Senaste Inlägg

Jobb

Vilken dålig elev jag är, har varit på skolan 1 dag den här veckan. Great!
Kan ju iaf trösta mig med att jag faktiskt har pluggat dom dagarna jag inte har varit på skolan, iallafall lite...
Sitter iaf nu på gymmet och väntar på att få åka till juniskärs café och restaurang och lära mig hur kassan och allt fungerar. Börjar ju nämligen jobba imorgon. Har en känsla av att jag kommer riva ner varje tallrik jag bär på. Är ju lika smidig som en blind människa utan hörsel. Rev förut ner termometern här på gymmet, fråga mig inte hur jag lyckades, jag tror den tänkte anfalla mig när jag gick förbi, så det nog inte mitt fel att den ramlade ner. Nervös som tusan är jag inför morgon dagen. Kanske ska skicka mitt schema till alla som inte tycker om att få soppa i knäet. Måste hem och träna på att bära tallrikar....

pripps blå

Hur vågar man göra om pripps blå reklamen till någon kontstig utomland reklam?! jag blir upprörd, det är ju den här reklamen man sitter och längtar till hela vinter halv året, då kan dom inte komma och förstöra den, hela min sommar blir förstörd då!
Det måste ju vara svenska skärgård annars är det inte pripps blå! Det vet man ju!


Så här ska den vara och inget annat!

hyptokondriker

Jag är faktsikt sjuk och tänker därför använda det som ursäkt varför jag inte är i skolan.
Skulle egentligen börja om 10 minuter, dvs. klockan 2, men jag tror max har smittat mig med sin dumma hosta. Satt nyss och läste tidningen då jag dräkte tidningen i slem och snor då jag hostade till, inte så där jätte mysigt. Sitter just nu och kikar på disney channel och är otroligt uttråkad. Måste plugg men har ingen motivation, vill se på Oc men orkar inte kliva upp från soffan och sätta i skivan, vill käka något men har inget gott hemma. Mitt liv suger för stunden. Ringde nyss Max och frågade om han ville komma och umgås med mig medans jag ligger här på min dödsbädd. Tror jag överdrev så mycket i telefon om min sjuka att jag trodde på mig själv för plötlisgt fick jag ont i huvudet. vilken hyptokondriker man är.

peta i örat och rynka på pannan

några år försent

Min pappa är lite dum mot mig, han säger att jag borde ta min moppe till gymmet eftersom jag inte orkade cykla dit. Okej, jag är inte ett dugg stor, inte ens så stor att jag har ålden inne att få köra bil MEN att behöva åka runt på moppe känns liiiiiite så där halv jobbigt. En sak om jag hade en asfrän moppe kanske jag hade övervägt att ta den till gymmet men nu när jag äger en kines moppe från 1990 talet så känns det inte helt okej, för kymco kommer väl från kina? det är ju inte svenskt iaf, hör man ju på namnet. Tycker inte om att åka moppe, tycker inte om att min moppe går 30 km i nerförsbacke och att den kan stanna till lite här och där bara för att den vill och lever sitt egna liv. Cykel kanske var en bra idé ändå?

dagens klädsel..?

Hej hopp.
Har nyss ätit en stor portion av världens godaste maträtt, stuvade macaroner och falukorv<3 Så mätt och belåten sitter jag nu här och väntar på att maten ska sjunka ner innan jag tar min bike och ger mig iväg till gymmet för att förbränna lite fet. Hoppas faktsikt att pappa ska vara snäll och skjutsa mig dit, kan ju inte förbränna allt för många kolorier...
Sedan blir det hem och plugga, något som jag egentligen skulle ha gjort idag efter skolan men det blev lite bloggläsning, tv-tittande och ja allt utom plugg. Så det man inte gör nu får man göra sedan. Eller vänta på att någon annan ska göra det åt en...?

Tänkte slänga in en liten dagensoutfit bara för att tänkte jag, men när jag gjorde det kände jag mig plötsligt otroligt töntig. Dels för att jag lägger upp en bild på det jag har haft på mig idag + att bilden är tagen i spegeln och med min mobil. Nej ingen dagen klädsel för mig, vem vill ens se vad folk har på sig? jag måste sluta falla för grupptrycket! Om jag någon gång bär kläder för över 25000:- ja då kan jag slänga in en bil men då ska den tysan inte vara tagen i spegeln med min mobil. Fy och skämt. Nä nu ska jag ringa min man och höra vad han här för sig och säga att jag snart kommer och umgås med honom. Tjillevippen!

fick bli en bild på min snygga karl istället:)<3 

no woman no cry

Det behövs mycket för att jag ska förstå hur vissa människor fungerar...

Satt nyss och kikade på The tyra banks show och blev otroligt arg när en kvinna i programet berättar att hon inte längre är attraktiv av sin man eftersom han var världens fotbolls hunk när de blev tillsammans på high school men nu typ 10 år? senare hade han gått upp 25 kg. Därför valde hon att berätta det för honom i programet. Hey älskling, du kanske undrar varför du sitter här i en tv-studio med publik och ungefär 100 000 tv-tittare som ser på dig nu men jag tänkte att vi skulle snacka om din vikt och vårt sexliv så alla kan få ta del av det! :)
Men hej,hallå! Själv väger kvinnan inte direkt 40 kg och är ju inte direkt en top modell och sen verkar hon ju inte ha en ända hjärncell kvar i huvudet. Vem tar upp en sån sak i tv? Karl blev ju såklart ledsen och jag tror inte han uppskatade att 50 kvinnor satt och tittade på honom som en apa i bur. Usch så arg jag blev. 

 

Ny design

Ny design för tillfället. Otroligt tråkig och opersonlig men eftersom jag inte förstår mig ett skit på hur man fixar designer så får jag ha den här ett tag tills jag har fixat något nytt.

En dålig människa

En perfekt dag att... försova sig och skita i skolan?
Försova sig kanske är fel ord eftersom jag var fullt medveten när jag stängde av alarmet klockan 07.00 imorse och vände mig om för att somna vidare men jag var helt enkelt för trött för att orka kliva upp. Vaknade istället vid halv 10 tiden och kände att det inte var någon idé att åka till skolan eftersom vi ändå slutar vid 12 tiden idag. Istället ska jag plugga, gå ut och gå, träna, plugga lite till och sola, om vädret tilllåter vill säga. Ser verkligen ut som en albino om jag ska vara ärlig. Smörjde in mig med brun utan sol i helgen för att inte skräma folk när jag varndrade runt i en klänning men tyvärr försvinner ju färgen efter några duschar, så nu är man vit som ett lakan igen.
Påtal om helgen och klänningar så var jag ju och firade Madde och Angelica i lördags i Matfors. Hade en trevlig kväll med trevligt folk och i klänning var jag klädd. Var nämligen på birsta på dagen med Elin, Anton och Max. Köpte mig en otroligt fin klänning på Gina Tricot. Synd är ju bara att varje kotte kommer att gå runt i den i sommar och att kvaliten var lite sisådär, men vad kan man förvänta sig? Införskaffade mig också ett par solglajer och underkläder, så nu är barnbidraget borta. Bra gjort Mathilda, du har klagat de senaste veckorna på att du har varit tvungen att leva på 18:- men så fort du får lite pengar, ja då köper du upp dem. Jag är en dålig människa.
Men nu tänkte jag bege mig ut med hunden på en lite promenad innan jag måste plugga. Tjabba.

Ledsen i det tråkiga vädret

Hatar att alla ska ta studenten i år men jag lilla jag har fortfarande två år kvar, hatar att alla ska på mösspåtagningen idag och vara glada medans jag får sitta på en tråkig lektion med ANDERS, hatar anders, hatar att alla slutar skolan det här året medans jag har två år kvar med en jävla massa lektioner med anders, hatar att alla ska ut och festa ikväll medans jag får sitta hemma och plugga skiten ur mig! Ja jag hatar allt för stunden!

Har en otroligt dålig dag. Satt på bussen påväg till skolan när plötsligt alla studenter hoppade på och var fulla och glada så här på onsdags morgonen. Själv skulle man åka till skolan och genomlida en lektion med Anders. Livet är inte rättvisst. Vill göra klart inlämningsuppgiften i det här ämnet så fort som möjligt så jag slipper komma hit nå mer! Plugga Mathilda !

sommar sommar sommar

Tänkte bara göra alla lite avensjuk som fortfarande sitter på skolan och pluggar i kylan och säga att jag och Julia är lite rebeliska och stack hem till mig och sket i skolan för att sola sönder oss i de 32 graderna. Mums. Sitter nu på framsidan nu och steker med en massa bra musik och isvatten. Mums! Nu ska jag sola vidare (y)

att sura eller inte sura

Hejsan.
Har lite svårt att hitta ord på hur jag känner för stunden, lite smått arg men ändå hyfsat glad. Tog mig ett väl förtjänt bad efter middagen, kände starkt att jag behövde relaxa lite efter att ha varit med på idrotten och sprungit runt som en galning i skogen med Malin och Vickie. Orientering är inte min grej, och det där med att springa ljög jag bara om, vi gick. Känner för att göra en liten hiss och diss lista, passar perfekt nu när jag är lite mitt imellan.


-Måste passa på att hissa det otroligt fina vädret. Blev otroligt glad när jag kikade ut genom fönster imorse och möttes av lite solljus och värme.


- Vill också hissa att det snart är sommar, på riktigt! Slutar skolan om 3 veckor om jag inte har helt fel. Kommer bli lovely. Denna sommar ska jag verkligen bara njuta (och jobba), umgås med nära och kära, gå på picknick, åka på en roadtrip, sola, bada, fira en underbar midsommar vid havet och bara ha det bäst helt enkelt.

- Alla sommar kläder! Klänningar, ballerinaskor, skjorts, sandaler, solglasögon ja allt som har med sommaren att göra. Så fort pengar kommer in blir det inköp av sommar kläder.





- Vill dissa att jag har en redovisning imorgon och min grupp har inte ens gjort klart powerpointen så därför måste jag sitta och göra klart den nu och sedan träna in det jag ska säga!

- Har 18:- kvar på kortet och typ en tjuga och en fimp, det ska jag klara mig på, jag som vill köpa ett ton nya kläder att fylla min fula garderob med.



- Vill dissa att jag är sjuk och kan därför inte träna vilket leder till att jag äter onyttigt och är allmänt lat. Jag som skulle bli fittness till sommaren. Där rök den chansen. Tack, tack, TACK SÅ JÄVLA MYCKET.



-Sist men inte minst vill jag dissa min blogg. Den ser ut som en påse bajs, eller rättare sagt så ser jag ut som en påse med bajs på bilderna och jag är otroligt less på den. Någon snäll människa som vill göra min blogg snygg? Skulle göra min dag mycket bättre. 


Ja det var nog allt jag hade att säga, nu ska jag plugga röven av mig så att vi klara redovisningen imorgon. Hej..  

love<3

Mycket plugg, annat att göra och en sjuk mathilda har bidragit till dålig uppdatering den senaste tiden. Men nu börjar sjukan sakt men säkert dra sig tillbaka så nu kör vi igen.
Har ju hittat en ny förälskelse, förlåt Max, förlåt Bierfass men jag älskar er lika mycket ändå trots att en sån här snyggingen kanske kommer dela vårat liv förhoppningsvis.

Det är en pomeranian och är så otroligt jävla söt! Måste hem och tjata på pappa att Bierfass behöver en kompis. Har en känsla av att pappa hellre skickar ut mig ur huset än att ta in en till hund. Sate.

Nu slutar lektionen, skrver sen. Tjo<3 

girls night

Hejsan alla mina små sockersmulor.
I'm alive and I feel great! Blir nämligen en mysig tjejkväll hemma hos mig ikväll med mi, juliet, christinabow, maddelito och Eylyn. Rock and roll. Karlarna har vi slängt ut och vi ska bara se på massa bra filmer, äta grönsaker/chips och dipp, snacka skit och avsluta kvällen med en typisk övernattning på mitt rum. Blir väl att sitta i pyjamas ända fram till små timmarna och snacka massa stunt. Sånt som vi tjejer gillar mest (y)

Annars är man fattig som en gris och rotade igår igenom alla jackor och väskar man hade för att hitta lite pengar, lyckligtvis tjänade jag ihop 190:- men tyvärr skulle 100:- till Max eftersom jag har haft en liten pengakris ett tag. Men inte grät jag för det. Har ju glömt att berätta att jag har börjat ett nytt liv IGEN men denna gång går det faktiskt riktigt bra. Började i måndags med GI metoden och har hållt den hyfsat bra förutom igår då jag åt en macka och en mc flurry så jag antar att de ynka gramen jag har tappat kom tillbaka under den syndatiden. 
Men nu ska jag slänga i mig lite kyckling och grönsaker innan jag går och möter upp Madde, tjing<3

  

Green Day

Bara en liten låt kan få dig tillbaka till de mest underbara/värsta minnerna i ditt liv. Det är kanske det som är déjà vu?

Satt här ensam i min coca-cola pryda säng då plötsligt Holiday-Green Day spelades upp på Spotify och ut i mina höglurar. Blev plötsligt helt sentimental och bara önskade mig en resa tillbaka till 11 oktober, där jag stod blöt som en tvättsvamp, av både svett,tårar och regn, och skrek/sjung med i alla underbara låtar. Det var förmodligen världens bästa dag i hela mitt liv. Jag har alltid tyckt att folk som grinnar på konserter är störda i huvudet men när dom klev in på scenen, ja då var även jag störd i huvudet. Jag,Elin och Steffy skrek och hoppade tills halsen var som ett ända riskorn och benen ville ge vika, men vi kämpade imot och höll ut tills den sista låten var sjungen. Ja fyfan, den som inte har varit på en konsert med sitt absoluta favorit band kan inte förstå lyckan och glädjen man känner. Sista låten som självklart var Good Riddance/Time of your life och då sputade tårarna som en läcka i ett avlopp. Önskar att jag hade en biljett till Ulevi men som dom säger, det är alltid bäst första gången.









söndag

Goddag goddag.
Valborgsfirande tär på krafterna och det fick mig också att inse att festa är tusan inte så roligt. Inte just nu iaf. Känns skönt att man snart sätter igång och jobbar och kan istället bara dra ut när man verkligen känner för det. Tex på midsommar tror jag det kommer bli otroligt roligt därför tänker jag inte slösa en massa jävla pengar och energi för att dra på någon tråkig fest en helt vanligt helg för att sedan vakna upp nästa morgon och må som man förtjänar, men inte till någon nýtta eftersom kvällen innan sög. Nej är himla less på det. Tycker det är mycket roligare att tex. sitta och se på film, umgås med vettiga människor, ha en tjejkväll och bara snacka massa skit eller om man nu vill konsumera alkohol, sitta några stycken hemma och bara ta det lugnt. Ja man får kalla mig världens torraste människa, do it, och förmodligen kommer jag någon helg innan midsommar sitta på den där tråkiga festen igen och undra varför i helvete jag inte stannade hemma för och såg på film men just nu, no more for me. Nu ska jag göra något med den här tråkiga söndagen, förhoppningsvis kommer Julia förbi sen och umgås med mig :) Tjohej<3