöjd över. Nästa helg blir det däremot andra bullar, då vi ska till Julia, har en super idé men det kommer jag avslöja lite längre in på veckan.

Ikväll blir det förhoppningsvis Harry Potter maraton! Ska ringa och höra med Anton och Elin och Julia och Karl om dom vill vara med :) Nu, duschen!

panik

Fan jag börjar få panik, jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Min piratdräkt fick mig bara att se ut som en fjolla! Vad fan ska jag ha på mig!!!!!!

motorstop

Puh, äntligen hemma.

Pappa tvingade mig att övningsköra lite när han hämtade mig, det gick sämst om jag ska vara ärlig. Har inte kört på ett tag vilker resulterade till ett motorstop, att jag la i 2:an när jag skulle lägga i 4:an på e4:an och att jag satt och darrade hela vägen. Men nu är jag hemma och i liv som tur är så nu ska jag se lite på OTH innan jag börjar gära mig klar inför kvällens pravader :) Tjing

uttråkad

Fan man skulle ha siktat in sig på att bli DJ, har gjort den asgrym playlist till gymmet nu.
Så här sitter jag och dunkar bra musik och spelar harpan, känner mig hyfsat uttråkad om jag ska vara ärlig. Men man kan ju se det positiva i det hela också, jag får ju åka hem om 1,5 timme... Det där gjorde det hela inte ett dugg lättare. 1,5 timme är ju 6480000 sekunder sekunder, nej jag räknade inte ut det där i huvudet jag använde mig utav miniräknaren. Man kanske ska börja räkna ner sekunderna för att få tiden att gå fortare....
Kan passa på att säga grattis till mamma Mia som fyller år idag! Ska åka till Max sedan och ge henne present och käka middag :)
Nu är det nog bara 6479900 sekunder kvar :)

gymmet

God morgon :)

Sitter nu på gymmet och försöker fördriva tiden på något sätt, funderar på att träna lite men vet inte riktigt om jag sedan vill sitta här fram till klockan två och lukta svett.. Träningen får nog vänta ett tag.
Kvällensplaner är fortfarande ouppklarade men klä ut mig vill jag iaf. Kan ju inte skita i att klä ut sig på halloween!
Skriver sen små monster :)

fullspäckad dag

God kväll.
Har inte haft tid att blogga idag eftersom jag faktiskt gick till skolan idag, hjälpte Max att fixa inför mässan som äger rum imorgon, och bara allmänt umgåtts med min pojkvän helt enkelt. Tog också en sväng förbi stan och kikade in min spiderman dräkt efter att ha varit på mässan och tro på FAN att den är borta. Skulle ha köpt den då jag hade chansen, men icke, snåla Mathilda vill vänta tills någon annan köper den!

Ikväll blir det filmmys med älsklinge, Christina och Olle :) Hoppar i sängen ganska tidigt eftersom jag ska upp och sitta på gymmet imorgon. Ha en trevlig kväll<3

pumpor och kex

Ligger nu i sängen och ska se lite på Avatar The Last Airbender, fast den riktiga versionen, den tecknade. Tecknat är alltid bäst!
Var hos Max förut och käkade middag och skar till deras pumpa, måste säga att resultatet vart grymt.



Åkte sedan hem och kikade på lite hockey med mammi och pappi och käkade kex. Det där med GI-metoden är för töntar.


Nä nu blir det film och sedan sova. Kanske det är på tiden att ta sig till skolan imorgon eftersom man inte har varit där på hela veckan?...

Halloween

Halloween närmar sig, det är redan i helgen nämligen och jag älskar den här högtiden, man får klä ut sig, vilket jag älskar, käka godis och en massa hemska filmer går på tv. Men något jag verkligen ogillar med halloween är hur tjejer, för det mesta, klär ut sig för att göra sig snygg! Hallå! Varje helg resten av året gör vi oss snygga då vi ska ut så SNÄLLA bjud på er själv en ända helg på året.

För jag menar, kanin, polis eller sjuksköterska känns liiiiite utspelat, går du på en halloween fest så är det ju minst 50% av alla tjejer utklädda till just det. Man berhöver inte riktigt brainstorma för att komma på någon av dessa outfiter.

Förra året hade jag den här dräkten.

Och mitt resultat blev inte riiiiiktigt så snyggt...

Och det var det som var meningen, jag skulle vara pirat, inte en prostituerad människa.

Skippa snyggdräkten


Och bjud på dig själv!

Sitter på gymmet

Och är lätt nervös. Kommer någon in och vill täkna kort har jag inte den blekaste hur jag ska göra.
Hungrig är jag också, känns lite drygt att veta att jag inte kommer att kunna äta något de närmaste två timmarna tills Max och Fredrik är tillbaka.
Tror jag ska fördriva tiden med lite harpan nu.

exploderande dammsugare

Städning av huset, chek.
Råkade dammsuga upp en tändare förut, så smidig som jag är, och fick världens panik eftersom jag trodde att tändaren skulle explodera i dammsugarpåsen! Ringde pappa och frågade med hysterisk röst ifall det skulle hända men han skrattade och sa att det var lugnt och att jag kunde fortsätta dammsuga.
Nu bär det av på en promenad med hunden till Gun, mamma moster, där jag lämnar av honom och beger mig sedan mot gymmet där jag ska sitta medans Fredrik och Max är på något möte.
Tjing<3

torsdag/städ-dag

Telefonkö: chek
Nu väntas städning av huset, kan meddela att det känns ganska meningslöst att städa ett hus där, en lurvig hund som tappar hår, bor. Men, vad gör man inte för lite helgsfint?

telefonkö

sitter i telefonkö och känner hur mitt tålamod sakta men säkert börjar ta slut....

pälsmössa

Godkväll studsbollar.
Nyss hemkommen från birsta, Max och jag tog en sväng dit efter middagen för att inhandla bla. en present till mamma Mia som fyller år på lördag. Jag hittade också en otroligt snygg mössa, förmodligen det mest nöjda köpet på länge.


Svängde förbi statoil på hemvägen och hyrde med oss Robin Hood , så nu blir det filmmys.
Ha en trevlig kväll allesammans.

joggingrunda

Nu är jag allt stolt över mig själv, kom nyss tillbaka till gymmet efter en joggingrunda. Tror jag inte har varit ute och sprungit på 1000 år. Fick idén om joggingrundan igår då jag låg isängen och skulle sova. Nu blir det iaf styrketräning, mage och rygg. Skriver mer sen :)

teletubbies-dräkt

God kväll.
Är nu hos Max och sitter och väntar i hans säng medans han duschar. Fick reda på förut att jag inte börjar fören 10.30 imorgon istället för 8.30 (y)
Vad tusan ska man göra på halloween? Som tur vet jag iaf vad jag ska vara. Plan A var att jag skulle införskaffa mig en teletubbies-dräkt men tyvärr har jag inte hittat någon och om jag skulle göra det har jag på känn att den skulle kosta skjortan. Så istället får jag vara spiderman, var nämligen den ända dräkten på skämtaffären som täckte hela kroppen. Ska gå dit imorgon och köpa den, jag ber till gudarna att den finns kvar.
Nu är det sovtime, godnatt<3

Mörkrädd

Hejsan chips munkar!
Tisdagkväll och inget speciellt planerat förutom att åka till Max vid 9 tiden. Funderar på att fördrvia tiden med att ta en promenad med hunden min men känns verkligen "olockande" när det är bäcksvart ute. Var och såg på Paranormal Activity 2 i Söndags på bio och har märkt att den har satt sina spår i mig. Bra att jag ser skräckfilmer när jag inte ens vågar vara ensam hemma efter klockan 8 på kvällen...
Ha en trevlig kväll.  

kakmonster

Hej mina kära sockerkakor.
Förstår att min frånvaro har gjort er oroliga men don't worry, sitter just nu i köket och äter kakor och mår bara gött. Jag har insett att GI är en tråkig dietmetod, lördagskvällen blev inte så jätte lyckad utan var faktiskt jävligt tråkig, att jag var hemma från skolan igår och är ledig idag och att jag kommer att behöva gå fem varv runt solberg om jag ska kunna förbränna det jag har ätit de senaste dagarna. Kanske dax att börja gå?....

partytime

God morgon.
Blev en väldigt lång sovmorgon imorse just för att jag ska vara pigg ikväll då det blir till att fira Malin :)
Tror det kommer bli riktigt roligt och är riktigt taggad inför kvällen. Ska snart gå ner och börja fixa mig för att det inte ska sluta med att jag står i duschen 10 minuter innan vi ska åka till stan, vilket det alltid brukar sluta med.
Har i tanken en riktigt snygg outfit för kvällen men får se hur det ser ut på, kan ju se ut som en påse skit eller som jag har hoppas på.
Nä nu blir det duschen, hej<3

one tree hill

Halloj.
Efter mycket slit och hårt arbete är nu mitt rum färdigstädat. Sitter i sängen och ska nu slå på one tree hill och bara njuta. Känns skönt att jag inte har något kvar att göra för ikväll att man bara kan ligga och slappa resten av kvällen. Nu blir det torsdagsmys, tjabba<3

over and out

Jag gav GI-metoden en sista chans, det gjorde jag, fram tills att det var dax för middag, pasta med skinksås. Mumsfillebubblan. Jag har inte gett upp tävlingen, bara förenklat den lite. Var så otroligt gott med hårdbrödmacka till maten. Har nyss käkat upp och ska snart ut och gå en sväng med hunden innan jag hoppar in i duschen.
Sedan får jag se vad kvällen har att erbjuda, tjing<3

last chance

Okej, jag ger GI-metoden en till chans, en sista. Men den här gången blir det stenhårt, förutom på lördag då vi ska fira malin (y)

Försöker fördriva tiden med lite harpan medans jag väntar på att One Tree Hill Säsong 1 ska laddas ner. Tänkte kika lite på det innan det bär av till gymmet för att stenhårt mag och rygg-pass. Skum som jag är skulle jag gärna vilja ha något att plugga med nu när jag ändå inte har något för mig men som alltid kommer alla läxor och prov på en och samma gång, då man inte har tid. Nu återgår jag till harpan.

socker

Jag ger upp! Jag orkra verkligen inte med GI-metoden längre. Var nyss hos Gun och hämtade Bierfass, självklart bjuds det på fika och vem säger nej till det? Inte jag. Jag är inge bra på att hålla mig från socker, jag är inte skapt för att göra det. Spelar ingen roll hur många gånger jag försöker vara nyttig, nyårslöften, nyttiga månaden, tävling osv. osv. det biter inte på mig. Jag älskar socker och allt som har med det att göra.

Andra viktjounalen

Hej mullvadar.
Lovade ju att lägga ut den andra viktjournalen och här kommer den :)

andra vägningen

God kväll.
Som sagt ägde den andra vägningen rum ikväll och till min glada förvåning hade jag gått ner 1 kg :D Tyvärr kan jag inte lägga ut resultaten på bloggen ikväll eftersom jag är hos Max och har inte viktjournalen med mig och kan inte alla mått, men lovar att lägga ut det imorgon :) Max hade lyckas gått ner 2.6 kg (y) Jag kan känna hur vinstensvindar susar förbi mig ;)
Nä nu blir det sängen, god natt<3

tidig morgon

God morgon.
Är riktigt jädrans trött nu när jag sitter här upp i köket och käkar fil.
Idag blir det den andra invägningen. Känns inte så bra att  man åt popcorn igår...
Ajja måste skynda mig lite nu, skriver sen <3

3D

God kväll.
Är nu hemkommen från bion. Var inte någon toppen film vi såg, the last airbender. Dålig 3D och handlingen var väl så där. Men man säger ju aldrig nej till popcorn (y)


Nu blir det sängen, godnatt<3

tummen upp för pluggisen

Tummen upp för min insatts vill jag lova. Skrev klart krönikan och känner mig otroligt nöjd. Nu förtjänar jag verkligen en biokväll.



Fan man kan ju inte gå på bio utan att äta godis?

Ohälsosam helg

Hatar att skriva krönikor, speciellt när det redan är bestämt vad man ska skriva om. En krönika ska ju vara "personlig" men ämnet Svenskan om 100 år ligger inte så där jätte nära mitt hjärta för stunden.

Datorladdaren och jag spenderade helgen på olika håll vilket förklarar min dåliga uppdatering + att jag hade vettigare saker för mig, som att spela poker och vinna 300:-, umgås med syster och Andreas som var på besök över helgen och fuska på GI-metoden. Japp, jag är en usel människa, men jag kunde helt enkelt inte avstå från mammas cupcakes eller baguetten till maten.

Idag blir det att försöka komma någon vart i min krönika, just nu består den av ett tomt blad. Senare ikväll blir det förhoppningsvis bio. Skulle också jättegärna sätta mig på något cafe innan bio:n och dricka kaffe och käka bakelse men eftersom bakelse är strängt förbjudet så lockar inte kaffet heller...
Nu måste jag sätta igång med skrivandet, hejdå knottar.

blåsigt väder

Goddagen goddagens. Här kommer ett inlägg från blåsiga Sundsvall.

Nu har 4 dagar gått sedan jag fick avnjuta rent socker i form av godis. Känner att min kropp sakta men säkert förbereder sig för att hamna i någon slags sockerkoma men jag kämpar på. Drack just upp min proteinshake med smak av mintchoklad och smaskade på lite ost. Jag är inte rädd, jag kan följa GI-metoden.

Annars så har dalmasen, så kallat min syster, anlänt till sundsvall, rättare sagt igår. Så imorse blev det en promenad runt Västbo med henne och valpen. Mycket uppfriskande trots att stormen som äger rum här höll på att blåsa iväg oss.
Funderar starkt på att börja skriva min krönika som ska vara klar nästa vecka men det där med att plugga har aldrig varit min starka sida... Tjing<3

trött tjej

Kan ju inte säga att man är allt för pigg efter en timmes spinning.
Sitter nu på gymet med max och väntar på att han ska stänga. Efter blir det hem och duscha och sedan krypa ner i sängen och se på film :)
Är jävligt stolt över min prestation idag, käkat sallad och spinnat, inte illat pissat av en trähäst.

Viktjournal


Kommer lägga upp en ny varje måndag för att visa förändringen :)

inköpt

Införskaffade mig en sån här igår. Mycket mysig och höstig måste jag säga.

Ändrade regler

I förra inlägget berättade jag ju om att max och jag ska tävla mot varandra i en månad och se vem som kan gå ner mest i vikt, men igår kom jag på en ännu bättre idé för att få det hela lite mer spännande. Max och jag tävlar emot Julia och Karl! Eftersom jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer att acceptera att förlora mot Julia, och Max är född som dålig förlorare, kommer vi få ännu mer eld i arslet nu när vi tävlar mot ett annat par. 

Igår blev det stenhård träning kan jag lova, först styrketräning sedan gick jag på löpbandet i 35 minuter. Idag blir det också styrketräning och efter spinning. Det här kommer ta död på mig. Ska följa GI-metoden hela månaden och jag får inte äta en ända godis/kaka/glass, you name it. Vad roligt det blev att mamma gjorde cupcakes igår då... Min mamma kan vara grym ibland.

nyttigmånad

Inte hjälper det med att man har en lugn helg för att man ska vara pigg på måndag.
Sitter och verkligen överväger om jag ska ta bussen hem istället för att vara med på sista lektionen.

Blev som sagt ingen bio igår utan film hemma istället och Max och jag kom på att vi ska tävla en månad vem som kan gå ner mest i vikt och minska mest i midjemått. Får se om jag klara mig en hel månad att vara nyttig men jag ska verkligen försöka. Tröståt upp all Ben And Jerry´s igår med vetenskapen om att det inte blir något godis eller glass den närmaste månaden. Saknar redan godis, det här kommer inte gå bra. 

söndagsmys

Det blev ingen bio får bli film hemma istället och Ben And Jerrys :) Ha en trevlig kväll

sidestep

Nyduschad och fräsch. Max kom nyss men han åkte iväg med pappa för att provköra "min nya bil". Pappa har blivit lite exalterad över att jag har börjat övningskört och har nu hittat en bil till mig som jag ska få när jag får körkortet. Tror pappa har glömt att det är fortfarnade 5 månader kvar tills jag fyller 18 och säkert minst 6 månader kvar tills jag får mitt körkort. Men antar att farsgubben vill fixa till bilden fram tills dess. Själv har jag noll koll på bilar men jag var iaf och kikade på den idag, visst pappa sa att den gick snabbt men, okej nu låter jag jätte tjejig, men det var fel färg. Hahaha, vilken otroligt tönt jag är. Här erbjuder sig pappa att köpa en bil till mig men jag tycker att färgen är fel. Nästa my sweet 18 ? Men jag vill ju ha min sidestep

Vill ha en gamla, långsam, säker liten pickup inte någon snabb personbil.
Varför kan inte alla bilar vara en pickup för?

Efter en lugn helg...

Ligger jag nu här i mitt nymöblerade rum och bara njuter. Känns skönt att bara ha tagit det lugnt i helgen, fredagen spenderade jag ju med min Ben And Jerrys och på lördag var jag och Max ute och åt på Tandoori house med Elin och Anton. Tror Max och jag ska avsluta helgen med en biokväll. Skulle vara jätte mysigt men tyvärr så går inte filmen vi ville se, Dumma mig, på kvällen eftersom det är en barnfilm. Vem har sagt att barnfilmer bara är till för barn?

Ajja, får se vad kvällen slutar med :) Nu ska jag hoppa in i duschen<3

fredagsmys i mitt svarta rum

Det finns fan nog ingen som mår så bra som jag gör nu, och ingen som kommer känna sig så tjock imorgon som mig heller för den delen. Här sitter jag, ensam i mitt flickrum och käkar ben and jerrys och ska strax slå på high school musical. Jag är nog den lyckligaste i världen för stunden

Godare än så här blir det tysan inte. Tjockt<3

(o)fullspäckad dag

Jag behöver en hobby, något att sysselsätta mig med medans jag inte går i skolan, känns lite uttråkande att dammsuga och gå ut med hunden varje dag. Vilket förklarar kort sagt vad jag har gjort idag. Har också varit och tränat vilket piggade upp min dag lite och nu sitter jag och umgås med Maxie och ska se på Rocky 5 :)
Imorgon blir det skola först sedan färga håret. Mår dåligt att se mig i spegeln eftersom man ser ut som en påse med bajs i håret. Nä nu ska jag umgås med min älskling innan det blir dax att krypa ner i min nybäddade säng :) Godnatt<3

bad day

Hej alla fans och beundrare.
En otroligt dålig dag började med att jag hade glömt plånboken hemma igår när jag åkte till Max och fick därför kliva upp extra tidigt för att hinna hem och hämta den imorse innan jag åkte till skolan. Höll på att snubbla ur bilen och nu sitter jag på skolan och har rast medans några oooootrligt jobbiga människor sitter och sjunger spice girl i ett underbart gnälligt tonläge. Jag hatar den här dagen och alla människor som involverar den det vill säga.

Annars har jag ju införskaffat mig ny mobil eller pappa har införskaffat en mobil till mig :) Tycker om min pappa jag <3 Köpte nämligen Max´s xperia 10 mini, så något finns det ju iaf att vara glad för.
Funderar starkt på att sprela spel på facebook för att få tiden att gå lite snabbare så att jag kommer hem lite snabbare och kan käka brownies lite snabbare. Tjing<3

nu är det fredagsmys!

God kväll.
Har haft en lugn fredagskväll, var och tränade först sedan följde jag med pappa och kikade på brors hockeymatch i kovland. Har nyss pluggat klart och sitter nu och tittat på någon skitfilm på tv:n. Tror älskling kommer hit snart och gör mig lite sällskap :)<3
Ha en trevlig kväll små grävlingar.

And history books forgot about us

Hejsan.
Sitter just nu i mitt kök och pluggar och äter Pan Pizza. Hatar när man försöker vara lite nyttig men tyvärr så är pan pizza det ända man har hemma som går att äta till lunch. Har inte lust att ställa mig och tillaga någon brakmåltid så här vid 2 tiden direkt. Och inte går det bra att plugg heller, gick bra dom första 3 frågorna men har nu fastnat på den fjärde, vad betyder ens hövisk? Inte något jag har hört någon säga på det närmaste 17 åren iaf. Tycker inte riktigt om det här med språkhistoria jag.
Annars är det ju fredag idag men inte känner mig det minsta pepp på att göra något. Det är lite av nackdelen med att vara ledig torsdag och fredag, har ju lixom kommit in i själv soffpotatis-stadiet nu och känner inte för att bryta det. Dessutom har jag ju varit ute och ränt de senste helgerna och känner för att bara ta det lugnt den här. Ska ju först ut och fiska med pappa på lördag vilket är en underbar start på en lugn helg :)
Men nu ska jag återgå till att lösa språk historiens alla gåtor. Tjing

sitter och pluggar och lyssnar på bra musik helt enkelt.



And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once
You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light