Senaste Inlägg

Faluuun

HUr lyckas jag jämt? kan någon vänlig person säga det? Kanske gud kan svara... VARFÖR HAR JAG TAPPAT MIN TELEFON?!?!?! Hur länge har jag haft den, 2 veckor? Snälla säg att den ligger i stallet. Amen <3

Är i falun, är trött och ska sova. Inlägget är menat till gud ifall han läser min blogg inatt.

Ska sova, FAN vad less jag blir !

Back in black

Jag är tillbaka! Ja jag vet att så många har saknat mina små inlägg så jag känner att det är dax igen att börja.
Jag har ju ändå ingenting kvar att göra i skolan. Är klar med allting så mina dagar på skolan går väl i princip ut på att läsa massa böcker och när jag kommer hem så har jag mycket tid över eftersom min ledighet inte längre går ut på att plugga :)
Iaf så blir jag "Häst-ledig" hela sommaren. Åker ner med Benjamin till falun nu på fredag där han ska gå på bete ända till skolan börjar. Otroligt skönt att bara kunna ta det lugnt det här sommarlovet<3
Men hur fan blire med mitt sommarjobb? Inte den blekaste... Sökte ju som sagt till ICA men har inte fått något svar än och jag har ändrat mig, jag vill nog inte jobba där ändå. Blir väl sibylla och lukta hamburgare hela sommaren. Inte exakt vad jag hade tänkt mig. Sista utvägen är ju att pappa får betala mig hela sommaren <3 Men jag ville ju fixa egna pengar :'( Jag vill ha mycket pengar nu till sommaren. På tal om det så har jag många planer för mitt sommarlov
1. Peace and love med syster <3
2. Utomlands med mamma, pappa och ?
3. Cykla runt gotland med massa brudar <3
4. Åka till danmark med pappa och införskaffa öl<3
5. Tälta med mina bästa på brämön <3
6. Yran maybe
8. Och självklart ska jag bli brun! Om jag isåfall måste ligga i ett solarium hela sommaren!
Ja det är väl mina planer för stunden iallafall sen får vi se vart jag hamnar.

Ett litet tillägg, snart är det dax för en ny telefonintervju. Har bestämt mig för att åka med EF på mitt high school year så dom ska ringa inom en snar framtid och ställa massa frågor jag inte kommer kunna svara på =)
Nä nu börjar det här inlägget bli fullt med massa skitprat så tack och hej <3<3

Lumpen?

Fick ett brev hem att den 10-15 augusti får man åka och testa på hur det är i lumpen. Funderar starkt på att göra det eftersom jag ändå funderar på att göra lumpen. Får se hur det blir. 


Skulle ju inte vara helt fel om den här killen var där <3

Dålig uppdatering beror på att betygen sätts nästa vecka och jag måste ta och höja mig i några betyg. Det vill säga, jag har bara ägnat mig åt plugg de närmaste veckorna i princip. 

Måste dra på lektion ting<3

Baby Think Twice

Har lite beslutångest. Tänkte införskaffa mig en jeansjacka nu till sommaren eftersom skinnjackan känns lite för mycket vinter. Men kan inte bestäma mig för vilken typ av jeansjacka jag vill ha. Ska den vara kort eller "normal lång" ? Ljus eller mörk? Känns som att alla har likadana men jag vill nog ha en lite "egen". Ska försöka komma in till stan nu i helgen och kika runt.

Sen så letar jag ju fortfarande efter en snygg mysdres och när jag hittar en som jag verkligen älskar, ja men då kostar den 1099:-. Inte tänker jag lägga ner så mycket pengar på något jag kan sy själv förfan!
Synd bara att den var riktigt snygg.

Jag kan ju iaf fortsätta drömma men mer blir det inte eftersom jag har tappat bort mitt bakomat kort, har inte ens råd att köpa mig en egen glass. Kan ju hoppas att det ligger en tjuga ner knölad i några gamla jeans och bara väntar på att jag ska hitta den.

Nä nu ska jag väl fösöka slita mig från sängen och gå och duscha. Pusshej<3

Happy time

Dåligt väder och inget stall idag, därför tog jag mig friheten att skriva ett litet inlägg. Har blivit riktigt dålig på att uppdatera mig, men bloggen ser ju ut som ett dasslock så det blir inte lika roligt att skriva då... + att jag har lovat mig själv att lägga upp mer bilder men blir det av? Nej, jag har väl för lat.

Iaf till den stora nyheten! Gissa vart jag och Steffy ska den 11/10 ?? Jo minsan vi ska till globen och titta på GREEN DAY! Just like the old times. Bara det att vi istället ska till globen den här gången och inte sitta på steffys rum och lyssna sönder Green days skivor om och om igen. Blev riktigt happy när jag fick reda på att de skulle till Sverige! Har ju varit vår dröm sen vi gick i 4 kanske och nu plötsligt ska vi på dem!

Nu blir det att prata med pappa så han kan ge mig lite pengar så att biljeterna inte tar slut. Vill köpa dem nu!

Min förgående helg har iaf varit super<3 Valborgsafton firades hos Vickan med mysigt folk och grillning och det blev cruising på lördagen i kvissle med alla mina vänner <3
Snart kommer Vickan hit, vi ska ut och gå sedan plugga lite. Måste väl bli klar med rapporten som skulle vara inne för en vecka sen. Bra jobbat Mathilda <3

Pusshej<3