Senaste Inlägg

Vårkänslor

Min dåliga uppdatering beror på det otroligt fina vädret vi har haft här i norrlands huvudstad. Jag har helt enkelt inte velat suttit vid datorn, har haft andra saker för mig. Men idag tänkte jag ta min tid att skriva ett litet inlägg eftersom jag ändå inte kan vara ute i solen, pga att jag har bränt mig och ser nu ut som en kräfta på bröstet. Inte jätte fint om jag får säga det själv...

Ja ungefär så här ser jag ut :]

Ikväll blir det middag med massor av folk här hemma eftersom malin har kommit hem. Vet inte riktigt vilka som ska komma men det blir nog trevligt :) Ska grilla och ha det mys.

Gårdagen tillbringade jag hemma hos Emma Bergström, en otroligt lyckad kväll, mycket trevligt folk var där :) Åkte hem runt halv 2 och somnade snabbt när jag väl kom i säng. Tyvärr är man lite trött idag men jag ska försöka hänga med i svängarna. 

Ajja nu ska jag gå och byta om, ha en trevlig kväll <3 

Trötthet

4.5 timmes sömn är ingenting för en person som behöver 10 timmar för att vara pigg. Har verkligen fått slitit mig igenom dagen, men fler stunder har jag känt att ögonlocken håller på att sakta trilla ner.

Kan tyvärr inte gå och lägga mig och sova en stund heller eftersom packningen väntar. Åker till min syster i Falun imorrn och är där till söndag.
Det vill säga, jag behöver ta med mig kläder för två dagar vilket betyder att jag kommer behöva använda mig utan två väskor. Jag kan verkligen inte packa.
Hur gör man? Själv står jag bara och tittar in i garderoben några minuter och verkligen föröker att bara packa ner så lite kläder som möjligt, men det slutar oftast med att halv garderoben är ner tryckt i någon gammal fotbollsbag.
Man vet ju aldrig vad man vill ha på sig när man väl är framme och oftast är det just den där tröjan man lämnade hemma som man måste ha till de jeans man ska ha på sig.



Nej nu ska jag börja med allt så jag inte somnar och behöver packa imorgon. Pusshej<3

Grillkväll

Nu är det dax att färga mitt hår känner jag. Utväxten börjar vli förjävlig. Men den här gången tror jag att det blir att färga hela håret silverblont, gillar det skarpt. Får se vilken dag det blir av, åker ju till falun nu på fredag så man kanska ska passa på att göra det imorrn så att håret är fixat innan man åker :)

Igår hade jag en otroligt trevligkväll med Vickan,Julia och Anki. Grillade hemms hos systrana Anki och Vickan, det blev kött, potatisklyftor och vitlössås. Muma. Sen blev det kort,popcorn och några shotar. Skulle egentligen avsluta kvällen i bastun men tyvärr hade någon stängt av den så det blev inget av :/ Hade ändå en otroligt trevlig kväll. Satt på altanen fram till 01.00 sedan gick vi in och la oss. <3
Bilder sen kvällen kommer upp lite senare.

Försöker få tag i Julia nu så vi kan gå ut och gå men det ser inte ut som hon har någon skjuts till mig, blir väl jag som får ta mig en sväng ut till henne. 
Ha en trevlig fortsättning på påsklovet <3

Skriver till blinda ögon

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering nu på lovet men jag har inte haft tid att sitta vid datorn.
Själv har jag haft en underbar start på lovet, haft det mysigt med Niklas, partat med mina brudar, varit på påskrocken och varit ute i det underbar vädret. Men ikväll blir det bara att sitta hemma och ta det lugnt. Ska nog slå på en rulle och bara njuta. Kanske käka lite fruktsallad, vem vet ? Slänger upp lite bilder sen lovet längre ner i inlägget.

Känns verkligen som att jag sitter och skriver till mig själv ärligttalat. För vem annars läser mitt vardagliga skitsnack om allt ? Kanske min mamma ? isf hej mamma och tack för att du håller min besök Statistik uppe <3 Kanske måste testa något annat, en ung mamma blogg ? Jag tänkte eftersom jag har så många barn redan nu så kan jag ju berätta om mina bästa blöjbytar tips och vilken välling som JAG tycker är bäst för stunden. Det här kan fan bli en bra blogg om jag håller mig inom det här ämnet, jag som inte ens kan byta en blöja och som kommer anställa någon som gör det på mina barn när jag får egna. Jag gillar inte riktigt det där med avföring.
Nej nog med mitt skitsnack, nu kommer bilder sen blir det film för min del.


Linus och Anton på påskrocken

Mys med Vickan

Mys med Vickan
Puss hej<3

påsk love<3

Äntligen blev det påsklov, kommer bli hur skönt som helst. Funderar på att bara ta det lugnt det här lovet, umgås med niklas och vänner. Men nästa helg drar jag,Vickan,mamma och pappa ner till Falun för att hälsa på min syster :) Åker på fredag morgon och kommer hem på söndag eftermiddag =) Blir en hel del shopping och bara mysa på. Där nere är det ju trots allt ca.20 grader i solen (!), blir otroligt avensjuk, här hemma är det ju bara regn och skitväder.

Var iaf in till stan idag och införskaffade mig ett par skor och jeansleggins.
 
Har ingen bild på jeanslegginsen men köpte dem iaf på carlings. Efter middagen åker jag till niklas för att se på film och äta fruktcocktail :] Muuuums. Ska också reta honom imorgon då han blir tvungen att kliva upp och åka till skolan men inte jag :D Oj måste pringa upp och hjälpa pappa med maten. Pusshej<3

Den var så söt att jag blev tvungen att lägga in den

primavera anticipada

Enligt rykterna har jag hört att arvtagerskan Paris Hilton dejtat hela 37 killar sedan 1995 där bland annat en tjej, nämligen självaste Britney Spears. Hur hinner tjejen med? Hon byter alltså kille 2.5 gånger per år! Ganska mycket om jag får säga det själv....

Själv byter jag favoritlåt mer än Paris Hilton byter killar iaf, för stunden ligger laura pausini feat james blunt - primavera anticipada på min topplista nu. Synd bara att jag lyssnar sönder dem så fort, så om en vecka kommer jag förmodligen hata låten.
Nej nu ska jag hoppa ner i ett bad och bara njuta, puss och hej<3

Bild

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min lilla bebis 4 år!

Måste ju lägga ut en bild på mina nya fräna brillor som jag köpte i fredags

Annars har min dag varit som vanligt, inte mycket som har hänt, ska snart åka till Niklas ett tag och umgås med han sedan blir det hem och plugga lite no till provet imorrn, skulle ju egentligen har gjort det för ca 2 veckor sedan men det har inte blivit av :P
Pusshej<3

En mysig söndag

Oj vilken härlig frukost pappa hade gjort ordning idag. Exakt vad jag behövde för att orka med dagen..
 
Är inte särskillt pigg idag sen gårdagen därför sitter jag fortfarande i morgonrock sen jag tog mig ett härligt bad. Blir bara en massa filmmys för min del idag. Orkar inte med något annat.
Vill tacka alla igår för en otroligt trevlig kväll med massa sång och snack<3
Nej nu ska jag se på Harry Potter och dricka te.
Pusshej<3

Tired of the sound, I've heard before

Ledsen för dåligt uppdaterande men jag har varit helt fast i mina böcker den här veckan. Har börjat läsa Harry Potter böckerna igen eftersom jag inte har hunnit in till stan och införskaffat mig något nytt att sätta ögonen i.
Igår kväll kom min kära syster Malin hem, hann tyvärr inte träffa henne så jätte länge innan jag åkte iväg för att sova hos Niklas men hon blir kvar här tills på söndag som tur är : )
Efter skolan tog jag en sväng in till stan med Malin och mamma, fikade,kikade runt och hyrde film tills kvällen. Jag införskaffade mig två par ny solglassögon, lovely. Bilder på dem dyker nog upp imorgon.

Ikväll blir det filmkväll med Niklas,Vickan och Julia hyrde Blood diamond och en skräkis vars namn jag inte kommer ihåg. Så det blir att krypa upp framför tv med lite vinduruvor och bara mysa. Imorgon där emot blir det utgång om allt går enligt planerna. Vet inte riktigt än vad som kommer hända men man får väl se vad kvällen har att bjuda på.

Har laddat upp med mjukiskläder inför filmtittandet =)

Nu kommer snar mina små gäster så måste avsluta. Pusshej<3

Besviken

Nu blev jag yterst besviken, fick reda på att "New Moon" kommer ut på bio i Sverige 20 nov.
 Det är 233 dagar kvar!


Får väl förmodligen vänta tills dess då.