Senaste Inlägg

Stilikonen Ashley

Ashley Olsen har helt klart den snyggaste klädstilen, enligt mig. Lite tufft men endå stilrikt. Det blir utan tvekan att sno lite stil av henne i sommar. Det bästa är att det inte är svårt att efterlikna henns stil, mycket kan man hitta på blandannat hm,gina tricot och en i second hand butik.Här kan n kika in bara några av många fräna outfits från ashley


Så för mig blir det att kika i second hand butiker framöver. Kanske hittar man lite sommarkläder men också kläder till Peace And Love. Några fräna gummistövlar, slitna jeans och ett snygg linne. Mer festival/sommar "känselkläder" kommer man nog inte.
Kanske blir det ett par sånna gär gumpisar

Men det tvilar jag på. Nu ska jag gå och kika på Mia och Klara

Pusshej<3

Strandad valros?

Men vad gör jag? Borde inte jag sitta och plugga röven av mig just nu inför provet imorgon? Jo egentligen, men orkar jag? nej... Känns som att inte har gjort något annat den här veckan förutom att plugga. Veckan är ju iaf slut snart så då ska jag njuta av min firhet.

Är det en sak jag hatar med idrotten på skolan så är det bad. Hade det idag första timmen och jag övervägde tanken att kanske försöka dränka mig själv i duschen innan jag gick ut. Jag hade inte lusten att hoppa ner i en badbasäng med medeltemeraturen på 4+, fylld med massa plåster,snor från barn, urin och mycket annat. 
Vår uppgift idag var att kravla oss upp för ett plastiskt isflak och samtidigt se ut som en strandad valros, som tur var slapp vi möta detta öde och fick istället simma massa längder. Även då övervädge jag tanken på att försöka dränka mig själv.

Sov inte särskilt mycket inatt, Niklas och jag låg uppe och kikade på tv tills klockan var inte vet jag sedan klev jag upp klockan 7.00. Slutade som tur 12.00 och när jag kom hem upptäckte jag att Niklas den sötnosen hade bäddat min säng och lämnat en liten lapp till mig :) Blev då på lite bättre humör ett tag tills jag satt mig ner för att plugga. Känns inte som att jag kommer något vart och att provet imorgon kommer att åt helskotta. Men jag antar att jag ändå måste försöka. Har en bilduppsats att lämna in och ett prov att träna på.
Pusshej<3

Våffeldagen

Våffeldag?
Ja idag är det ju faktiskt våffeldagen. Men varför firar vi den egentligen? En sådan simpel, men god maträtt/efterrätt, varför döper vi en dag efter den? Var det just den här dagen våffelreceptet uppfanns eller vaddå? Ajja det finns nog inget logiskt svar på den fårgan, inget jag iallfall vi söka svar på.
Självklart var det våfflor på middagsmenyn idag med grädde och sylt. Lyckades trycka i mig två innan det känndes som jag hade en stor deg klump i magen. Känns mer för min del som att käka en efterrätt än en maträtt.


Nej nu ska jag hoppa in i duschen sedan lägga mig ner och se på Rent hus som går på fyran klockan 20.00 innan min älskling kommer till mig och gör mig sällskap genom natten<3
Pusshej<3

en pluggtisdag

Så har man äntligen jobbat undan lite läxor för veckan. Har självklart fortfarande otroligt mycket kvar att plugga, men det får vänta tills imorrn. Nu väntas en efterlängtad filmkväll isängen med lite te och en macka. Har inte bestämt mig en vad det blir för rulle eftersom mina planer på att se Titanic krossades när jag upptäckte att min VHS spelare har slutat fungera. Så det blir väl någon dvd eller en film på datorn.
Har tillbringat min dag hos Hanna för att plugga undan så mycket som möjligt tillsammans med henne. Det gick faktsikt riktigt bra, men efter några timmars hårt arbete tyckte vi att vi förtjänade lite Thai-mat. Så vi gick till Bommengrillen för att mätta magen. Blev mer läxor när jag kommer hem och det tog inte slut fören nu helt enkelt. Så här i min säng bland alla möjliga läroböcker jag jag suttit ikväll.

Imorgon blir det nationella prov i engelska, får hålla tummarna på att det går bra. + det blir det en otroligt lång dag imorrn, slutar inte fören klockan halv 5! Hela klassen har kvarsittning pga att vi inte var på en teater förra veckan. Suck,ajja nu ska jag skynda mig upp och fixa lite kvällsfika innan jag länger mig ner och slår på filmen.
Pusshej<3

vintertid?

Så fort man tror att våren är på väg, ja då blir det plötsligt vinter igen över en natt. Underbart...
Min dag har iaf inte varit den bästa kan jag lova. Har asmycket plugg jag som borde sätta igång med men min kropp vill inte lyda. Istället har jag barit suttit och kikat runt på datorn.

Var på min arbetsintervju idag. Har ju sökt sommarjobb på ICA eller rättre sagt så fixade pappa det åt mig idag. Så han ringde mig efter skolan och berättade att jag skulle dit redan idag och gör intervjun. Var inte speciellt svårt, fick bara berätta lite om vart jag hade pratktiserat och vad jag gjorde på fritiden. Nu är det bara att hoppas att jag får det. Måste få ihop lite pengar till USA resan,Peace and love och yran.

ajja ska väl försöka komma igång med lite plugg nu innan jag åker och kikar på Niklas fotbolls match :)
Ska först gå upp och fixa en kopp te så jag får lite värme i vinter/vår/höst/sommar kylan eller vad det nu är ute.



Pusshej<3

en grå söndag

Helgen tog ju slut lika snabbt som den kom i princip. Umgicks med Bella och malin i fredags och på lördag var Niklas och jag på bio, såg Taken =)
Idag åkte jag in till stan med Malin vid 12 tiden och shopade loss. Det blev en del saker som jag nu ska försöka trycka in i min stökiga garderob. Resten av kvällen blir jag nog sittandes här med plugg. Ingevidare roligt men det måste väl göras antar jag.


Väska från Åhléns 299:-

Sjal från Cubus 39:-

Kjol från Åhléns 199:-

Sjal 99:- och halsband 30:- från Indiska

Klänning från Gina Tricot 199:-

Röda örhängen 19.50:- Guld örhängen 29.50:- från Hm

Tröja från Bikbok 199:-  
This was my inköp för dagen, är nöjd över de lågapriserna det var på allt. Men nu ska jag återgå till min arbete, inte för att hjärnan riktigt är med idag men jag måste väl försöka.
Pusshej<3

En otrolig resa.

Alamet var ställt på 05.15 imorse. Då var det bara att kliva upp och åka ner till kvissle där bussen stod. Klockan 06.15 for vi iväg. Tog ungefär 4 timmar för oss att nå åre, men nog var resan värt det. Hade en otroligt härlig och rolig dag. Han med både vurpa i skogsbanorna,ramla av barnliften, fika, åka sturtloppsbana och sola litegran. Roligaste på dagen var utan tvekan emmas och mitt lilla äventyr i skogbanorna. Jag tror inte jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Råkade tillochmed ta fel väg så att vi hamnade ute på bilvägen. Då är man inte lyckad om jag får säga det själv :P Jag lyckades att trycka in staven i min egna mage och ramla av barnliften. Emma snubblade senare in i ett träd. Vår jag var helt enkelt fullbordad efter vårt äventyr.
Jag orkar inte skriva så mycket mer ikväll, vill kommer ner i sängen så fort som möjligt, men några bilder slänger jag upp från dagen =)
Puss och hej <3


Vicky var redo


Bussen på väg upp 

I backen

Emma var pepp som tusan

Ett par slagna hjältar

Stig Helmer Olsson"Lina Berglund"

Nu bär det av

Som sagt hamnade vi lite fel...

Inte är det lätt när det är svårt
 

Så var våren här igen

Idag var en sån där dag när man trodde att solen aldrig skulle gå ner, eller rättare sagt, men ville inte att den skulle göra det. Det var årets första riktiga vårdag! Solen sken och det fanns inte ett ända moln på himlen. Tänka att det kan vara så även här i norrland ;)
Vi njöt iallfall i värmen med en glass i handen efter idrotten. Fick äntligen använda mina nya sunglasses för första gången. För en stund kändes det som att det var sommar, men det gick över fort när man råkade slänga en blick på snön som fortfarade ligger kvar lite här och var.
Efter skolan åkte jag till stallet för att rida ut en sväng. Även då vid 4 tiden stog solen högt på himlen. Blev en otroligt härligridtur. Önskar bara att jag hade kommit hem lite tidigare så jag hade hunnit tagit en promenad, men icke. Solen gick ner och jag kände inte längre samma längtan att ta en promenad. Hoppade istället ner i badet och bubblade ett tag.

Imorrn bär det av till åre med skolan. Hoppas verkligen att det blir lika fint väder där imorrn som det var här idag. Ska isf sitta och sola på någon mysig utefik på fjället =) Tyvärr går bussen 06.15 från kvissle så jag måste nog hoppa ner i sängen och sova nu.


Utan tvekan min festival outfit i sommar =)

Puss hej

Bäst före datum ?

Är jag ensam om att tycka att melodifestivalen är lite överskattad och onödig? Hur länge har det inte hållt på, minst 50 år säkert. Kanske dags att lägga ner det nu. Själv har jag inte sett det en ända gång det här året, det är ju så uttjatat. Sammasak varje år. Nej fy och usch, lägg ner den där skiten nu.



Min helg har faktist varit helt okej, trots att sömnbristen har gjort det lite svårt att hålla ögonen öppna senare på kvällarna så har jag haft det roligt. Förstår inte varför jag aldrig blir pigg. Efter sportlovet så har jag verkligen varit död i mitt stakars lilla huvud. Det vill inte riktigt hänga med. Får hoppas att jag är lite piggare nu till veckan.

Var på stan i torsdags och införskaffade mig lite grejer, ett par otroligt schysta sommarglajjor, en gul korttröja och en jacka. Det var rea på JC så det var där jag köpte tröjan och jackan.

                                 
Jacka 200:-                            Tröja 25:-                              Solglasögon 59:-

Tycker jag gjorde ett jävligt bra köp när jag köpte tröjan, 25 kr. Det är ju ungefär lika mycket som en glass.

Ha en trevlig dag <3

You better die young

Är det sant? Ja det är det faktiskt. Michael Jacksons ska göra en comeback! Förut var det 10 konserter han skulle göra i London men nu har antalet ökat till 26 stycken! Jag ska på en av dem, om jag isåfall måste gå eller simma dit. Premiären är den 8 juli på O2 Arena i London. Han ska också eventuellt ge ut en singel lagom till premiären i sommar. Nu blev jag plötsligt på bättre humör :)


Och kan ju tillägga att jag har blivit beroende av min bok. Har läst hela dagen och är snart i mitten av den. Det går verkligen inte att sluta. Rekomenderar alla 4 böcker (Om jag kunde drömma,När jag hör din Röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas), de är underbara. Stephenie Meyer är en otroligt bra författare. Men nej nu måste jag dra mig från datorn och hoppa in i duschen innan jag ska iväg till Niklas.



Ha en trevlig kväll

Vår ?

Så när man trodde våren var på väg, ja då ramlar den ner mer skoter guld från himlen. Dvs. snö.
Var på stan idag och hämtade ut min efterlängtade bok "Så läng vi båda andas", gick även en sväng i affärerna och kikade runt. Hittade min nya sommaroutfit, det blir utantvekan "Skeppskläder". Rött,blått och vitt med lite kjolar,chinos, linnen och shalar. Men för att inte glömma, lite 50-tals kläder också. Underbart säger jag, synd bara att pengarna saknas. Ska försöka införskaffa mig ett sommarjobb det här året så man kan tjäna lite money.
Efter affärerna tog jag en fika med Niklas på wayne's,mycket mys=) Drog mig sedan hemåt för att tillbringa kvällen framför Noboken.

Måste bara säga att gårdagens hjälte är utan tvekan Per Styf!
Räddade matchen igår för Timrå. Vilken man!


Det snackas om att Lady Gaga ska gör en egen klädeskollektion! Jag kommer verkligen köpa några plag där ifrån, inga undantag. Tycker personligen att hon har asfräna kläder. Får ju bara hoppas att de kommer till Sverige :)


Nej nu ska jag åter gå till arbetet så jag kommer isäng någongång. Imorrn blir det uppstigning tidigt för att hinna gå ut och gå innan jag åker till skolan.
Ha en otroligt trevlig kväll <3

Tredje gången gillt ?

Ja,så blev det ytligare en blogg. Tröttnade på den andra och bestämde mig för att göra en ny.
Det här blir alltså både en träningsblogg (mest för att jag själv ska komma ihåg hur mycket jag tränar)
men också en livsblogg...? Det blir helt enkelt min lilla dagbok och min träningskalender.
Dagen till ära fyller jag ju också år idag så det passade ju perfekt att skaffa en ny blogg nu när jag är
ett år äldre än vad jag var igår.
Så min dag har väl mest gått ut på att tacka för presenter från släktingar,äta tårta och sitta och se snäll ut.
Jag måste nog forstätta med det snart då min bror,Niklas,Frida och Johan kommer för att gratta mig.

Ett nytt inlägg kommer väl förmodligen imorgon då jag säkert lägger upp lite bilder från allt firande. ",

Tack och hej det var allt från mig