Senaste Inlägg

Rock to the rhythm and bop to the beat of the radio

Holla kissemissar.
Slängde nyss ett öga på min statistik och insåg att jag snart kommer ligga som etta på bloggtoppen.



Snart får kissekatten passa sig, för jag hade hela TVÅ besökare på min blogg här om dagen! Skulle inte förvåna mig om det vara min egen mamma som håller min statistik uppe. Tack mammi<3

Annars leker livet, har ju förstunden lagt ner det där med bloggade eftersom mina dagar går ut på att jobba och försöka klara av vardagen som njurundas blekaste människa. MEN det blir det ändring på om 15 dagar då jag,Max,Kicki och Niklas drar iväg till Turkiet/alanya. Har en känsla av att det kommer bli så sjukt roligt. Åker in klockan 4 idag och spotar upp lite cash så är allt fixat. Lite tråkigt är det ju att mina 11 tusen kommer försvinna på ja sisådär 2 sekunder? Men det är det värt.
Sedan ikväll blir det att korka upp med Max, Julia, Karl, Madde, Fredrik, Elin och Anton och avnjuta en kväll i tält. Vilken sommarkänsla. Nä nu ska jag bege mig in på toa sedan börja packa. Hejdå mina två läsare <3

bless the broken road

hej smågnagare.
Känns som det här med blogg inte är så aktivt under sommaren men tänkte ändå kläma in ett litet inlägg nu när jag ändå sitter ensam i köket och känner hur alla bara suger.

Nummer ett
är ju att gatufesten drar igång imorgon och förmodligen kommer varenda liten kotte befinna sig där eftersom vi i sundsvall är snål och går bara då det är gratisdagar. Självklart som den snåla juden jag är kommer jag också infinna mig där men ack bara för ett tag eftersom Mathilda, hon jobbar hon. Hon börjar halv 11 nästa morgon och kan därför inte komma och vara bakis på jobbet. Lite ledsamt det där. Men så vill hon ju också gå på fredag eftersom hon är ledig lördag och söndag men problemet är att jag jobbar på fredag och kommer förmodligen inte kommer därifrån fören vid 11 tiden vilker leder till att jag kommer infinna mig i stan vid 12 halv 1 tiden.Känns inte riktigt värt att slösa 320:- för att gå in någon timme. Men på lördag, om vädret tillåter, blir det båttur in till gf. Otroligt mysigt. Får väl nöja mig med det och tjäna en massa tissetassar istället.
Nummer två på min lilla depplista är att vädergudarna hatar mig. I know it. Varje dag jag jobbar är det stålande sol men som idag då jag är ledig, ja då blir det ful väder. Det låter verkligen som att jag hatar mitt jobb men det gör jag verkligen inte. Har otroligt fina arbetskamrater och det är mycket trevligt att bara allmänt jobba där, men pga matbrist och lite trötthet vill jag klaga lite just nu.

Ja det var väl ungefär vad jag hade att klaga på. Men annars har allt varit toppen. Hade en asrolig midsommar, den bästa jag har upplevt. + att det inte blev någon bakfylla på det var ju bara great. Det sämsta på hela kvällen var ju att the camera dog efter sisådär två kort och det blev då mobilbilder. Men vem klagar?
Har även varit i falun i helgen och träffar på syster min och pollen. Mycket trevligt må jag säga.
Men nu funderar jag starkt på att hoppa i duschen innan Max kommer hem. Kanske ska be honom köpa med sig lite mat så man inte svälter ihjäl ikväll ?