Senaste Inlägg

Halloween

Nu börjas det. Ska hoppa in i duschen nu och vara lite kvinnlig, ni vet raka bena, smörja in mig med saker som luktar gott osv. Sedan väntas mat, skulle egentligen börja med maten själv innan mamma kom hem men gud ville nog inte att jag skulle försöka middagen ikväll, satt han förstörde våran spis :) När jag är mätt och belåten drar jag iväg till Vickie där jag förvandlar mig till en pirate ;) Haha fyfarao vad lina och jag kommer se ut som två påsar bajs ikväll. Men på halloween får man faktiskt bjuda lite på sig själv!

Sämsta på hela kvällen är ju att min kamera laddare är bort så jag kan inte ta några kort! Ska gör ytligare ett försök att hitta den men har en SVAG känsla av att jag har glömt den i stockholm eller Falun.
Nej nog med skitsnack, tillbaka till arbetet. Tjingeling<3

Jul

Tjabba.

Ja nu anser min mamma att det redan är jul. Hon har inhandlat både glögg, julmust och en paradisask. Jag tror han älskar det där med julen eftersom Carolas julskiva spelas året runt.

Ikväll blir det skräkfilmskväll för fulla muggar. Ska ladda upp inför morgondagen. Tyvärr är jag inte så pepp ändå eftersom vi inte fick någon lokal men det löser sig. Ska iaf in till stan till Antons lägenhet en sväng från början, sedan får vi se vart kvällen slutar.

Sitter iaf nu och väntar på Max, ska gå ut och gå med hunden en sväng innan vi trycker i oss maten. Tjingeling<3




Film

Tjabba.
Sitter nu och ser på vänner och väntar på Lina och Carro. Blev inget hos Vickan ikväll eftersom hon skulle umgås med någon random människa ;) Så det blir film ikväll igen :P

Ikväll kommer iaf Max hem så jag har lovat att försöka hålla mig upp till klockan 3 då han ska ringa men känner att jag ändå kommer att somna vid 1:P Får be Lina att hålla mig vaken x)

Nä nu ska jag ringa Lina och höra hur det går för henne. Tjingeling<3

Morgonpigg

Nu har jag kavlat mig ur sängen efter att ha legat vaken och sett på tv sedan 09.00.
Tänkte hoppa in i duschen nu innan jag ber pappi skjutsa mig till Lina där massa plugg väntar. Skulle gärna ha tagit mig en lite promenad dit om det inte var så att jag är tvungen att släpa med mig datorn.

Jag har ett litet problem, vart tusan är min telefon? Skrev ett sms till Julia när jag vaknde senda försvann den bara. Förmodligen ligger den väl någonstans i min säng mellan alla kuddar,filtar och mitt täcke men jag kan inte hitta den. Och så smart som jag är har jag den på ljuslöst så jag hör den inte när den ringer. Undra om kvalsterna har käkat upp den...

Iaf så dras det ju till Vickan ikväll som sagt, Ska bli otroligt trevligt. Men nu ska jag gå på telefonjakt. Tjingeling<3

2 dagar

God dagens.
Har märkt att min besöksnivå har sjunkit lite nu på sista tiden, kan ju bero på att jag är sämst på att uppdatera eller att hela vida världen har börjat hata mig... vilketsom så ligger jag nu i sängen och försöker sova men kan inte riktigt slappna av. Halloween är på lördag och vi har FORTFARANDE inte fixat någon lokal! Imorgon ska vi iaf testa ett nytt nummer, och förhoppningsvis är det här det rätta. Har ringt ca.3 nummer men alla har varit fel.

Så vad har jag gjort de senaste timmarna, jo varit på body pump, duschat, käkat,sett på tv,käkat igen och spelat GH. Vilken otroligt händelserik kväll jag har haft känner jag.
Men morgondagen bjuder faktiskt på bättre händelser. Ska till vickanboy och partaja lite på kvällen. Otroligt trevligt. Ska på dagen röja undan lite plugg som jag inte har orkat gjort. Men som tur får jag trevligt sällskap utav Lina Ska också försöka klämma in lite träning där imellan.

Nä nu börjar trotsallt ögonlocken svika mig. Godnatt<3

Också var det de där med att jag skulle bli duktig att uppdatera på bloggen...

Har varit riktigt hurtis idag, vaknade klockan 08.45 och tog med mig hundisen på med promenad till Gun. Där bjöds det på fika av godaste slag. Åt till att jag fick ont i magen, grattis är ju gott har jag hört. Pappa hämtade mig och jag tog tag i städningen av huset. Tyvärr hann jag bara med nedervåningen innan jag blev tvungen att skynda mig in i duschen och åka ner till bussen. Hmm, tror nästa det där rimmade? Iaf, möte upp Julia,Elin och Vickan på staden. Köpte lite små saker sedan satt vi oss och åt sallad från Cooffe house på Body in Motion. Ja låter lite skumt, men Julia åt iaf där så vi tog med oss vår mat och gjorde henne sällskap.
Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och göra min engelska uppsats, men har ganska stora tvivel på att jag kommer sluta framför GH ännu en gång.

Halv 7 drar jag iväg på Bodypump för att biffa upp musklerna lite gran. Känner att jag kommer vara en jävulst biff till sommaren. Promblemet är ju bara att jag inom en snar framtid kommer tycka det är för jobbigt att träna och lägga av... Men det promblemet får jag hanskas med sen. Tjenixne<3

Nattinatti

Kom nyss hem från Elin. Har spenderat min kväll där med henne,Lina,Julia och Vickan. Satt och såg på skräkis och käkade godis. Ärligt talat så såg jag ju inte så mycket av filmet utan rättare sagt mest mina egna handpflator, men ändå.  
Frågan är ju varför jag aldrig lär mig? Jag vet att jag blir livrädd av att se skräkisar, men ÄNDÅ gör jag det! Blev nyss rädd när telefonen avspeglades i datorn. Känns bra det här (Y) blir väl att se på barnfilm tills att jag somnar för att lugna ner neverna.
Funderar på att ställa klockan på ringing imorgonbitti för att gå ut och gå. Men lär sluta med att jag stänger av den och somnar om... Det där men att kliva upp på morgonen är inte riktigt min grej. 
Vilketfall så ska jag krypa ner i sängen nu. Godnatt<3

Seeeeg

Varför är Lina och jag så jävla seg?!
Klev upp klockan 12, käkade frukost, gick ner och nördade GH och crazy taxi fram till HALV 5! Så nu har jag nyss käkat middag och borstat tänderna.

Gårdagen tillbringade jag iaf med att träna och se på film med Lina,Malin och Vickie. Mycket trevligt, ikväll blir det att träna och seda vara med Julia och Elin :) Får se vad vi hittar på, nu ska jag iaf gå tillbaka till mitt nördandet av GH <3

SÖNDAG!!!!

Jag hatar söndagar!
No shit?! Jo det gör jag. Söndagar är verkligen tråkiga. En söndag är en slappdag, antingen en bakis dagen, en dag man försöker hinna med allt man skulle göra i helgen men inte gjorde, en dag för alla lyckliga par att ligga och slappa framför tv osv. Det suger! Visst, den här söndagen är ju inte en riktig "söndag" eftersom det inte är någon skola imorgon, så jag skulle egentligen kunna fixa världens röjparty ikväll för att få dagen att gå men då finns det ju människor som har tagit tag i sina liv som faktiskt ska upp och jobba imorgon! Så där var den planen förstörd.
Jag kan ju antigen städa rummet som ser ut som kaos, men det skulle vara på tok för jobbit och den hemska söndagskänslan skulle krypa allt närmare när jag står där och plockar upp kläder från golvet, så städningen får vänta helt enkelt. Kan ju också gå ut med hunden, men även det skriker SÖNDAG!!! Söndagspromenad, sånt gamla människor håller på med. 
Så vad finns det kvar att göra ? Min fina engelska uppsatts ligger förstås och väntar på att jag ska sätta tänderna i den men jag har ingen vidare lust. Jag orkar inte ta det lugnt idag, jag har för mycket överskottsenergi kvar som jag vill få ut.


Låt oss ta bort den här tråkiga dagen!

Ajja, jag antar att den ända som kommer att få mig på andra tankar är att ta en SÖNDAGSPROMENDA. Ska ladda iPoden med massa bra musik och gå ut i det här pissigasöndags vädret och låta tankarna sticka i väg. Tjabba<3

Julliet

Tjabba.

Sitter hos Julia och ser på E! medans hon fixar sig för att ta bussen till Karl.
Satt och såg på film här igår till klockan 3 innan jag däckade isängen och vaknade upp vid 12, eller 11 var väl klockan eftersom man drar tillbaka tiden en timme idag.

Snart kommer mamma och hämtar mig, ska hem käka godis, gå ut och gå sedan sätta mig och göra lite plugg. Vad kvällen har att bjuda på får vi se. Har inga planer för stunden.

Skriver när jag kommer hem<3

Nackont

Gormorgon.
Sitter i min säng och har otroligt ont i nacken, har ingen aning om varför.
Blev iaf en tidigkväll igår och kom hem runt 2 tiden. Mycket skönt faktsikt, känner mig hyffsat pigg idag. Snart dras det iväg på hockey med bror min. Hv71-timrå, kan ju sätta 1000 kr på att timrå kommer förlora.

Kvällens planer är att bara ta det lugnt, orkar inte göra något speciellt. Ska kanske umgås med Julia och Vickan<3 Har ju hela lovet på mig att vara illegal och ha roligt, så den här lördagskvällen kan jag offra.

En lite fråga, vad fasiken ha hänt med fackbook? Det ser ju ut som en påse hundbajs för stunden. Nä fy, vill ha tillbaka den gamla designen mycket enklare och smartare. Blir otroligt irreterad då det dycker upp massa skit om att den personen har blivit kompis med den och bla bla bla, skiter jag väl fullständigt i! Är bara jobbigt.

 
Nä, facebook får en rejäl diss nu!

Ska springa upp nu och höra med bror vilken tid vi ska åka. Tjingeling, hör sen<3

Party

Nu hoppar jag in i duschen och gör mig ordning för att sedan gå till malin. Lägger kanske upp en outfit senare, vem vet...

Ha en rolig fredagkväll, tjabba<3

Morgon

Godmorgon.

Ska nu ta en sväng ner till dingesjö med hunden i det här pissvädret. Sedan kommer pappa och vi ska käka lunch där med Mathias och hans jobbarkompisar. Vädret suger vilket får mig mot dåligt humör men idag gäller det att peppa! Ska hinna mycket idag, åka in till stan och hämta ut våra New moon biljetter! som vi betällde igår, plugga lite, göra mig i ordning och gå ner till malin. Allt det här ska jag hinna innan halv 6 så det är bäst att jag sätter igång nu.

Skriver sen<3 Tjenixen<3

Beslutsångest

Att sitta i en massagestol är jävligt skönt, men att sitta i den en hel hockeymatch kan få sina konsekvenser. Har nu ett avdomnat arsle och känslan av dom där massagebollarna sitter kvar i ryggen... Sista gången jag spenderade en hockeymatch i en massagestol vill jag lova.
Vilketfall så gick jag och pappa bort till Åman på gatan och såg Timrå-Luleå. Och jag måste säga, timrå vilka jävla sopor! Matchen var iaf ganska bra och gott fika bjöds det på. Nu väntas det lite kvällsfika med pappa. Mums<3

Har ju en liten fundering hur fan jag ska göra med mitt hår... Just nu är det så där mitt emellan allt ihop. Det är inte långt och det är inte kort. Går inte att få det snyggt hur jag än gör,därför får jag sätta upp det hela tiden. Så frågan är ju, ska jag klippa mig kort igen eller slita mig igenom den här perioden tills jag får långt ?


Kort?

Långt?

Urfunktion

Ser ut som att blogg.se helt enkelt inte vill att jag ska blogg mer. Varje gång jag försöker mig in på sidan tar det 100 år sedan står det att sidan inte finns. Förstår mig inte på det här...
Iaf, så har jag varit snäll och hjälp mamma att städa idag och just nu sitter jag bara och njuter av min första dag på lovet (y) jävligt skönt måste jag säga.


Iaf, kvällens planer är att plugga lite på engelskan så jag slipper göra allt imorgon och se på film<3
Skriver sen, ska ta och ringa Julia nu. Tjabba<3



Smart (y)

Great(y) ig i datakunskap, här kommer jag! Fyfan vad dåligt provet gick. Kunde mindre än hälften av uppgifterna. Smaaaaaaart mathilda.
Tar hellre ett ig än att göra om det där provet kan jag lova. Värsta jag gjort i hela mitt liv. okej överdrev lite där men just nu känns det som det. Blir iaf ett till prov idag, matte. Ska försöka vara lite bättre där men känner att jag inte ska hoppas för mycket. Datakunskap och matte är inte direkt mina favvoämnen. Faaaaan vad jag vill tillbaka till nivve! För första gången i mitt liv ska jag säga att jag tom saknar Gunnar!!! Ja jag sakanr gunnar som stod och skällde ut mig för att jag alltid försov mig och alltid missade sista timmen. Skulle jag gå åka tillbaka till nivve skulle jag ALDRIG komma försent någongång, skulle aldrig sno proven av roffebow eller fuska på proven hos EvaGirl<3

Jag hatar TBS (u)

HATA

Åhh, jag är arg, riktigt arg! Jag hatar datakunskap, jag hatar allt som har med datorer att göra för stunden!!
Ska aldrig i hela mitt liv sätta mig vid en dator, så det här blir mitt sista inlägg. Ska isolera mig helt och hållet från den här jävla skiten. Eller... så kan jag ju hoppas på att en blixt från himlen slår ner i mitt huvud så att jag kan allt till provet imorgon. SNÄLLA ÄR DET NÅGON SOM FÖRSTÅR SIG PÅ EXCEL, SNÄLLA RING MIG,KOM HEM TILL MIG, HEMSÖK MIG OCG BERÄTTA HUR FAN DEN SKITEN FUNGERAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sDG DFSZDFHADFJADRY DSHASAFSFHCXBGGFDF
DAGAFHDSFHADJADADJHtejadjadjgjgKH hHOHK QahAH
Oj, tror en hel del av mina knappar på tangetbordet gick sönder där.... Men vad gör det, jag ska ju aldrig mer sätta mina små fingrar på en dator mer!!

Men en happy sak hände ju idag, lyckades få 500kr av pappa :] Tror han tyckte lite synd om mig när jag satt här i sängen och försökte förstå mig på Excel<3

Nä nu stänger jag ner den här skiten och ber till gudarna att jag vaknar upp med svinis imorgon <3

Tisdag

Tjenixen!
Sitter i sängen och bara proppar i mig godis och lyssnar på musik. Blev inget käk och så med Julia idag eftersom hon är sjuk, men body pump blir det fast med Lina girl. Känner att jag behöver energi och därför var godis den bästa lösningen.
Så min dag då, ja den har varit otroligt lång och tråkig förutom när vi såg på Pretty Women på svenskan. Det förgyllde min dag lite, trots att jag blev ännu mer seg när lampan tändes och Linnea sa att lektionen var slut. Lyckades iaf hålla ut hela dagen och åkte med Vickies mamma hem.
Tänkte lägga upp en bild på mitt nya hår nu, eller nya hår är ju helt fel ord. Jag har ju inte direkt bytt hår, det är ju färgen jag har bytt/ändrat.

Riktigt så där mörkt är det inte men...

Blir en tidigkväll ikväll för att ta igen de timmar jag har missat de närmsta dygnen. Måste också vara pigg till datakunskapsprovet, matteprovet och dansen som väntar imorgon. Shit, kom nu på att jag inte har tränat ett skit på något av proven. Antar att det trots allt inte blir någon tidigkväll för mig då. Ajja ska kika igenom datakunskapen nu innan jag drar. Tjenixen<3

Brist på annart

I brist på annat sitter jag och spelar harpan för att fördriva tiden...
Känns som att dagen har lust att stanna upp och inte gå vidare. Otroligt tråkigt. Har bara två lektioner kvar nu innan jag slutar men tyvärr är det svenska och engelska och de håller på i typ 2 timmar var. Skjut mig nu så slipper jag det här.

Helgens planer är att gratta Mallan girl som fyller år på fredag :] Blir pizza,tårta och party hela kvällen lång. Ska försöka hitta något riktigt fint att köpa till kvinna men känns som mina idér är slut, har redan köpta massa presenter och stans utbud är inte så jävla stort när allt kommer omkring. Men ska använda min fantasi och gå på paketjakt någon dag i veckan.  Ska väl återgå till mitt spelande innan det är dax att dra på lektion. Tjingeling<3

Småföretagande.

Okej min dåliga uppdatering kan skyllas på två saker. Mitt internet som vägrar att starta blogg.se och att jag har varit med Max nu i 4 dagar i rad. Men nu har han dragit utomlands och internet har lust att funka så nu blir det 8 långa dagar med uppdatering innan han kommer hem igen och internet kanske känner för att lägga ner igen.

Lyckades sova över imorse men tack vare mina skills på att vara snabb på morgonen lyckades jag hinna med bussen. Så nu sitter jag på småföretagande och pluggar. Vill bara hem och sova pga min dåliga sömn ikväll men går till 16.00 och efter det blir det plugg,käk och body pump med Julia. Min kropp kommer att ge upp. 
Nu ska jag återgå till arbetet, tjabba<3

Måndag

Guuuuud vad jag hatar måndagar! Trött som ett jävla as och glömt snusen hemma.

Har varit otroligt dåliga på att uppdaterat i helgen men har haft annat för mig helt enkelt. Iaf så har jag färgat håret igår :D Julliet var snäll hjälpte mig.

Sitter nu på skolan och har datakunskap och ska träna till provet men facebook och alla bloggar lockar mer. Fick ju den härliga nyheten att jag hade matteprov idag. GREAT, jag kan ingenting av det vi håller på med! Tror jag ska gå och hänga mig själv nu. Skriver sen<3

Tjej-kväll

Guuuud, ibland hatar jag verkligen helgdagar. Idag har jag verkligen inte haft någoting för mig. Har traskat runt i huset och på brist av annat satt jag upp en helkroppsspegel på rummet. Eller jag och jag, det var mer pappa. Jag stod där som ett moralisktstöd.

Ikväll blir det iaf tjejkväll här hemma hos mig. Ska se på film och käka massvis med godis. Eftersom mamma och pappa ska bort på middag blir det Felix snabbmat för min del<3 Ska ta och värma på den jäveln nu. Tjingeling<3


Köööört hår

Bilder

Tänkte lägga ut ett par snygga bilder

Vickieslicky, vilken kvinna<3

Snyggare brillor får man leta efter

Snöggt<3

Det här är nog den finaste bilden som någonsin har tagits på mig<3

Morgon

Tjabba.
Ledsen för att jag inte uppdaterade igår, men jag hade annat för mig.
Sitter iaf nu isängen och funderar på att ta en promenad med bierfass i det fina vädret vi har här i norrlands huvudstad. Kvällens planer är att ha fimmaraton med Julia, Christina och några fler. Vet inte riktigt vart vi ska vara eftersom Julia inte svarar i telefonen, men vi får se vad kvällen har att erbjuda.

jaha, nu ringde precis Julia och sa att hon skulle tillbringa sin kväll med karln sin. Typsikt... Jaja, men tjejkvällen blir iaf av, fast hon inte ska vara med.

Nä nu ska jag ta av mig morgonrocken och slänga på mig kläder och gå ut och gå. Tjenixen<3

Kväll

Jag har världens bästa pappa. Blev nyss serverad te-kaka med ost,skinka och gurka och varm oboy. Mums<3
Har suttit uppe med pappa och sett på S.O.S gute. Nu blir det film innan jag går och lägger mig. Tror det blir what happens in vegas. Såg ju klart One tree hill säsong 3 igår så nu har jag inge OTH kvar att se :/ Ska ringa Lina och höra om hon har lust att ta med sig 4:an imorgon.

Blev lite kort inlägg nu men jag ska gå ner nu. Tjenixen<3

tysan också

Tysan också det var inte hemmamatch ;( blir ingen hockey ikväll då...

Home

Woho! Jag har hittat min halloween dräkt nu :D
ASsnygg är den, behövs bara sys in lite eftersom den var ganska stor i midjan. Kan ju avslöja vad jag kommer vara, men ingen bild blir det fören efter halloween ;) Jag ska vara pirat ;] Hittade dräkten på skämsaker och barnvagnar och den kostade 299:-.

Fick ju hatt och allting med ;) Även Lina hittade en assnygg halloween dräkt som hon köpte.

Så vad händer ikväll, kanske blir det hockey, har inte bestämt mig än. Måste isf försöka få med mig någon som vill åka med mig dit. Har faktsikt otroligt lust med att gå på hockey, men som sagt jag vet inte hur det blir. Vet inte heller hur många biljetter jag har.

Iaf, börjar klockan 12 imorgon, fybubblan så skönt. Ska bara till skolan och skriva lite på min engelska uppsatts, sen blir det att gå till en frisör och boka tid, ska nämligen ta bort den här röfärgen nu. Vad det blir den här gången vet jag inte riktigt, men det blir väl brun/blond nåt sånt. 

Nä nu ska jag ringa pappa och höra hur många biljetter han har och sedan jaga efter någon som vill hänka på :) Tjenixen<3 

problem

Jag har problem, jag vet verkligen inte vad jag ska vara på halloween!
Jag tänker absolut inte klä ut mig till en snygg städerska eller något annat slampigt som de flesta gör.
Känns som att vissa klar ut sig på halloween för att få en chans att klä sig som en hora utan att bli kallad det.

Min smarta idé att vara tinki winki förstördes då jag kom på att jag aldrig skulle hitta en dräkt. Har ju aldrig rört en symasik i mitt liv så att sy en egen känns inte som en så smart idé.
Ska iaf ring lokalen idag och höra om den är ledig :) Håller tummarna (y)

Funderar på att dra på timrå match ikväll, men får se om pappa ska gå eller inte. Orkar inte köpa en egen biljet x)
Ajja ska gå på engelska nu. Tjingeling<3

Skolfoto

Blev ingen dans idag. Slutade vid 3 och hade ingen lust att traska runt på stan i 2 timmar. Åkte istället hem.
Blir en promis kväll med bierfass efter maten, men mer vet jag inte vad kvällen har att bjuda på. Kanske ska slå en pling till julia och se om hon slår tillbaka.
Kan ju också berätta att jag gjorde förmodligen det sämsta matteprovet/test/diagnos jag någonsin har gjort idag. Det tog 2 minuter för mig att inse att jag inte skulle klara det så efter 2 minuter av lektionen gick jag. Känns bra det här (u) Kommer förmodligen få ig i matte A om jag fortsätter så här.

Förresten, fick ju vårat skolfoto igår. Ja jag har ju sett snyggare i mitt liv x)


Nej nu ska jag slå en pling till Juliet. Tjenamoss<3

Halloween

Åhh nu vet jag vad jag ska vara på halloween, jag ska vara tinki winki från teletubbies! Fyfan vad jag är smart :D
Jag kommer lätt vara snyggast på hela festen!

Tinki winki är den lilla gubben :D

Morgonbesök

Hur lyckas jag alltid få morgonbesök ?
Denna morgon var det sotarn som fick möta mig i morgonrock och tofflor i dörröppningen.
Trodde det var min bror som knackade på den låsta dörren, så jag gick helt vanligt fram till dörren och låste upp. Då står det en helt främande man där.
- Öhh, hej ?
-Hehe hejsan, jag ska sota här idag.
- öhh, ahh, ehh,vänta. PAPPA!!!!!
Efter det fick pappa fixa resten medans jag sprang ner och gjorde mig klar.

Sitter iaf på skolan nu med Mallangirl. Både Vickie och Lina är sjuklingar.
Är så dålig att jag har fått en kallelse till fredagens engelska tid 12-14! Fan vad less jag blir.Hade hoppats på att slippa åka hit på fredag men icke, blir att traska sig hit och göra klart engelskan.

Ska nu sitta och planera lite till halloween ;) Tjenixen<3

Less

För första gången på länge ska jag skriva ett seriöst inlägg.
Det här inlägget är till dem som det handlar om och jag vill att de tar åt sig. 

Jag fattar inte vad allt det här handlar om. En "fight" mellan kompisar är det vad det är? 
Egentligen spelar det ingen roll vad det är, vem som startade det eller vad det handlar om, den viktiga saken är, är det värt det?  
Är det värt att splittra upp ett kompisgäng för att någon har gjort ett misstag eller ett fel? Jag tycker inte det.
Alla gör misstag, fine, så är det med det. Och vi kan inte heller ändra på de saker vi gjort eller inte gjorde, det som har hänt har hänt. Det ända vi kan göra är att ordna upp det som kommer hända.
Alla tjejer bråkar, så kommer det alltid vara, men varför dra ut på det? Varför skriva hatinlägg efter hatinlägg, kalla varandra skit saker, som vi egentligen inerst inne inte menar? Vart kommer vi med det? Känns det bättre i hjärtat då ni har fått sagt hur mycket ni hatar personen i fråga? Eller är det bara av ren dumhet ni säger det?
Jag sticker inte ut någon i det här, jag väljer ingen sida eller säger vem som har gjort rätt eller fel, det bör ni själva veta. Men tänk en gång till, är det värt det?
Nu kan ni säga att jag sviker er och att jag är en jävla idiot som inte förstår vad det hela handlar om, visst gör det. Jag kommer fortfarande stå för det jag tycker, min åsikt.

Det ända jag har att säga är, skippa skitsnacket och lös problemet för fan!
Det är inte värt att förlora en vän pga. massa skit snack.

Frågestund avslutad

Varför är du inte tillsammans med niklas längre? - Anonym
Niklas och jag var tillsamman till och från i 3 år, så jag tror efter ett tag tappar man helt enkelt känslorna för varandra. Men självklart är vi fortfarande kompisar. 
Varför är du inte tillsammans med viktor längre? - Anonym
Jadu, jag tror inte vårat "förhållande" räknas som ett förhållande, men ajja, det funkade helt enkelt inte
Varför är du inte tillsammans med mig längre? - Anonym
Jag trodde vi fortfarande var tsm :o
varför är du inte tillsammans med min brorsa??? - Anonym
Bella, jag och din bror har en historia, men tyävrr ingen framtid (u) HAHAHAHAHA
varför är du inte tillsammans med nån för? - Anonym
 
För att jag inte är kär i någon....

Haha så var min fina frågestund avslutad.

Arg

Fyyyyy fan sur jag blir på mig själv. Kan verkligen säga att jag föll för grupptrycket idag.
Både Lina,Vickie och Malin bestämde sig för att åka hem från skolan när vi hade svenska och engelska kvar. Tror ni jag orkar stanna kvar då när jag vet att dom är på väg hem för att sova + att vi redan var 20 minuter sen till lektionen?! Nej det orkade jag inte, så jag sjukanmälde mig och åkte med dom hem. Fyfarao vad arg jag blir på mig själv! Meen när jag kände efter där på skolan kände jag att jag hade lite huvudverk trots allt...

Blir väl att plugga ikväll istället då. Var ju inte på skolan igår heller, men det var ju pga att jag somnade runt 4. Det kan man inte säga något om.

Funderar på att ta en lite promis ikväll men vet inte än. Har ju ett asspännande OTH- avsnitt att titta på, så det kanske tar över.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och spela farmville<3
Tjenixen<3

Kvällskvisten

Kom nyss tillbaka från den andra promenaden med Bierfass för dagen.
Såg lite ut som en eskimo när jag vandrade runt här på klockis kan jag lova.
Hade slängt på mig både jacka, stor halsduk, vantar och panband. Snyggt<3
Sitter iaf nu och tecknar lite på en tatuering jag vill ha. Problemet är att jag kan
se i huvudet exakt hur den ska se ut men tyävr blir det bara fel när jag försöker
få ner det på pappert.
Ang. frågestunden tänkte jag svara på de fulafrågor imorgon :P Eller det är i princip
en och samma fråga men andra namn. Slår vad om att det Bella mongo som
har haft brist på att göra något och därför suttit och terrat min blogg med cp-frågor!

Vad som väntas ikväll har jag ingenaning om. Ska väl försöka mig på tatueringen en
liten stund till, men sen kommer jag nog ge upp. Slå en pling så kanske jag slår tillbaka.

Tjabba<3 

Hemma igen

Så är man tillbaka i kalla norrland igen, och inte är jag det mista glad över det! Skulle utan problem betalla 1.400 igen för att få åka tillbaka och se Green Day. Fyfan vilken jävla kväll det var. En av de bästa dagarna i mitt liv måste jag säga! Alla bilder sen resan kommer då jag har ork men för stunden är jag på tok för trött så nu blir det film-tittande för min del. Men en bild ska ni iaf få för att de hur otroligt nära scenen vi stod !

 
Billie Joe Armstrong<3
Tjenixen<3

Stockholm

Tjabba tjena hallå, vi säger så!
Sitter nu på hotellet och avnjuter lite chips och poppar Green day efter en lång dags vandring. Var först och käkade lunch hos steffy's kompis Jocke i Solna, mycket trevlig karl, sedan tog vi tunnelbanan mot Stockholm. Måste tillägga att Stockholm är då ingen stad för mig. På tok för mycket folk och för mycke affärer! Ivilketfall hittade jag ett par jeans! Kan ni tänka er, äntligen hittade jag ett par jeans som jag stortrivs i! Ett par svarta snyggingar<3
Gick sedan och möte Karin och mamma på NK för att ta en lite fika innan vi började traska hem till hotellet.

Mums<3

På tal om att stockholm är stort osv. så höll vi inte på att komma till hotellet. Vi snurrade bort oss på alla gator ett tag innan vi äntligen hittade vägen in till parkerings-huset.

Snart blir det käk på någon resturang i gamlastan innan sängen väntar. Imorgon blir det att stå i kön från 08.00-19.00.
Tjabba<3

Nattinatti

Okej nu är packningen nästan klar. Känns som jag har glömt något... Åker väl ner till stockholm och märker att vi inte har med oss biljetterna säkert.

Ska ta en dusch nu och tvätta håret sedan blir det sängen. Kommer aldrig kunna somna så det blir väl lite OTH innan jag stänger ögonlocken.
Haha har nu fått två frågor på frågestunden, men jag anar att det är från samma person :P
Tar väl och svarar på måndag då jag kommer hem eller nåt. Om jag har tur kanske tom en till person har tagit sig tiden att skriva en liten fråga. Good night <3

Ledsen flicka

Shises, har ju redan fått en fråga på min frågestund. Vilken jävla kissie jag är! haha

Iaf, kom nyss hem från en promenad med Bierfass, så märker jag att varje jävla njurunda-bo ska ut och ha kul i kväll medans jag sitter hemma och är hundvakt! fy, nu hatar jag livet lite gran... Om ni känner er lite kristen och snäll idag så får ni gärna göra mig sällskap eller slå en pling så jag slipper sitta här och tycka synd om mig själv alldeles ensam. + att jag måste packa vilket jag gruvar mig otroligt för och har därför skjutit upp det. Hatar att packa och vet att jag kommer ta med mig på tok för mycket kläder. Och vad ska jag ha på mig på konserten?!?!?!?!?!??!?!? Har inte den blekaste...

Ajja ni kan ju höra av er till ledsen_Vänner_tittande_flicka_som_tycker_synd_om_sig_sjä[email protected]
Men något kan jag ju vara glad över, på söndag då ni ligger där bakis och jävliga, ja då ni, då står jag längst fram i globen och skriker mig hes till Green day! Sug på den <3

Frågestund

Haha

Tjenixen.

Hahahahahha jag kom på en asbra idé, jag ska ha frågestund på min blogg.! HAHAHAHAHAHA då kan ju mina hela 20 läsare fråga vad dom vill! x) Känner på mig att jag kommer få en fråga HAHA, nej nu får ni fråga vad ni vill. DO IT!


Haha jag har världens sämsta blogg<3

Tralalalla

Tjabba.
Tog som sagt ledigt idag, och fybubblan vad det var skönt att sova ut. Tyvärr blev jag väkt några gånger, blandannats av mamma och hunden som hade lust att ge mig en blöt, illaluktande morgonpuss.
När jag väl fick vakna av mig själv ringe Lina och påminde mig om att vi skulle på Spinning, då var det bara att släng i sig lite mat, gå ut med hunden och åka iväg. Kämpade mig igenom passet och nu sitter jag här och har städningen kvar. Pappa var så dum och lovade att JAG skulle städa huset idag... Sånt har jag faktiskit inte tid med, ska packa och skriva klart min läslogg.
Jaja antar att jag får använda mig lite av mina superkrafter.

Kvällen spenderar jag med min hund, mamma och pappa ska ner och titta på när brosan spelar match. Blir en tidig kväll eftersom man ska upp imorgon vid 7.

Kanske bäst att ta tag i lite saker nu så jag hinner göra allt jag ska idag. Tjabba<3

Trötthet

Nyss ätit mig mätt på en omelletmacka, något som verkligen behövdes i min tärda kropp.
Antar att man förbränner mer när man är nevös, vilket jag var i princip under hela matchen…
Har iaf tagit mig friheten att vara ledig imorgon men trots det blir det ingen sen uppesittar-kväll. Nej nej, min kropp behöver sömn, så sängen är mitt nästa stopp.

Imorgon blir det fika på kondis med pappa. Blir väl någon fet bakelse eller liknande. Man kan ju inte vara nyttig hela livet...
Åhh känns på tok för jobbigt att gå och borsta tänderna. Toan ligger för långt bort, men ska nog ta min sista krafter och krypa bort mot den.

Hörs imorgon <3

Homerun

Hallo.

Nyss duschat så nu är jag klar för att åka på Timrå match. Ska åka med pappas kompis dit och väl inne i timrå ska jag träffa Vickan :) Som tur tar jag ledigt imorgon eftersom jag inte har något kvar att göra vilket betyder att den jäveln som ringer,väcker mig eller liknande kommer förmodligen åka på en snyting. Nej jag är snäll person, men jag kommer bli riktigt arg. Får ju inte någon sovmorgon den här helge.
På lördag är det uppstigning klockan 07.00 för att åka till Stockholm och på söndag står alarmet på 07.30 någon gång för att hinna göra sig ordning innan vi ställer oss och köar utan för globen :) Känner att det kommer bli ganska svårt att somna på lördag men uppstigningen lär bli lätt. Lär få sota för de dåliga sovtimmarn på väg hem på söndag kväll.


Dagen outfit blev det ingenting av, blev istället en närbild på min näsa :)

Ska hjälpa mamma nu och göra något på baksida. Hör av mig när jag kommer hem. Tjenixen<3

Pingu<3

Åhhh jag hittade igen pingu<3
http://www.youtube.com/watch?v=AGPhXrc78Jg&feature=fvst
Det här kallar jag underhållande tv<3

Godmorgon

Är fruktansvärt trött och har lagt märke till att jag klev upp för tidigt imorse. Har aldrig förut hunnit sätta mig vid datorn innan jag ska till skolan. Blir less, hade säkert kunnat sova en kvart till. Ska snart gå och väka pappa så att han ska skjutsa mig till bussen och köpa snus.

Första lektionen idag är datakunskap kill me <3 funderar också starkt på att lägga ut en dagens outfit idag för att göra mallanboy nöjd och idag är den perfekta dagen, jag ser ut som en uteliggare.

Måste gå, skriver sen<3

Draft: Okt. 7, 2009

Mihiihihih, progress vill inte fungerar. Varken för mig eller vickie, så synd Linnea antingen får du väl ge mig underkänt eller inse att progress är det sämst en man i ett par skor har hittat på :)

Ärligt talat blev jag lite glad där. Ingen progress=inget plugg. Jag hade aldrig orkat ändå. Hinner inte göra det imorgon heller eftersom jag ska på timrå.

Tja

Sitter på mitt rum och trycker i mig mandariner och ballerina pepparkaka. Mums, lite julaktikt så där.
Var nyss ute och lekte med Bierfass, vilket han tyckte var roligt, jag däremot frös bara och tyckte det var lite scary. För mörkt för att vara ute nu.
Ikväll blir det att plugga lite, ska försöka med att skriva klart min läslogg, får se hur långt orken hänger med.

Efter skolan idag blev det ju dans<3 Dansade jävel och var nära på att dö där ett tag under lektionen. Har även bestämt att ta en freeträning på måndag. Ska dit med Vickie,Bea,Malin och Lina och shakea röv.

Dy äer såå fyul, att ditt bajs skäms över att komma från dig.
Hahahhhhahahahahahahhaah det där var bara till för att förgylla min och Vickies dag xD

Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja arbeta. Tjing<3

NYÅR

Godmorgon.
Så smart som jag är sov jag över imorse men tack vare pappa som skjutsade in mitt till stan hann jag till lektionen. Sitter nu och skriver om massa konferens saker som jag inte förstår mig på samtidigt som vi kikar på stugor i vemdalen till nyår :D nu behövs det bara en 20 åring som har lust att stå för stugan, men det löser sig ;)

Behöver också ca.13 pers som vill bo med oss i stugan så vi inte behöver betala så fruktansvärt mycket :P Så om ni vill dela stuga med ett gäng tjejer hör av er ;) Stugan kostar 13000 i en vecka. Kommer bli asnice!

Nej nu ska jag åter gå till nuårs-planerna.
Tjabba<3

Pumpning

Hemma från pumpningen. Har nyss tryckt i mig mackor,fil och kakor så nu är man på topp igen. Tänkte sova tidigt ikväll så man är pigg imorgon, men gissar på att det inte kommer bli så. Lär fastna framför OTH hela natten...

Imorgon är det äntligen dans igen<3 Måste också skynda mig att fixa biljetterna till Timrå på torsdag! + att jag måste packa någon dag också. Stressigt det blev nu då.

Börjar inte fören klockan 10 imorgon så klockan ställs väl på halv 9 tiden. Mums, kan ligga och gosa kudde ganska länge ikväll alltså. Nu skriker mina små djur på farmville på mig, bäst att lyda. Tillevippen<

5 dagar kvar!

Tjabba.
Måste ju bara göra lite avensjuk igen och vissa en sak...

Ja hurrni, nu är det fan inte läng kvar!

Nä nu ska jag sluta vara dum mot dem som kommer missa förmodligen den bästa dagen i deras liv.
Kan ju berätta att jag gjorde ett misstag idag och köpte en väska. Själva väskan var inte ett misstag, nej nej den var assnygg men som alltig kostar ju saker och ting pengar och jag hade ju lovat mig själv att spara pengar till Stockholm (u)

Ett snyggt men dumt inköp. Men inte kan jag göra något åt det nu.

Om en timme dras det iväg på bodypump med Lina som alltid. Håller ju faktiskt på att bli en riktig biff nu.
Skämde även bort mig själv idag på donken med Malin mellan svenskan och engelskan. Har ju ett litet problem med min kropp, den vill helt enkelt aldrig bli nöjd. Den är ständigt hungrig, och vad ska man göra? Jo man måste ju äta såklart. Så det blev att slänga i sig en hamburgare lite snabbt och sedan rusa tillbaka till lektionen.
Hur fasiken klara folk av att banta?! Jag behöver mat MINST varje timme, iaf något att tugga på. Det kan Lina,Malin och Vickie intyga eftersom dom tyvärr jämt får höra mig klaga på skolan att jag är hungrig.

Nä nu blev det här ett lite övedrivet långt inlägg. Antar att jag har otroligt tråkigt... Nu ska ni få skippa mitt skitsnack. Tjenixen<3

School

Since I was born they couldn't hold me down another misfit kid, another burned-out town
Never played by the rules I never really cared my nasty reputation takes me everywhere

I look and see it's not only me so many others have stood where I stand
We are the young so raise your hands

They call us problem child
We spend our lives on trial
We walk an endless mile
We are the youth gone wild
We stand and we won't fall
We're the one and one for all
The writing's on the wall
We are the youth gone wild


Sitter på småföretagande och fördriver tiden med att lyssna på bramusik.
Kan nu tänka er, om 5 dagar står jag i globen!!!! Underbart<3
Kvällen spenderas svettandes på body pump med Lina. Men innan tror jag att det blir käk på stan med Vickan och Julia. Får se hur mycket pengar man har, blir ju käk i stan på onsdag och torsdag också då det är dans sen hockey. Fan nu börjar Jon titta konstigt på mig, tror han börjr fatta att jag inte jobbar...
Hör av mig senare. Tjenixen<3

Kväll

Tjabba.
Sitter i sängen och ser på hwf :) Fyfaskien vad jag blir avensjuk på husen dom tittar på :o Skulle ju inte vara helt fel att bo där.
Håret är nyduschat och kommer att se ut som skit imorgon. Sånt man får leva med när man är seg på kvällen.
Men nu ska jag avsluta, blir snart sova. Tjenixen<3

Bilder

Godkvällen.
Kom nyss hem från en liten promenix med Bierfass och tänkte passa på att lägga in lite bilder sen i helgen. Blev tyvärr inte så många eftersom kamerna på något sätt alltid glöms bort efter några glass, men här är iaf några.

Nog ser det gott ut, men som sagt är man ingen superkock så köttet
smakade som skosula(u)

Men åt gjorde vi ändå

Det blev en massa kortspel

Vickan är en kvinna i sina bästa år helt enkelt.

Sedan drogs det till Emma där det blev buggtävling och annat roligt :D

Tror faktiskt att Max och jag var liiiiiite bättre än....

Fyllehundarna Vickan och Oskar ;}

Kvällen var iaf toppen men där tog bilder slut.

Kvällen spenderas framför tv:n :) Nu ska det ritas lite innan jag ser på hollywoodfruar :)

Raaast

Finns det något värre än en överfull buss då man behöver sitta brevid någon man inte känner som luktar svett?
Nej det gör nog inte det. Inte dirket hur jag ville börja min morgon idag.

Sitter iaf nu på skolan och har inget att göra eftersom vi är klar med våran uppgift. Känns jävligt tungt att ha åkt hit och nu har man 2 timmars rast i princip.

Ska fördriva tiden lite nu genom att läsa lite bloggar och spela spel på hamsterpaj. Yjenixen<3

Okt. 4, 2009

Tärdheten sitter fortfarande kvar och vill inte lämna min stakars kropp,så för min del väntas sängen.
Har en liten sov morgon imorgon och börjar inte fören 09.20 vilket resulterar att jag har tid att läsa lite i min bok innan jag måste stäng ögonlocken och sova. Trots sovmorgon är måndagar förjävliga, har datakunskap första timmen och idrott sista. Idrott i vanligafall är inget problem men för stunden håller vi på med orientering, vilket inte är mitt favvoämne helt enkelt. Jag kan inte läsa av en karta och mitt lokalsinne fungerar som en guldfiskshjärna. Jag glömeer vart jag är och tror hela tiden att jag är på en ny plats...

Ska sluta nu innan jag somna med datorn i knät. Godnatt<3 

Bakis

Hela jag är tärd idag, men jag antar att det är det man får ta om man vill breakar som hela rinkeby... ?


Kvällen var iaf riktigt lyckad men skjutsen hem kom aldrig så det blev övernattning hos Emma. Vaknade vid 10 tiden och samma gamla tanke flög upp "Jag ska aldrig mer dricka"! Tog med mig Julia och Vickan hem, Vickan däckade i soffan på direkten men Julia och jag tog vårat lite försenade fyllekäk, Pan pizza<3 Sedan gick vi ner och la oss och tittade på Anastasia. Dog någongång efter filmens slut och vaknade upp vid 2 tiden och märkte att Julia hade dragit men Vickan låg fortfarande och dreglade i soffan. När också hon hade dragit tog jag tag i städningen. Otroligt jobbigt men nu är det fixat och duschen står först på min lista nu.
Kvällen ska jag spendera i sängen och läsa bok eller se en bra rulle.

Förresten, nu är det bara EN VECKA kvar tills jag står och skriker mig hes till världens bästa band med två av dem bästa tjejorna<3
Om jag överlever dagen så kommer det lite mer uppdatering sen. Tjenixen<3

Förfest

Sitter nu i köket och spelar kort och dricker. Tyvärr blev ju inte middagen så jävlia bra men den sjunk ner.
Nu ska skjuts införskaffas så vi kan åka till Emma snart :) Kanske lägger in ett litet inlägg med lite bilder innan vi åker :D

Här är iaf humöret på topp, likaså musiken. Spelar en himla bra låtar och peppar som fan. Nu ska vi återgå till kortspelandet :D

Syns i dimman <3

Anisktsmask


Jisses, nu vet jag har hur det känns för dem som har sprutat in botox i aniktet!

Min anisktsmask känns som smement och jag kan inte röra en ända muskel i ansiktet...
Jag borde hoppa in i duschen snart eftersom Julia och Vickan kommer om en halv timme men jag måste vänta tills min kära bror kommer och hämtar bierfass. 

Iaf, blir det ju en riktigt tjejig förfest här hemma hos mig, ni vet när man målar varandras tånaglar, dansar fult inför spegeln till "girls just wanna have fun", pratar skvaller och testar varandras smink. Lovely<3
Nä nu får min bror komma snart så jag hinner duscha innan dom kommer.

Skriver och lägger in lite bilder under kvällen innan vi drar till Emma :)<3 

Morgon

Godmorgon.
Det ryktas om att det kommer falla ner snö från himlen ikväll, men det är väl för mycket att hoppas på antar jag. Man får nog vänta ytligare några månader innan lederna går att köra på.

Ska snart ta en morgonpromenad snart med Bierfass runt vestbo innan Vickan och Julia kommer. Det blir nämligen lite finmiddag här ikväll, plankstek och grejer. Får ju se hur bra det går att tillaga det men men.

Efter vår lilla förfest här hemma bär det av till Emma. Men den stora frågan är hur i hela fridens namn jag ska lyckas borsta igenom mitt hår idag

Det är ju som sagt en hel del hår att trasla ut...

Nog om min kväll, nu gnäller bierfass och vill ut och gå. Tjenixen

Snyggt



Onödigt, ja det kan man verkligen säga x) En "maskin" som blåser nagelacket torrt. Haha funderar på att köpa en bara för att reta pappa, han hatar nämligen saker som inte har någon "mening".

Filmkväll

Tjabba.
Var hurtig idag och gick ut och gick runt solberg med Lina (y) Tyvärr åkte hon nyss hem så jag sitter nu här i mitt ensamma hus och lyssnar på musik. Väntar även på att Bella ska komma hem från skolan och visa mig hur man lägger in videoinlägg på bloggen. Som sagt är jag ju ingen direkt datanisse...

Kvällen till ärar är jag hundvakt till Bierfass, och eftersom jag är ensam hemma blir det pizza till middag och en massa filmer och godis <3

Lyckades på något konstigt sätt sova över i morse också! Som tur var det bara en kvart och jag behövde inte skynda mig eftersom vi gör våra egna scheman på fredagar. Tillbringade skoldagen framför datorn och såg på OTH innan jag tog bussen hem.

Imorgon vankas det party. Först blir det middag här hemma med Julia och Vickan och lite förfestande innan vi löser gåtan hur vi ska ta oss ut till Emma. Kan bli ett litet problem men i värstafall får vi väl ta en taxi eller cykel (y)

Ska se lite mer OTH nu :) Hörs sen<3

Match

Hemma från matchen, det blev 3-1 till timrå. Nu väntas sängen skriver imorgon =)<3

Timrå


Går till Niklas som tänkte vara så snäll och hämta mina hockey biljetter i njurunda :) Som tur är kommer pappa in snart så han behövde inte.

Som sagt är kvällens planer Timrå match med Vickan. Blir först käk på stan sedan åker vi till Timrå :) Sitter nu på svenskan och har nada att göra. Får egentligen gå hem men eftersom jag måste vänta på Vickan och hon slutar halv 4 känns det lite värdelöst att gå nu, när jag kan sitta här och läsa lite bloggar och spela spel :]
Imorgon måste jag kíka runt lite på stan och försöka hitta något till Emma och henns lilla utflytningsfest.
Dax att återgå till spelandet.
Skriver nog när jag kommer hem från matchen om jag inte svimmar av i sängen av trötthet. Tjabba<3

Okt. 1, 2009

Fyfasiken vilken jävla superman jag är. Hann till bussen 07.50 trots att jag vaknade 07.25! Det kallar jag snabbt. Tyvärr hanns det inte med någon frukost så nu sitter jag och hungrar ihjäl de sista 25 minuterna som är kvar tills vi har lunch.

Kvällens planer är Timråk match med Vickan :) Får se om jag hinner hem efter skolan eller om jag stanna i stan och ta bussen här ifrån. Får se hur det blir.
Morgondagens planer är förhoppningsvis tjejkväll hemma hos mig. Kanske ska dra till med ett pyjamasparty med snurra flaskan och sanning och konsekvens ? (h) Får se vad kvällen har att erbjuda. Är tyävrr hundvakt och är tvungen att stanna hemma hela kvällen men på lördag blir det utflyttningsfest hemma hos Emma Bajs :]
Nu ska jag återgå till lektionen. Tjenixen<3