Senaste Inlägg

påskägg.

Packning: snart check
Duschning: inte check
Påskägg: Ja vart är mitt påskägg mamma?

Har snart packat klart väskan men har en känsla av att jag har glömt att packa ner något... men vad? Sitter också och väntar på att mamma ska ge mig mitt påskägg. Åker ju snart till Max och kommer inte hem fören på måndag så jag tycker jag borde få mitt påskägg idag. Tänk om hon har glömt det?! Då är hela min påsk förstörd och jag kommer vara sur på mamma i all evighet! Nej dax att återgå till packningen.  

ibland går ju inte hissen ända upp

Som den paranoida människan jag är kunde jag inte undgå att tror att bussresan hem från skolan idag, skulle bli den sista. Visst så finns det människor som föredrar att bära saker i påsar men den här killen hade något ritigt stort i sin, och säg inte att det INTE kunde ha varit en bomb. Visst så var killen kanske 12 år och inte direkt den typiska självmordsbombaren MEN som sagt kunde jag inte få ur tankarna att han snart skulle få oss alla att önska att vi tog en senare buss.
Efter ett tag distraherades min räddsla av en ung mamma med sin man/kille som skulle försöka tränga in sin barnvagn i bussen där det redan stod 2 barnvagnar. Man kunde riktigt höra på killens tonfall/suckningar hur mycket han hatade att vistas i allmänhet med denna människa, hennes höga tonfal ekade genom bussen när hon skällde ut honom för att det inte fanns någon plats kvar för barnvagnen och hennes tjocka rumpa. Inte gjorde det saken bättre att kvinnan luktade askkopp när hon dundrade förbi min plats och det skulle inte förvåna mig om hon nyss hade tagit en cigg och fimpat på ungen!
Min åskit är att man faktsikt kan sluta röka när man skaffar barn, iaf när dom är små och man ska verkligen inte stå och blossa i sig en cigg i deras närhet! Arg jag blir på oförstående människor. Inte för att jag skulle vara den perfekta ung-mamma-typen och det är just därför jag inte skulle skaffa barn när jag är ung heller.

En väldigt passade bild till mitt lilla ilskna inlägg, nej nu ska jag äta en cupcake sedan börja packa inför morgondagen då jag beger mig till Hillsand med Max and his family :) Hej<3

hal som en jävla ål

Äntligen kom jag in i duschen och plötsligt känner jag mig som en helt ny människa. Har rakat bena, smört in mig med en massa jordgubbssmörja över hela kroppen och bara varit tjejig. Så nu när max kommer doftar jag som en sommaräng helt enkelt. Annars så tror jag att det snart blir sängen för min del om inte Max har hyrt med sig en film dvs, är otroligt trött och känner att min kropp behövet lite sömn. Jo men det var nog allt från min del. Tjo  

raka dig, du ser förjävlig ut !

Jag borde gå och duscha,jag borde gör något med mitt liv istället för att ligga och se på dateing in the dark medans jag väntar på Max, men magen vill inte riktigt hålla med. Skulle inte förvåna mig om jag drar på mig en magsjuka nu på påsklovet... Nu ska jag ta och ringa max och fråga när han hade tänkt att komma tillbaka :)

bakning


Såg lite ut som bajs även när dom var klar, men inte illa pissat för en trähäst.

cupcakes

Godkväll.
Bloggingen igår hoppade jag över eftersom dagen gick åt att sova, göra sig klar sedan fira max. Blev en tidigkväll men sömnbristen har ändå lyckats tränga sig in i min kropp. Dagen har max och jag spenderat i sängen i princip, tittat på film,sovit och myst. Var iaf nyss uppe och bakade cupcakes med mamma som ska bli kvällens fika :)

Just nu ser det bara ut som en massa lösbajs men förhoppningsvis blir resultatet snyggare, lägger in en bild sedan när dom är klar :) Nu ska jag krypa ner i sängen igen med älsklingen <3 Skriver sen<3

i min ensamhet

Det är tragiskt
Vad jag nu gör borde inte skrivas så att allmänheten kan läsa men jag är en ärlig människa och vill erkänna det här, fader jag har syndat, okej det räcker, grejen är att jag sitter och pluggar matte på en fredag kväll fast att jag inte behöver det! Vart uttråkad och såg min mattebok ligga där med sina blå små ögon och stirrade mig rakt in i ögon, som att han ville att jag skulle sätta pennan i honom och plugga, sagt och gjort, gjorde några tal innan jag såg mig själv utifrån. Där satt jag, en 17 årig tjej som borde vara ute och festa tills levern lyser röd men istället satt jag där i min ensamhet med bara min mattebok att förlita mig på och pluggade. Det är tragiskt. Får väl se det som att jag laddar upp inför morgondagen då det blir partaj. Snart kommer också vickan och julia och håller mig sällskap så tänkte gå ner och göra något åt mitt fula hår nu. Ha en trevlig kväll PARTYPEOPLE!

It takes two, it's up to me and you, to proove it

Tjohej.
Trots det tråkiga vädret utan för mitt fönster är jag faktiskt på mycket bra humör och det är tack vare en lite promenad med bierfass. Pluggade som en tok i morse för att få klart min inlämningsuppgift i praktisk marknadsföring, vilket ledde till en vresig och sur Mathilda, men när den äntligen var klar förtjänade jag faktiskt att komma ifrån datorn ett tag. Så en promenad blev det och nu är jag återigen på bra humör. Hade i baktanke att städa huset idag eftersom mamma bad mig men tyvärr ser jag nu att klockan har runnit iväg och jag måste därför hoppa in i duschen för att göra mig klar innan mamma och jag ska åka och fika istan.
Kvällens planer är att umgås med Vickan och Julia. Är hundvakt och ska därför vara här hemma och sitta och se på film och snacka massa skit snack, mycket trevligt.

Nu när mitt humör är på topp tänkte jag passa på att Hissa världens underbaraste pojkvän och bästa vän, nämligen Max <3 För jag älskar honom hundra gånger om och han gör verkligen mina dagar till de bästa! Tack älskling för att du är den du är !<3

Och imorgon blir det till att fira denna Snygging :) Förresten, har ju glömt att säga vad jag gav honom när han fyllde år, nämligen en kryssning i östersjön :) När exakt det blir får han bestämma eftersom jag inte visst när han hade tid men förhoppningsvis blir det innom en snarframtid :)
Nej nu ropar duschen efter mig, ses<3

ramling och tandläkarbesök.

Goddagens.
Tänkte börjar med att berätta om min lilla ramling som skedde igår kväll då jag var ute och gick med bierfass. Som den töntig tonåring jag är tänkte jag förstårs inte först på hur ont det gjorde utan ifall någon människa hade sett min otroligt fula ramling och om någon hörde mitt desperata skrik då jag insåg att jag skulle ramla och förmodligen slå ihjäl mig på isklumpen som låg nedan för mig. Klarade mig iaf hyfsat bra men har lyckats fått ett snyggt blåmärke som täcker hela min vänstra skinka<3 Såg inte en ända en kotta i min närhet men skulle inte förvåna mig om någon lyckades fånga det på film och skickar in det till American funnies homevideos, heter det ens så?

Ajja nog om det, var på mitt årliga tandläkarebesök idag och insåg då att jag fortfarande har tandläkarskräk, trots att jag trodde jag hade kommit ifrån det för länge sen. Pulsen ökade drastiskt när jag klev innanför dörrarna och när dom ropade upp mitt namn stannade mitt hjärta till för en sekund. Väl framme i den där hemska stolen skulle hon självklart dra fram den där livsfarliga maskinen och ta kort på mina tänder. Fick bita i den där jädrans plastbiten tills min gom domnade bort men annars var väl allt okej. Ska iaf gå och köpa godis nu eftersom det blir filmtittande nästa lektion :) Tjohej<3 

I change shapes just to hide in this place, but I'm still, I'm still an animal

Sitter nu och filosoferar lite här i apburen som finns här på skolan medans mina vänner som arbetar i min grupp antingen är och äter eller köper cigg. Själv är jag en duktig flicka och sitter och jobbar med våran redovisning som ska äga rum om ca. 1 timme. Känns inte asbra eftersom powerpointen inte är klar än och ingen vet riktigt vad dom ska säga. Får hoppas gud eller någon annan sak där uppe är glad idag och ger mig något slags fotografisktminne så jag kommer ihåg allt. Skulle också väldigt gärna byta ansikte med någon idag, har ju en tendens att se ut som en tomat så fort jag står framför en grupp människor och rösten börjar på något konstikt sätt alltid låta som att den kommer från någon robot med error.

Annars har dagen flytit på bra, var världens snällaste flickvän och bjöd Max på frukost på säng i morse. Tror det uppskattades mycket, som tack fick jag skjuts in till skolan :)
Nu återgår jag till att läsa om hur djur slaktas, tjolahop<3

Glad mathilda

Jag antar att man ibland får ta sig en tankeställare och verkligen fundera på vad det egentligen är man vill. Skriver jag den här bloggen för att få besökare eller skriver jag för att min hjärna ständigt tänker på en massa onödiga saker som måste skrivas ner på något sätt för att jag inte ska hamn på psyket eller börja prata med mig själv? Själklart är det sistnämnda det rätta svaret, och jag tycker ju faktsikt det är roligt att dela med mig utav av min egna lilla vardag. Så trots det otroligt fula designen och mitt dåliga uppdaterade så kommer jag fortsätta att skriva här och ni få läsare som fortfarande finns kvar på min blogg, ja ni får helt enkelt stå ut med det :) Så idag är det faktsikt en glad mathilda som släpar sina långa ben till skolan för att ha en redovisning och djurens rätt och sedan avnjuta dagen med en massa plugg... Vad kan gå fel?

bloggtorka

Mitt dåligbloggande beror på att jag inte tänker skriva mer i bloggen fören designen är ny och fräsh. See you

vegetarian

Tror tametusan att jag ska bli vegetarian. Sitter nu och pluggar till en föreläsning vi ska ha på onsdag om djurens rätt och blir bara deprimerad när jag läser om allt som görs på alla djur. Fytusan! Men frågan är ju hur jag skulle överleva utan att få äta kött. Förmodligen skulle jag dö...

År 2007 utsattes 259 789 möss för djurförsök.
År 2008 dödades 76 108 920 kycklingar i Sverige.





Nä, ska fan ta och bli vegetarian. Men problemet är ju att jag faktiskt inte stöder något genom att bli vegetarian, köttindustin kommer ändå aldrig att läggas ner, finns inte på en världskarta, djuren kommer ändå bli dödade osv. men jag behöver ju inte vara the badguy, jag kan leva med ett gott samvete.

morgonkvisten

Godmorgon.
Gårdagen gick åt att försöka överleva en förjävla baksmälla med soffliggning, ostkrokar,choklad, film, donken-mat och fin sällskap av Julia och Karl. Julia var en hjälte och tog med sig sin dataladdare så att jag kunde ladda datorn medans hon var här men tyvärr glömde hon att ta med den hem :P
Nu sitter jag iaf och käkar frukost, ska väl snart ta tag i mitt liv och gå ut med bierfass hade jag tänkte, sedan blir det pluggning hela dagen lång. Skjut mig långsamt, hörs sen<2

Taggad till 1000

Godkväll.
Sitter nu i sängen efter en lång dag som innehöll skola,fika på stan, shopping, käk på bite line och hockeytittande, mycket trevligt. Men nu är jag som sagt hemma och har nyss testat morgondagens outfit och för första gången på riktigt länge blev jag nöjd över det jag ska ha på mig. Riktigt skönt att inte behöva springa runt imorgon och slänga kläder runt sig pga. att man inte vet vad man ska ha på sig.

Morgondagen börjar med en promenad med bierfass på morgonkvisten, sedan städa huset, börja fixa mig och sedan dra till Vickie :) är otroligt taggad inför morgondagen och då ska ingenting få gå fel :) Ajja nu ska jag krypa ner till min bästaste älskling som var så söt idag och bjöd mig på mat, han är helt klart bäst! Blir kanske inget bloggande ihelgen eftersom sladden inte fungerar men vi får se, godnatt<3

school

Godmorgon.
Började morgonen med en liten sovmorgon och missade därför bussen till skolan, och fick istället ta den som gick en halvtimme senare. Sitter iaf nu på matten och gör ingenting, hjärnan hänger inte riktigt med idag, och jag känner att det inte är någon större idag idé att försöka sig på mattetalen. Efter skolan blir det fika med Julia,Elin och Steffy, mycket trevligt :) Ska även in och byta mina skor, var lite för optimistisk och trodde jag skulle kunna ha 37 men tyvärr blev dom lite för små så måste in och fixa ett par 38:or. Finns tyvärr en liten risk att dom kommer vara förstora men... Ska också köpa ett par jeansleggings som kommer att användas på fredag :)

Nä nu måste jag stänga ner datorn så Jörgen tror att jag pluggar, tjohej<3

Kväll

Holla.
Är nu hemma igen efter att ha varit hos vickie och ätit tårta. Samanlagt har jag ätit 5 tårtbitar idag! Snacka om att det blir träning nästa vecka.

Sitter iaf nu uppe i tv-rummet med Max och pappa och ser på efterlyst. Ska snart sova eftersom morgondagen börjar tidigt, vid 7 tiden, skola, sedan fika med Julia,Elin och Steffy och sist hocky tittande på Bite Line med Max family. Hinner därför inte hem imorgon efter skolan. Blir därför kanske inte så mycket bloggande imorgon men förhoppningsvis något under dagen i skolan. Ajja det var allt jag hade att säga, godnatt<3

I'm back

Så nu är jag hemma och kan därför ta mig tiden att skriva ett riktigt inlägg.
Som sagt blev det ingen nedläggning men medans bloggen hade ett litet uppehåll så har jag passat på att fylla 17 år, min blogg har passat på att fylla 1 år, jag har varit i fjällen, varit i skolan och tagit det allmänt lugnt helt enkelt. Men det ni blir det ändring på nu i helgen, vår kära vän Stickan Edvardsson fyller nämligen år idag ! :) Så på fredag blir det party ska gudarna veta. Håller just nu på att ladda ner musik som ska användas på tillstälningen. Var därför på staden idag och inhandlade mig ett par nya skor <3


Übersnygga om jag får säga det själv.
Blev även ett par brills

Lovley.
Efter skolan bestämde vi oss för att ta en sväng upp till Lina där det bjöds på tårta för födelsedagsbarnet.


Ja det är väl ungefär vad jag har gjort idag. Nu vankas det mat sedan en promenad med bierfass innan jag beger mig till Vicky för att återigen äta tårta<3 Uppdaterar senare<3

Uppdatering

Är nu på skolan igen efter en sväng på stan, blev ett par übersnygg skor och ett par übersnygga glasögon. Blir bilder på dem sen när jag kommer hem. Sitter iaf nu på Info and layout men vi funderar på att åka hem till Lina och plugga istället för att sitta här och häcka. Sedan blir det en sväng ut med hunden och sedan tårta hos födelsedagsbarnet Vickie. Nice! Skriver mer sen, har bråttom.

You haven't seen the last of me

Något bloggbyte blev det ingenting av. Inte för stunden iaf, ska hålla mig kvar här ett tag till trotsallt. Men förändringar ska det bli, ny look behövs, otroligt less på den jag har nu, fler och roligare uppdateringar, mer bilder osv.

Nu befinner jag mig iaf på skolan, och ska jag vara ärlig känner jag faktiskt hur jag dör lite inombords varje minut jag befinner mig här. Har ingen lärare och sitter bara och spelar spela hela tiden. Oj nu blir det mat, uppdaterar sedan <3

I brist på annan blogg...

så fortsätter jag skriva här tills vidare. Har nyss kommit hem efter en otroligt skön promenad med Bierfass i solen. Blev väckt utav Max vid halv 9 tiden, vilket jag då bara vill döda honom för men nu är jag glad att han drog mig upp i tid så jag hann gå ut med hunden innan jag drar i väg på andra grejer. Ska nämligen ut till JUniskär där det bjuds på lunch bestående utav "utomhusgrillad" korv och hamburgare, mums det gillar vi <3 Ska väl snart hoppa i duschen och skölja av alla svett som har samlats på min rygg medans jag var ute och gick i underställ, mjukisar, tjocktröja,raggsockar,halsduk,vantar och jacka. Tror jag inte riktigt har fattat att det inte är -20 längre utan snarare +10. Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte riktigt, får väl se vart man slutar, måste iaf packa inför morgondagens resa. Ajja kärlek och fred <3 

Ohh, en update

Nu drar jag in till birsta med mamma för att peka ut lite presenter osv, fyller ju nämligen år på måndag. Hipp hipp hurra. Tyvärr befinner jag mig då i funäsdalen med family och max och på tal om det så kommer min nya blogg, förhoppningsvis, dyka upp efter vistelsen i de kallare breddgraderna.


Blev en lite dagenoutfit bara för att jag gillar min ny inköpa tröja så skarpt <3

Tjohej<3

Röstning

Snackade ju i förra inlägget om en nerläggning för denna blogg, men känner att jag ändå inte vill sluta blogga för det, så jag funderar på att starta en ny blogg. Har några idéer som jag tänkte att mina få besökare skulle få rösta på.

Dassbloggen
Dassbloggen kommer bli en vardagsblogg men ändå en underhållande sådan, där jag tänkte ta upp små problem som vi har i vardagen bl.a några som utspelar sig just på Dass. Man kan kalla det "den morderna dassdagboken", fick ju nämligen idéen när jag satt på dass och läste den. Kommer också finnas tillgångar till att skriva in små skröner man har hört, saker som har hänt en själv osv. Tror det skulle vara mycket underhållande att skriva den.

Vardagsbloggen
Ja man kan ju säga att det skulle bli ungefär som den här, förhoppningsvis med en snyggare design och mer uppdatering.

Eftersom jag inte är en hejare på mode,stil eller något annat som alla dessa bloggare skriver om så är väl det där ungefär mina alltenativ när det gäller en blogg. Så om ni nu tycker att någon av de här idéerna lät bra, komentera.  

nerläggning

Känner att det är snart time för att lägga ner den här bloggen. Kanske starta en ny eller skita i det, får se vad som händer. Har inget att skriva längre och uppdateringen blir bara en massa "kallskrivande". Men om en ny blogg startas ska den se mutch bättre ut iaf, ska be någon med skills att fixa till den. Jaja det var det jag vill säga så, tjo<3

ledsen_flicka_93

Har inte ett skit att skriva om, mitt liv är för stunden otroligt händelselöst eftersom jag sitter på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Är uttråkad och känner att jag skulle göra vad som helst för att få baka tiden några månader och göra om mitt gymnasieval. Är jävligt onöjd med valet och önskar att jag valde en mer praktisklinje, typ hälsa,stil och spa. Men inte tänker jag offra att gå om ett extra år, nej nej, så jag antar att mitt liv får vara händelselöst och tråkigt tre år fram över. Fyfan!! Får ångest när jag tänker på hur lång tid jag har kvar här på skolan. Skulle vara underbart att få börja på hälsa,stil och spa. Lovely<3 Men antar att jag har missat to mutch och därför isf måste gå om ett helt år för att ha en chans att börja där. Men vi har ju tusan fått en ny elev i vår klass? Senast igår anlände hon, hon lär ju itne ska behöva gå om ett år! :o Ska kanske ta chansen och åka till västermalm och höra om det skulle gå att bytta... Ajja det här inlägget blev väldigt deppande och tråkigt, over and out.

1 mars

Har ju glömt att säga att idag är starten för mitt new life. Och den här gången ska det inte gå dåligt, det har jag lovat mig själv. Var faktsikt Julia som gav mig idén att använda 1 mars som ett "startskott" för mitt nya liv, hon ska nämligen också göra det. Visst så kommer hon gå efter ett striktare diet och tränings schema, tex ut och gå på morgonen och bla bla bla, det har inte jag tid för eller ork. Men träning varje dag blir det iaf och inga gosaker förutom någon helg. Så ikväll blir det step med Lina på Kgk. Ska passa på att även köpa ett nytt träningskort då. Blir även en promenad med biefass då jag kommer hem nu från skolan. 

Tyvärr blev det dessvärre ingen idrott för mig idag, hade tagit med mig kläder och allt men tyvärr hade vi ute idrott, jag är påtok för förkyld för att röra mig ute i snön + att ingen i min klass skulle vara med, kändes för jobbigt att åka till skönsberg själv. Så ja, jag sitter nu och väntar på pappa som ska skjutsa mig hem. 

 

Måndag

Holla.
Länge sedan det blev någon uppdatering ibloggen men som sagt spenderade jag min helg i Hillsand. Dvs, jag var mitt ute i skogen där knappt mobilen fungerade så internet var inte något man försökte sig på att få igång. Hade iaf en trevlig helg men var något utsliten när jag kom hem igår. Somnade sött efter finalen mellan USA och Kanada och på kuppen tjänade jag 500 ka eftersom jag slog vad med pappa om att Kanada skulle vinna. Lyckad kväll det vill säga.

Började måndagen (idag) med en riktigt dålig start. Trodde vi började halv 10 men när jag väl satt på bussen fick jag ett sms av malin där hon skrev att vi började 10. Roligt, fick sitta på skolan i en halv timme och vänta.
Oj måste sluta, har en redovisning om 10 minuter, tjohej<3