Senaste Inlägg

överskottsenergi och godis(?)...igen bra kombination

Taxfree katalogen - check
Solkräm inköp - check
Snus inköp - check
Paklistan - check


Allt är i sin ordning inför resan. Nu väntas bara pakningen, det största hotet. På tal om största hotet så är städningen av mitt rum också oavklarad. Kan hända att jag tar itur med det i kväll men jag får se vad kvällen har att erbjuda.
KANSKE blir jag trött redan vid 9 tiden och måste lägga mig och se på en film, för jag väntar faktiskt fortfarande på att mamma ska tröttna och ta städningen i egna händer. Men det ser ut som att hon väntar på samma sak.
Idag hade jag svårt att hitta min dator, Den låg under en hög av kläder i fotöljen. Under enstaka sekunder kände jag då att det var nog dax att städa, men jag hade en resa till stan som väntade. Köpte enbart saker till resan, som tex solkräm, hårinpackning och sånt krimskrams.

Som sagt vet jag inte än vad kvällen har att erbjuda, får iaf hoppas på att det blir något roligare än städning. Men nu ska jag åter gå till min lathet och äta lite godis. Pusshej<3

...

Jag bör röra på mig. Ute och gå eller göra något dyrligt eftersom jag har suttit fast i mitt rum i två dagar nu pga av mitt revben och min hosta. Men jag känner att jag är närmare besläkt med sengångaren än aporna för stunden. Det strider mot min natur att röra på sig. Funderar på att sitta här på samma plats tills vi åker till Kreta nästa Tisdag.
Synd då att jag lovat mamma att städa rummet.
Hur kan kläder,strumpor,gammalt godispapper och snusdosor alltid hamna på golvet? Är det som magneter? Eller är det bara jag som har en otroligt dålig vana att slänga allt på golvet eftersom jag inte orkar gå upp med det till tvättmaskin och vet allt för väl att jag skulle missa papperskorgen om jag försökte slänga skräp i den från sängen? Det låter mer rimligt.
Så det jag har framför mig idag är att städa och röra på mig. Helvete, min dag är förstörd.

Och som sagt väntas nu också en packning inför resan till Kreta. Packa, Vad är det? Betyder det att river ner allt från garderoben och trycker ner i en allt för liten väska som man sedan måste hoppa igen? Jag kan inte packa och har aldrig kunnat. Jag brukar alltid få med mig saker jag aldrig i hela mitt liv skulle behöva använda och glöma det viktigaste. Skulle inte förvåna mig om jag fick med mig Ikeas 100 st stearinljus och glömde bikinin hemma. Jag blir stressad av att packa, min hjärna lägger av helt enkelt.

Funderar på att stå emot smärtan i revbenet och hitta på något roligt ikväll. Synd bara att så fort klockan slår 21.00 håller jag på att somna eftersom jag enbart ligger och hostar hela natten och får inte mycket sömn.
Det här har varit två tragiska dagar, jag mår inte bra utav att vara osocial.

Nej jag ska väl återgå till att försöka göra något vettigt med mitt liv. Pusshej<3

Jag vet aldrig vad jag ska skriva här...

Halsont och trött.
Vaknade även imorse av att bierfass slickade mig i ansiktet och ville gå ut och gå. Gick ut en sväng och kom hem runt halv 9. Tillbaka i lägenheten gjorde jag frukost och la mig i soffan och såg på tv. Det konstiga var att jag somnade, drömde att jag var ute och gick och bad mamma nypa mig så att jag inte drömde för att jag inte orkade gå ut och gå engång till. Sedan när jag "vaknade" drömde jag att mamma kom in i lägenheten och hämtade Bierfass för att ta med honom på en promenad. Fattade verkligen ingenting nu när jag vaknade.

Nu ska jag snart ta en dusch innan mamma och pappa kommer för att hämta bierfass och mig och åka till Borlänge. Ska nog in till kupolen och kika runt efter lite kläder.

Ikväll, om vädret tillåter ska vi grilla på gårdsplanen. Liten mysig avslutnig på sista kvällen här i flaun.

Nej nu måste jag skynda mig lite så jag hinner duscha innan mamma och pappa kommer.
Pusshej<3

Falun

Dålig uppdatering beror på att jag hade ett liv under de senaste dagarna. Men nu har jag ramlat ner igen. Därför tog jag med systers dator och kröp upp i hennes säng. Vet inte riktigt när hon drog på jobbet men tror det var vi 06.00 tiden. Så nu är det bara jag,bierfass och andreas som ligger och sover i soffan, kvar i lägenheten. Frågan är ju varför jag är den ända som är vaken? Varför vaknade jag 07.30 av att Bierfass slickade mig i ansiktet och kunde inte somna om?
Fick otroligt dåligt med sömn i natt. Vaknade första gången då Andreas kom hem från jobbet vid 03.00 tiden. Sedan vaknade jag i princip varje timme. Kan bero på att det var cruising utanför fönstret...?

Var och kikade lite på cruisingen igår kväll jag,syster,mamma och pappa. Pappa och jag såg en bil som vi förhoppningsvis ska köpa :D Otroligt snygg var den. Gick hem ganska tidigt eftersom malin skulle upp och jobaba och mamma och pappa gick tillbaka till hotellet.

Just det !!! har glömt att säga en sak....... JAG KOM MED TILL USA !!!!! Dom ringde för någon dag sen och berättade att jag hade klarat allt och var klar för att få följa med =D Happy fun time <3

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och gå med Bierfass. Pusshej<3

Trötthet

Jag vill gå och lägga mig, men mamma har ockuperat toaletten så jag kan inte borsta tänderna (u)
Förresten var jag på ikea idag med mamma och pappa, följde med dem in då de skulle köpa nya utemöbler. Men det blev en sväng in på birsta city också. Min älskade pappi köpte ett par nya converse till mig och jag fick också The sims 3 <3
Letade efter att par jeans men värkar som att alla i sundsvall har exakt samma storlek som mig. Hittade bara för stora och för små jeans. Blev ledsen efter ca 3 provade plag och insåg att jag antagligen måste gå ner i vikt eller upp för att hitta ett par jeans. Självklart valde jag den enklaste lösningen... att äta mer. Tröståt därför en bakelse när jag kom hem. Tyvärr smakade den avföring.

Kvällen spenderade jag med Vickan vi käkade sallad och umgicks. Sedan kom även Julia,Steffy,Elin och Anton. Vi såg på film och hade trevligt.

Vänta, nu låter det som att mamma tänker överlämna toaletten till mig. Innan jag avslutar kan jag ju berätta att imorrn förhoppningsvis beger jag mig ut på en fisketur med pappa <3 visserligen är jag en usel fiskare och mitt tålamod brukar leda till att fisketurerna avslutas ganska så snabbt, det vill säga när fikat har tagit slut. Men ändå ska det bli trevligt. Lite far och dotter dag helt enkelt <3

Nej nu ska jag försöka dra ut mamma från toaletten om hon inte har kommit ut än.
Sovgott pusshej<3

Some kind of magic

Sömnlösa nätter leder till dåligt humör jag trötthet...

Första tanken som slog mig idag när jag vakande : Jag ska aldrig mer dricka
Men en bakisdag var det värt. Hade otroligt trevligt igår hos Anton med bra sällskap. Somnade 06.00 hos Anton med hanna och vaknade klockan 10.00 av att hennes telefon ringde. Övervägde tanken att slå sönder den men jag hade inte tillräckligt med ork i kroppen. Som tur fick jag någon timmes sömn senare hos Hanna.

Sitter nu i sängen och ska slå på en rulle snart. Blir att bara ta det lugnt ikväll och försöka få lite mer sömn.

Pusshej<3

Tärd

Antal timmar sömn: 4,5 h
Humör: Tärd,sliten och less
Dagens ska göra: sitta och se på film och tröstäta godis

Känner mig så tärd idag att jag ska tröstäta massa godis och se på massa bra filmer. Vad jag tröstäter för vet jag inte riktigt. Kanske för att min skärm till den stationära datorn inte fungerar.
Sömn skulle verkligen behövas just nu. Ögonlocken håller på att ramla ner varje sekund, men jag kämpar på. Vill inte somna nu och vakna upp klockan 2 inatt.

Funderar stakt på att testa ladda ner en film här på min bärbara datorn, men är lite orolig att den ska explodera av överansträning. Men jag ska överväg saken. OM inte någon vänlig själ har lust att komma och fixa min skärm till den stationära datorn där jag har alla filmer? Förmodligen är det hur lätt som helst, men jag och datorer går inte riktigt ihop.
Morgondagen bjuder på partaj hos Anton. Mycket trevligt. Tänkte försöka hinna in till stan också på dagen och föröka min garderob. Får se vilken tid jag vaknar.

Förresten, prövade för första gången igår The official Robert Pattinson drinking game. Otroligt roligt. Det kanske blev lite väl mycket alkohol på en och samma gång men det var helt klart roligt. Bör spelas!
http://www.youtube.com/watch?v=tuzHmL275DY

Jag mittuppi spelet.
Nej ska väl avrund nu och ladda ner en film. Rip min dator om en exploderar<3
Pusshej<3

Lan

Okej, jag är hemma hos hanna men hon är inte här ... Det smartnyllet är nere på ica och handlar godis.

Kvällen/natten till ära ska vi nämligen lana hemma hos Hanna, hur det nu kommer gå. Eftersom ingen av oss spelar varken wow, cs eller något annat spel kommer vi förmodligen sitta och spela spel på hamsterpaj eller något dyrligt.
Bara så där kan jag ju också berätta att jag gjorde en jävligt bra "förhandling" eller vad man nu ska kalla det idag. Jag byte en hundralapp mot en FEMhundralapp med pappa. Han behövde 600 kr löst men hade bara 1000. Därför frågade han mig om jag hade lust att byta, självklart hade jag det! Så nu är man då 400kr rikare.

Det här inlägget är mer till för att jag ska ha något att göra medans jag väntar på hanna, så det har ingenting med omvärlden att göra.

Om det är någon som kör bil ikväll så får ni gärna höra av er till mig för jag skulle behöva åka på statoil lite senare ikväll och köpa mat. Eftersom jag känner mig själv så bra vet jag att min mage kommer ropa efter mat någon gång runt 10 tiden. Så, kör ni bil, var inte feg, kontakta mig på 0738478902. tack på förhand<3

En till sak, angående mitt minne. Jag glömde i princip allt hemma. min kudde, tandborste, filmer och mitt ciggpaket<3 Skulle inte förvåna mig om jag också har glömt datorn hemma<3

Ajja nu måsta hanna och dom vara här snart. Pusshej<3

HJÄLP!!!

vilken sekund som helst nu ringer dom !!!!!!!!!!

övningskör

Japp, ni läste rätt. Idag var nämligen Jag ute och övningskörde!
Okej, ute och övningskörde var väl lite att ta i, men jag körde iaf på nsk's grusplan. Hjälp vad det var svårt. För det först så körde jag inte en av de hundkojor de flesta ungdomar övningskör i, typ en saab eller en liten bubbla, nej nej jag körde pappas king cab, som kändes PÅ TOK för stor för mig. Jag såg ju knappt över ratten!
Blev en hel del små "framhopp" innan jag fick till det där med att man ska släppa kopplingen och gasa. Sedan gick det som en dans... nästan. Visst fick jag lite panik då och då när bilen rörde sig framåt utan att jag gjorde något och när jag inte hittade vart bromsen var. Pappa fick iaf ett gott skratt innan han sa "Mathilda, jag tror inte att det hjälper hur högt du än skriker, bilen kommer inte stanna fören du trycker ner bromsen" Och visst var det sant, den fortsatta rulle Fast jag fick panki och började skrika. Jävligt komplicerade leksaker -.-
När jag börjar köra på vägen vill jag att min övningskörskylt ska blink och låta, så folk håller sig undan från vägen.


Okej, nu är det bara 2 timmar och 32 minuter kvar till min intervju. Hjälp! Jag hoppas att jag plötsligt får halsfluss så att jag inte kan prata. För just nu känner jag på mig att både min engelska och svenska kommer låta som japanska eller kinesiska.
Ajja jag ska försöka lugna ner mina never nu och sätta mig och läsa en bok medans domedagen närmare sig-
Pusshej<3

USA

Allt är påskrivet och klart, betygen kopierad och ett svartvit kort på mig ligger nu i kuvertet. Nu är det bara att skicka in det.
Det känns som att jag bara kommer närmare och närmare USA resan för varje dag. Imorgon är det telefonintervju klockan 18.00. Ska sitta och prata svengelska i ca. en timme. Usch, jag som hoppades på att jag aldrig skulle behöva vara med om det här igen.
Visst är det ungefär ett år kvar innan jag står på arlanda och vinkar av min familj för att inte se dem på ett år igen, men egentligen hur länge är ett år?! Det är som en timme, en dag, en vecka. Bara lite längre. Skulle inte förvåna mig om jag plötsligt vaknar upp en dag och ser på kalendern att det är 24 timmar kvar tills jag ska åka, så har jag ingenaning om vart det där året tog vägen.

Har glömt att sagt att jag kom in på TBS! :) Får hoppas att jag slipper gå om 2:an om jag har tur. Blir det första jag ska fråga rektorn när jag börjar på skolan.

Nu ska jag ut och cykla en sväng. Pusshej<3

Nudlar i micro

Japp, det var exakt så min middag såg ut idag. Spisen slutade fungera och tack vare mina matlagnings kunskaper är nudlar och pan pizza det ända jag kan göra. Tyvärr var jag inte sugen på pan pizza så jag valde att göra nudlarna i micron istället.

Nu är iaf helgen över och mamma och pappa är hemma. Det är lugna gatan helt enkelt. Fredagen bjöd på krök hemma hos mig och lördagen blev det tjejmys och skräck film.
Men jag måste säga, fyfarao vad skönt att mamma och pappa är hemma igen. Fy så jobbigt det är att ta hand om ett hus och en hund. Jag visst inte ens hur diskmaskinen fungerade! Jag blev också tvungen att åka och handla själv. Det där emot var ganska roligt. Jag var som en liten unge på julafton, jag kunde välja vad jag ville i den stora affären. Självklart blev det en hög nudlar,pan pizza, perog, mackor och godis <3 Ungefär det jag har levt på i helgen.

Nej nu ska jag återgå till att se på film med mina föräldrar och verkligen vissa dem hur mycket jag tycker om dem för att de gör saker så jag slipper göra det. Tex. diska och damsuga<3
Jag ska aldrig flytta hem ifrån<3 

Pusshej<3

P.s jag är faktiskt inte asdålig på att laga mat, jag kan göra ägg och bacon också D.s

Svensk sommar<3

Åhh så kom den äntligen, det vi alla har väntat på, Den svenska sommaren<3 Regn,moln,kallt och blåsigt <3
Blev lite rädd att den där värmen skulle hålla i sig. Men som tur så gjorde den det inte. Idag regnar det så fint utanför mitt fönster :') Kan inte göra någoting förutom att sitta inne och se på tråkiga program på tv:n =) Jag ÄLSKAR svensk sommar<3
Av de 3 månader vi ska kalla sommar, regnar det i princip 2 månader och 3 veckor =) Så jag antar att vi redan har fått våran varma vecka. 
Okej, ärlig talat. JAG HATAR SVERGIE OCH REGN!!!!!!!!!!!!!
Och inte är vattnet varmt heller, Lär ju behöva en sån här bikini om man ska bada.

Ganska söt ändå

Ajja inte ska jag sitta här och gråta för att det regnar lite, jag har ändå massa saker att göra inne. Tex. skriva klart min Ef ansökan som måste skickas in innan helgen. Har telefonintervju på tisdag 18.00. Funderar på att låta någon annan prata... Har redan skämt ut mig en gång...

Ikväll ska jag iaf till Elin på "kräftskiva" :) Ska sitta och käka kräfter och ha det mysigt <3
Ska ta en dusch nu sedan skriva klart min ansökan. Pusshej<3
 

Life is just a party

Nyduschad och seg.
Sitter i sängen, fortfarande iförd handduk och snygg turban på huvudet. Ryktas om att vi ska dra ut ikväll men jag vet inte om jag orkar. Sedan gatufesten har orken varit på 0. Men det slutar väl att man ändå följer med ut pga brist på annat att göra.

Ledsen för min dåliga uppdatering men som sagt har ju helgen gått ut på att vara på gf. Man vaknar på morgonen med huvudvärk och första tanken som slår en är "Jag ska aldrig mer dricka" Ligger kvar isängen och ser på någon gammal rulle innan man hoppar in i duschen för att göra sig klar och dra i väg igen. Men trots det, har de här 4 dagarna varit otroligt roliga. Alla bilder kan man hitta på bilddagboken.

Har ju ett till problem ifall jag ska dra ut, vad ska jag ha på mig? I princip ligger alla mina kläder i tvätten sen helgen. Blir väl att gå naken kanske?
Nej ska väl försöka bli lite pepp nu och börja göra min klar.
Pusshej<3