Senaste Inlägg

natti

Nu blir det sängen. Hann med att städa rummet innan jag kröp ner i sängen. Fybubblan vad duktig jag var.
Tänkte skicka en lite puss och lycka till till Max också, stackarn åker ju och jobbar nu<3


Pusspuss<3

Lathet kallas det

Varför är jag världens dumaste människa för?
Nej det är inte så att jag är elak, det är så att jag är korkad, lat, idiotisk!
Har tusen saker att göra men vad gör man? jo man sitter bara och glor runt
på datorn! Hatar mig själv för stunden och funderar på att stanna hemma från
skolan imorgon och sörja för övet min egen lathet. Men det skulle ju faktiskt leda
till en dubbel-moral... Stanna hemma från skolan för att sörja över sin egen lathet ?
Ibland undrar jag hur min egen hjärncell arbetar.

Vilket som blir det till att träna i veckan. Har nu varit lat i helgen och tänker därför
pumpa jävel. Inga undantag, ska leta fram min motivation som ligger någonstans
långt in i min kropp och pallra mig i väg och träna. Något som skulle hjälpa var ju om vädret
blev bättre. Blir på otroligt dåligt humör då det bara regnar och är skit och det leder
till att jag aldrig tar mig tiden att träna, utan ligger hemma och ser på OTH.

Ajja nu är klockan halv 9 och jag har fortfarande inte städat rummet, gjort klart min novell
eller plockat ur väskan från Falun vilket betyder att allt kommer vara kvar tills imorgon.
SKJUT MIG, tack.

30 november

Hola.
Är tillbaka i Sundsvall efter en trevlig helg i Dalarna. Var bla på jul bord, tittade till pollen min och gick på staden. Införskaffade mig ett riktigt snyggt linne men har inte orken att ta kort på det.

Ivilketfall sitter jag nu i min säng och ska påbörja min novell-skrivning. Kommer ta mig en vecka att komma på något att skriva om och ytligare en vecka att slutföra skiten. Tyvärr har jag bara på mig 3 dagar eftersom den ska in på onsdag, så ja, antar att det är dax att sätta igång.
Efter att ha slitit häcken av mig med novellen tänkte jag belöna mig själv med att se på Hitta Nemo :] Förmodligen en av världens bästa filmer. Men om jag ska hinna med filmen är det dax att börja nu. Tjenixen<3

Falun

Packningen är klart och snart åker vi iväg, väntar bara på att mamma ska komma hem från jobbet.
Synd att man är sämst på att pack och fick därför med sig en hel fotbollsbag med kläder för 3 dagar! Blir lite nervös att jag har glömt att packa ner något, lyckas alltid glömma något viktigt.

Ska bli otroligt trevligt att komma iväg, och har saknat min polle otroligt mycket.
 
Nej nu ska jag packa ner min bok, iPod och annat som kan behövas för resan ner. Tjo<3

Ledarskap ?

Ja nu är det bästämt, jag tänker byta linje. Blir inge mer tbs för min del. Mammi ska ringa imorgon och höra om jag kanske kan få en plats på ledarskap. Kommer verkligen bli asroligt om jag kommer in där, tyvärr kommer jag bli tvungen att lämna ifrån mig min älskade dator, men får be Mathias komma tillbaka med mina andra. Det värsta blir bara första dagen. Great, alla känner varandra, utom den där ny utstötte tjejen Mathilda. Hahahha, jag känner mig lite som ett mobb-offer för stunden :P

Iaf har jag ett större problem att oroa mig för just nu. Har en otrolig beslutsångest om jag ska klippa mig kort igen ? Kanske tom färga tillbaka mitt blonda hår ?

På något konstigt sätt älskade jag den där frisyren lika mycket som jag hatade den...

Och ikväll blir det vår första hockeyträning x) Kvart i 10 står vi redo i nolby ;)
Ajja ska se lite mer OTH nu. tjabba<3

Skola

Ibland önskar jag verkligen att jag bara kunde skita i skolan och ligga kvar  i sängen hela dagen och se på en massa bra filmer. Men tyvärr kommer ju livet ikap och det är bara att kliva upp.

Sitter nu på skolan och skriver på min svenska novell. Går inte så bra eftersom jag är så otroligt trött (vilket också är anledningen till varför jag inte har bloggar på länge) är jämt trött på skolan, när jag kommer hem men sedan när jag väl ska sova är jag inte det. Då kan jag ligga i timmar och se på One tree hill eller läsa böcker.
Men som tur ska jag till falun i helgen, vilket betyder att det inte finns några måsten utan man kan bara slappa. Ska på stan och köpa upp alla mina pengar, gå på julbord, mysa med family och Max och soooova. Ska bli otroligt skönt.

Tänkte att jag kunde lägga upp en bild som visar hur jag blev i håret. Visst det är ingen större skillnad förutom att hon klippte luggen och klippte upp det lite. Köpte "salt vatten" igår på HM som man ska använda i håret för att inte få det så lent och "ofixbart". Själv hatar jag nytvättat hår eftersom det inte går att göra något med det, därför tyckte jag att det var ett otroligt bra köp. Köpte även min efterlängtade mysisdräkt! (y) Det var 30% rea på alla kläder på Cubus så jag passade på.

men men nu ska jag på lunch, tjabba<3

Matte

Det där med matte är inte riktigt min grej. Nyss klar med matteprovet och har en känsla av att det inte gick så bra. Nu blir det arbetsmiljö, vilket jag hatar, men jag ska försöka slita mig igenom dagen.

Efterskolan blir det core och kanske en promenad om jag hinner och har ork. Så jävla tråkigt väder ute att jag knappt orkade ta mig ur sängen imorse, därför lockar det inte särsklit mycke att ta en promenad.
Men nu ska jag läsa lite bloggar. Tjabba<3

Botox

Sitter nu med botox (ansiktsmask) i ansiktet och slog just på one tree hill. Får be till gud att det inte händer något roligt i avsnittet,för jag kan inte skratta, kan inte göra en ända ansikströrelse för den delen heller.
Funderar på att ringa max en sväng innan han börjar jobba och önska honom lycka till att inte somna inatt ;)

Ajja nu återgår jag till oth, tjenixne<3

Hatar att komma hem från frisören när man inte är nöjd...

Japp, jag är inte ett dugg nöjd med hur jag blev i håret. Visst, vet ju inte än om det beror på hur hon fixade det men ändå. Lär få gå runt med mössa imorgon på skolan. (Y)
Nu blir det iaf en dusch sedan ansisktmask och One tree hill. Tänkte belöna mig själv lite nu efter body pumpen. Har stor lust att stanna hemma från skolan imorgon, och nej det är inte för att jag fåfäng och inte vågar vissa mitt hår, det beror på att vi har matte-prov och smart som jag är glömde jag matteboken på skolan (y) Härlig dag jag har haft. Nu går jag och dränker mig i mitt badkar.... Mvh en ledsen flicka på 16 vårar.

Bloggtorka

Hola.
Har en liten bloggtorka nu eftersom jag inte har något intressant att skriva om. Kan iaf berätta att Max och jag var på hockey igår och den skitungen ligger förmodligen fortfarande i min säng och sover medans jag sitter här på skolan och har arbetsmiljö!

Till helgen dras det till Falun med Mamma,Pappa och Max. Ska hälsa på syster min och tjockpollen. Ska bli otroligt trevligt<3

+ att det blir klippning för min del idag! Fyfan vad skönt att få bort det här skithåret. Hur det blir är en liten överrrasking. Mihihihi jag är en storbloggare så jag vill inte att ni ska veta hur jag klipper mig, då kanske ni gör likadant :o

Jag bör söka hjälp. Hej<3

Helg

Har varit en lite bloggtorka nu ihelgen eftersom jag har varit hos Max, som gjort min helg underbar för den delen.
På fredag var vi som sagt på södras spa, som Max hade fixat som en överraskning, asmysigt var det. Åkte och käkade innan vi åkte hem och myste. Var astrött och somnade runt 1 tiden.
På lödag bar det av till paradisbadet med Max,Chrstina och Erik. Hade det riktigt trevligt och roligt där. Kom hem runt 7 tiden, åkte hem till mig, var hundvakt och käkade pizza. Hämtade sedan mamma och pappa och skjutsade dom hem. vi åkte då hem till Max och smådrack med Fredrik,Madde och Josse:)

Idag har vi bara slappat hela dagen. Men nu sitter jag iaf i sängen, max åkte nyss hem, funderar på att slå på one tree hill innan jag ska sova.
Ajja, blir mer skrivande imorgon. Puss<3

Max Karlsson<3

Sötnos<3

Tjabba.
Kom nyss hem till Max, den sötnosen hade ju en överraskning till mig och det var en kväll på södras SPA. Hur mysigt som helst<3 Nu blir det film och mys. Imorgon blir det paradisbadet, så gäller att vara pigg då.

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med max. Ha en trevlig kväll<3

lönsamt

Har nog gjort den mest välförtjänta promenaden i hela mitt liv nyss, tjänade 500 kr på att gå till kvissle med Bierfass och bjudas på fika. Gun sa att anledningen varför jag fick pengarna var för att jag var en så snäll unge när jag var liten. Antar att snällhet lönar sig.
Nu ska jag skriva klart min reflektionssak till skolan sedan städa. Tjing<3

Lördag

Okej, nu är man återigen nyförälskad i Twilight-saga! Filmen var ruggit bra och självklart blev det en skvätt tårar då och då. Satt där på bion till kvart över 2 tror jag, var hyffsat trött och hade ont i rumpan men som tur var stod Max och väntade på mig utanför salongen. Åkte hem till han och gick och la oss. Somnade tyvärr inte fören halv 4 men det var det värt. Så inatt blev det ungefär 6 timmars sömn, lär somna ganska hårt ikväll. Men ikväll väntas det en överaskning till mig. Max och jag skulle egentligen bada badtunna ikväll men eftersom vi var för lat att städa ur den i morse så skulla vi istället göra något annat. Så han kom på en idé men vägrar säga det till mig, han vill att det skulle vara en överaskning. Så ja jag får se vad som händer.

Imorgon bär det nog av till Paradisbadet, vilket betyder att det är på tiden att jag åker in och solar några minuter idag. Vill inte skrämma livet ur de andra badgästerna. Får göra det efter mitt utvecklingssamtal som är klockan 15.45. 
Men nu väntar hunden på att få en promenad. Tjenixen<3 

Hockey

Måste berätta en ascool grej, drömde inatt att jag spelade hockey och vet ni vad jag,lina,vicki,vicky och malin bestämde idag?! :o att vi ska starta ett hockeylag!!! Ascoolt va? Eftersom tjejer inte får tacklas så gör vi vårat eget lag och våra egna "regler" ;)


Så det blir 3 dagars träning i veckan och en massa fysträning!

Djur

Tjabba.
Vi har tyvärr kommit in på diskutionen "dödar du hellre en människa istället för ett djur?" igen här i klassen. Ganska hetsig diskution kan jag lova, det är bara Lina som hellre dödar ett djur, alla andra dödar hellre en människa. Men så är det faktiskt, jag skulle aldrig kunna döda en hundvalp eller en söt liten kattunge. Helt omöjligt. Inte för att jag skulle kunna döda en männsika heller, men det är ju faktiskt mycket sorligare om ett djur dör på film än om en människa dör.

Iaf funderar jag nu på att gå och käka lite lunch, men lina lär ju inte vilja käka med mig hahah hon är lätt asarg på mig nu för att jag hellre dödar en människa x)
Ajja, skriver mer sen tjabba<3

Kvällskvisten

Tjabba.
Nu har jag varit en riktig hurtigbulle, som Max säger, och pumpat mig igenom ett corepass. Efter det åkte jag hem och tröck i mig macka och fil, såg lite på Stockholm Arlanda och nu väntas duschen. Förstår inte varför jag är såååå otrligt seg på kvällen för. Planerade att dusch direkt efter fikat med självklart fastnar man framför tv och nu är klockan redan 9! Hahah vilken jävla gamtant man är, går och lägger sig vid 10 varje kväll. Men imorgon måste jag fan vara pigg, ska ju sitta på bion till halv 2 på natten.

Blev förresten igen dans idag, satt och fikade med Vicki,Lina,Malin och Magda istället. Kände helt enkelt inte för att dans så vi skippade det.

nej nu ska jag hoppa in i duschen och så smart som jag är ska jag duscha håret, vilket kommer leda till att imorgon när jag vaknar kommer det stå åt alla möjlig håll och kanter. Mathilda, du är en idiot.


Slänger upp en bild sen i helgen.
Tjenixen<3

Skjut mig!

Japp, sjukt mig, står inte ut en sekund till. Hatar administration mer än allt!
Somnade under föreläsningen vilket ledde till att jag inte förstår ett dugg av vad jag ska göra nu. Lina försöker komma igång med våran policy men känner att jag inte riktigt har orken att hjälpa till.
Går och dör nu, hejdå (u)

New moon

Hallå!
Vaknade imorse hos Max och märkte att han redan hade dragit till jobbet, då var det iaf bara att göra sig klar och sedan dra till skolan. Sitter nu och har rast och känner livsglädjen lämnar min kropp, har nämligen 2,5 timme administration innan jag får sluta för dagen. Skjut mig...

Efter skolan blir det dans och sedan core, vilken jävla biff jag håller på att bli. Har slutat helt med godis och andra onyttigheter också, gjorde det igår efter att jag hade käkat en muffins på donken. Känndes som en bra start (y)
Och imorgon blir det NEW MOON! Ska sitta på bio från halv 10 till typ halv 2 eftersom dom spelar både Twilight och new moon.

Mums<3

Nu ska jag få tiden att gå genom att spela några tråkiga spel. Tjingeling<3

Träning

Ja det är alltså idag jag ska ta tag i mitt liv och börja träna. Synd att motivationen inte finns, men med lite mat i magen tror jag allt kommer gå fingemang. Min trogna träningsvän Lina ska självklart med, så klockan halv 7 till halv 8 befinner vi oss på kvissle sporthall.

Dagen till ära spelade vi in våran nyhets”sak” på engelskan, det är ingen vacker syn för känsliga ögon. Hade massa tråkiga lektioner och slutade halv 4. Det känns förjävligt att jag spenderar ungefär halva min vakna tid på skolan och inte nog med det är TBS Sveriges motsvarighet till tyskarnas Auschwitz. Japp, jag ska inte lura er folk, det är den bittra sanningen.

Ja ni behöver inte grinna ni som älskar TBS, jag framför bara min åsikt.

Hmm, det börjar lukta mat här i huset, om man har tur kansk middagen nu står framdukad på bordet. Måste kila. Tjabba<3

Lat

Att plugga medans man ser på Johan Glans och spelar tråkiga spel på facebook, ja det är ingen bra kombination kan jag lova. De tre timmarna Julia nu har varit här har jag åstakommit en punkt i mitt svenska arbete, känns inte riktigt som att det räknas som att man har pluggat... Tragiskt, men sant.
Kanske ska ta mig i kragen nu och sätta igång med skiten, eller helt enkelt lägga ner och slå på tv istället.

Problemet är ju då att uppgiften ska in imorgon, vilket leder till att jag kommer få smisk av Linnea om jag inte gör klart den. Fan vad lat jag är ! Har inte heller lyckas fått tummen ur aslet och åkt och tränat heller den närmsta veckan. Visst beror det lite på att jag har varit sjuk, men jag har ju för i helvetet inte varit döende. Någon dag hade jag ju kunnar tränat, men nej, icke, jag ligger hellre hemma och proppar i mig godis och ser på film. Blir ändring på det imorgon vill jag lova. Då dras det iväg på bodypump, onsdag dans och core, torsdag promenad och fredag spinning.Nu ska det biffas vill jag lova.

Så här ledsen är jag nu pga min svenska uppgift. Men dax att torka tårarna och ta tag i skiten. Tjenixen<3

bilder

Nu kommer lite bilder sen helgen.

Lina <3

Förmodligen världens bästa tjejer<3

Fan vad snygg man är när man försöker göra sig snygg på kort (y)

Jag har mått/sett bättre ut i mina dagar!

Jag tror jag ska sluta vara med på kort...

Japp det ska jag!

Vickie bör också överväga saken...

Trevligt folk

Inte snygg för 5 öre

Sara,Jag och snyggingen Max<3

Det var några bilder som jag snodde utav Lina men nu ska jag återgå till mitt pluggande med julia. Slänger in ett inlägg när jag är klar<3

Plugg

Tjo.
Sitter och pluggar i sängen nu medans Max ligger och sover. Livet är inte rättvist.
Kom nyss hem från birsta där det inhandlades lite smått och gott, bla en plånbok. Ikväll blir det tacos och filmmys, om jag blir klar med svenskan det vill säga. Känns lite som jag kommer behöva sitta hela kvällen för att bli klar med skiten. 

Snodde en bild av Christina sen helgen. Fint att man ser ut som en påse med bajs i facet.
Ajja, ska återgå till pluggandetnu Tjabba<3

Trött

Hejsan.
Har varit en riktigt tröttdag idag vill jag lova. Väcktes utav Max vid 11 tiden, klev då upp och fikade sedan tog vi en promenad i regnet med Bierfass. Väl hemma igen hoppade jag in i duschen sedan drog vi till Max. Satt där ett tag och kikade på en present till hans kusin som fyllde år idag. Blev lite käk innan vi skjutsade Mia och Kalle på kallas i sidsjön sedan drog vi iväg på hockey. Som tur vann timrå med 2-1 och efter matchen åkte även vi två och hälsade på kalaset. Fick smaka tårta och spö Max i GH innan vi återvände hem. Nu sitter jag och ser på Die Hard 4 medans jag väntar på att Max ska komma tillbaka från allt skjutsande in och ut från stan.

Gårdagen var mycket trevlig om man räknar bort några idioter som tror dom kan göra vad dom vill hos folk. Fyfasen vad jag blev arg på dem. Höll på att kasta flasker och skit, idioti. Var iaf hos Lina först sedan drogs det vidare till Pontus. Max och jag åkte hem ganska tidigt, vilker jag är glad över idag, och myste lite innan vi båda somnade som stockar i sängen. Tyvärr blev det ju inte heller några bilder igår eftersom jag fortfarande inte har hämtat tillbaka laddaren till kameran hos Malin.

Nä nu ska jag fortsätta se på filmen. Tjenixen<3

party

Hallå.
För en gångs skull är jag klar i tid. Kan bero på att jag inte har haft något för mig idag och började göra mig iordning flera timmar innan, men men. Nu är problemet att jag måste vänta. Max är inte här än, vette tusan vad karln håller på med. Ska snart ringa honom och kika vart han håller hus.  


Nämen oj, kan det vara så att jag nyss la ut en dagens outfit bild? :o Helt otroligt. Har iaf tagit på mig mina högashorts som jag inte använt på 1000 år.
Nä nu är jag aspepp. Slänger in en bild på ansiktet också.

Tar en sväng med hunden medans jag väntar tjabba <3

Röj

Hola.
Sitter och tittar på high school musical för att få tiden att gå, men det ser ut som att den har lust att stå helt still.
Är riktigt taggad inför kvällen och känner på mig att det kommer bli asroligt. Men har fan inget att göra fram tills dess. Jo egentligen har jag massa saker att göra, tex plugga och städa rummet, men har ingen direkt lust att göra det nu. Kanske ska ta och ring Max och höra hur länge den biffen hade tänkt att träna idag och när han kommer till mig. Vill åka till Lina så fort som möjligt och börja röja.

Imorgon blir det en lugnkväll med film och godis tror jag. Ska även försöka gå ut och ta en promenad om kroppen och vädret är på min sida, men finns ju en liten risk att man kommer vara tärd imorgon när man vaknar.

Ajja nu ska jag ringa max och sedan se klart på filmen. Tjabba <3 

Fredag den 13

Ja jag har redan råkat ut för lite otur idag, missade bussen till skolan. Som tur fick jag bara vänta en kvart på nästa, så jag antar att jag kan vänta mig något mycket värre idag.
Varför är jag så töntig och tror att fredagen den 13 ska bringa otur? Och vad som än händer idag kommer jag skylla på datumet, inte på min egen klantighet tex.

Sitter iaf nu på skolan och gråter för att jag har så mycket att göra idag, men frågan är ju varför jag inte jobbar ? Jo för jag orkar inte, har ingen ork att sitta och skriva om lilla sjöjungfrun, plugga matte eller skriva vad jag tycket om de kurser jag har haft! Idioti.

Ikväll blir det iaf krök tror jag, något roligt att se fram emot iaf den här dagen. Men antar att jag måste sätta igång med plugget nu. Tjabba<3

Kläder

Jag har kommit på att jag är otroligt lat när det gäller att klä mig. Jag bor i princip i mjukisbyxor och tjocktröjor. Men det beror på att jag HATAR att ha på mig jeans, det är oskönt och leggins och tights är för kallt på vintern + att jag blir deprimerad när jag tittar in i min garderbo, den är full av massa skit som jag aldrig använder. MEN nu ska det bli ändring på det. Tänkte spara in lite pengar nu och sedan gå på en riktig shoppingtur så jag kan inhandla en nya garderob.

Älskar,älskar inte, älskar

Ja nu är det vinter, så jag tänkte passa på att "vinterstäda" mitt rum litegran. Eftersom det ser ut som en bomb har slagit ner där tror jag att jag får ta och göra det på helgen då jag har lite mer tid helt enkelt.

Det konstigaste med mig är att jag faktsikt tycket om att städa, eller tycker om vet jag inte, men jag kan få lust att städa ibland när jag inte har något annat för mig. Därför dagen till ära tänkte jag skriva upp lite konstiga saker jag gillar och "hatar"

"Hatar"

Smink under ögonen.
Jag klarar inte av att vara svart under ögonen efter att jag har tvättat bort sminket. Jag klarar bara inte av det. Får panik och står och tvättar tills jag är alldelse röd och irriterad. Det är inte det att jag inte står ut med att det är fult, nej nej, det är bara någonting som stör mig så otroligt mycket. Likaså om jag ser någon annan med det.

Ta på sig kläder när man är blöt. Också en sån där sak jag bara inte klarar av att göra eller se någon annan göra. Tex. när håret inte riktigt har torkat så att det blir blöt på tröjan när man tar på sig den. USCH OCH FY! Skulle aldrig falla mig in att göra det. Torka er innan ni tar på er kläder!

Långa naglar. Det kanske ser fint ut, Men om man bara visst hur mycket SKIT det samlas mellan naglarna varje dag, disgusting. Därför klipper jag alltid mina naglar så fort dom börjar bli de minsta långa.

Lårstövlar. Okej, det här kanske blev lite mer utav en diss men jag tänkte att jag ändå kunde klämma in det på ett hörn. Lårstövlar är till för prostituerade, tex Julia Roberts i pretty women och inget annat. Det är fult och ser förlåt till alla er som har ett par horigt ut. Det är iaf vad jag tycker. Nej tacka vetja Converse<3


Svensk rapp. Nog det värsta musikvärlden har kommit med. Eller svensk rapp hör inte ens till musikvärlden, det är inte värt att kalla musik. Hatar att sitta på en buss och höra dånet av ett par hörlurar på någon töntig "rappare" som lyssnar på Ken Ring eller dyrligt. Har lust att bara gå fram till personen och slänga en påse med bajs över hon/han.

Gillar

Städa.
Som sagt så tycker jag faktiskt om att städa. Visst dammtorka hatar jag eftersom det tar så otroligt lång tid, men att dammsuga eller göra fint på rummet är faktsikt helt okej. Kanske mitt framtida jobb är som städerska. Man får väl hoppas att detta "intresse" hinner gå om sig.

Leka barnlekar. Finns det något roligare på idrotten än att spela typ spökboll eller liknande? Nej, förmodligen det bästa man kan göra. Älskar att kasta bollar på folk, springa över "kinesiskamuren" och hämta "skatter" osv.

Vara sjuk. Alltså, inte jätte sjuk, men så där småsjuk, så att mamma kommer hem med godis och hyrfilm. Så kan man ligga i sängen hela dagen utan att någon säger till en att gå upp. Visst blir det tråkigt i längden, men bara någon dag så där, bli ompysslad och bara ta det lugnt. Det gillar vi (y)

Åka bil långt när det är mörkt. Förmodligen det mysigaste som finns. Älskar att sitta och lyssna på musik i iPoden och drömma sig bort en stund.

Disney-filmer. Världens bästa filmer. Man blir alltid glad när man ser dem. Spelar ingen roll om det är lejonkungen eller Hannah Montana, alla är lika bra. Älskar att krypa ner i sängen och sjunga med till hakuna matata, det är ord som är bra, hakuna matata gör att man blir glaaaaaaaaaaad. Finns inga bekymmer man är lycklig var dag....

Nä nu har jag suttit på tok för länge här. Dax att börja med plugget, tjabba<3

Skola

Ja, jag har faktsikt tvingat mig själv till skolan idag, trots att mina ögonlock håller på att svika mig.
Sitter på engelskan och försöker hjälpa cissi med vårat nyhetsprogram men om jag ska vara ärlig står det helt still här uppe, vill bara hem och få lite sömn.
Kan ju lova att Max inte heller fick så mycket sömn inatt eftersom jag låg och hostade som en jude hela natten, fanns inget stop. Men så snäll som han är klev han ändå upp och skjutsade mig till skolan<3

Ajja, antar att jag måste hjälpa Cissi nu så vi blir klar någongång. Tjabba<3

Hemma

Hemma idag också. Idag är det pga att jag är sjuk utan att jag inte kan sova på natten eftersom jag hostar hela tiden.
Ska ta en liten promanad med Bierfass nu till Gun och fika. Mums<3 Sedan blir det hem och plugga som en dåre för att inte hamna så jävla mycket efter.
Imorgon ska jag på skolan, det ska jag, även om jag bara har sovit en timme, det skiter jag i. Känner att det kommer ta veckor för mig att hinna ikap det jag har missat under de här två dagarna.

Fan nu öppnade skithunden dörren, skriver sen, tjenixen<3

Dagens +

Nu kommer världens sötaste Max hit och tar hand om mig nu när jag är sjuk och trött. Han är på statoil nu och köper godis till stackars mig , mums det här gillar vi skarpt.
Så därför går dagens + till Max :)<3

Sjuk

Great (y) Sitter här med en hals som känns som sandpapper och har förmodligen halsfluss, det här ogillas.
Så vad jag ska spendera dagen med har jag ingenaning. Kan tyvärr inte göra det jag älskar mest, dvs äta, eftersom min hals inte tillåter det. Känns som att svälja ner något man plockat upp fårn naturen, typ kottar eller dyrligt.
AAAAAAAAJ jag tror jag nös ut en av mina halsmadlar nyss!

Titta mina puppyeyes, så här ledsen är jag idag. Plus att mitt hår ser ut som ett kråkbo eftersom jag har legat och vridigt och vänt mig hela natten pga hostan. Sov kanske samanlagt 6 timmar, resten var jag vaken och hostade sönder mig hals.
Ska nu sätta mig och skriva lite på min svenska. tjingeling<3

Halloween

Snodde lite bilder av lina sen halloween eftersom jag inte hade med mig min egen kamera.

Mallangirl<3

Bea,Lina och Christina <3

Hitlär/pirat

Inte för att skryta, men jag tror faktsikt att Vickie och jag ägd dansgolvet med våran pardans!

Snyggt<3

Någon gång under kvällen går det ju alltid neråt...

Eller hur?

Det här är inte en dag för trisslotter

Det värkar som att jag har en riktigt otursdag idag. Får först reda på att vi ska ha idrott, trots att det stod på schemat att vi inte skulle ha det. Jaha då blev man tvungen att gå ut och gå, vilket vi inte gjorde men det hör inte till saken. Sedan missar man precis bussen från skönsberg när man ska tillbaka från idrotten. Väl frame på navet ser vi att bussen till bommen gick för två minuter sedan. Jaha, ja då var det bara att vänta på nästa buss.
Ja inte är det lätt att vara tonåring inte.

Nu blir det camp rock,Hannah Montana eller high school musical. Kan inte bestäma vilken av dem jag ska se (?)
Och klockan 8 ska jag följa med Max till kovland och kika på en bil han kanske ska köpa, lär somna på vägen dit..
Nu blir det film, tjenixen<3

Morgon

Godmorgon.

Vaknade lite för tidigt imorse och tog därför en lite promenad med Bierfass. Är nu klar för skolan men börjar inte fören om en timme och max sover fortfarande i sängen. Funderar på att fördriva tiden med att träna lite på idrottsprovet, men ska jag vara ärlig så lockar det inte så jävla mycket.

Igår hade jag,pappa,mamma och Max ett litet samtal om att jag bör sluta snusa och PLÖTSLIGT ställer sig hela världen imot mig. Står och borstar tänderna och för första gången ser jag att mina tänder ser ut som något man har plockat upp ur toaletten! Blev asledsen och bestämde mig där inne på toan att nu var det dax att lägga ner skiten. Så vaknade jag imorse och kikade mig i spegeln, och tro på fan att tänderna är vita igen! Slår vad om 100 kr att pappa,mamma och Max hade lagt något i min dricka på kvällen som gör att tänderna blir skitiga! Ivilketfall kände jag inte längre något större sug att sluta och tog därför fram min lilla vän och mådde bra.
Jag lovar att någon vacker dag ska jag sluta, det ska jag, men just nu är inte läge för det. Måste göra det på något lov eller liknande.

Nej nu ska jag väl dansa runt i huset medans klockan går, tjenixen

Söndag

Tjenixen.
Sitter hos Max och väntar på att han har duschat klart så vi kan åka hem till mig. Har på något sätt förträngt att jag måste plugga i helgen och har därför allt kvar idag.
Var och bowlade igår med max och hans familj och på något konstigt sätt kom jag 3:a! Jag gjorde 5 strike. Jag var helt enkelt på toppen av min kariär. Tror jag ska lägga ner nu, man ska ju göra det när man är på topp.


Känner på mig att Max kommer bli sur för att jag snodde en bild från hans dator :P
Ajja ska återgå till att vänta på segproppen. Skriver sen tjo<3

Julbord

Tjena tjena mittbena.
Sitter nu här i min assnygga outfit, mammas lila morgonrock, och funderar varför jag inte ens försökte kliva upp idag och åka till skolan. Antar att mitt undermedvetna sa till mig att inte ställa klockan och skita i skolan idag.
Så, vad jag ska spendera dagen med är faktsikt birsta. Ska åka in med Malin och Andreas och köpa bla en farsdags present.
Ikväll blir det JULBORD här hemma. Ja, JULBORD! Eftersom mamma är julens största fan brukar hon göra allting i förtid, tex dekorera, lyssna på julskivor, köpa julmust och skink, ja you name it. Hon är rättare sagt galen i julen så hon ville att vi skulle käka ett litet julbord idag nu när malin och andreas är hemma.

Bowlingen igår var riktigt rolig men mina skills i bowling är nog inget att skryta om. Kom sist och låg under med ungefär 200 poäng. Eftersom jag är lite av en dåligförlorare blev jag lite sur när dom andra satt strike efter strike men blev lite gladare sen då jag lyckades träffa käglorna. Max följde med hem en sväng efter och då bjöds det på julskinka som mamma hade fixat på kvällen. Sedan somnade jag skönt i min säng och vaknade i morse av att Julia ringde mig runt kvart över 9. Bestämde att vi skulle se på film ikväll eftersom vädret inte tillåter något annat i princip. Tänkte ta mig en promenad i morse när jag vaknade men tappade helt sugen när jag tittade ut genom fönstret och såg att all snö var borta och att det regnade.
Men nu tänkte jag ringa och väcka max och sedan slå på tv och se på Hannah Montana <3 Tjabba<3

Bowling

Fyfan vad jag är less på att plugga nu känner jag. Orkar inte skriva ett ord till på min engelska uppsats! Har suttit sedan halv 3 tills nu hemma hos Lina och pluggat no stop!

Blev ingen bio ikväll utan istället bowling. Vilket inte låter bra för min del... Det där med att träffa käglor med ett klot är inte min grej helt enkelt. Men det ska bli riktigt roligt faktiskt. Får ju se om det blir någon bryten näsa pga att jag följde med klotet eller att man får ta och betala skadestånd till någon stackare men råkade slänga iväg klotet på.

Nej nu ska jag återgå till min jävla uppsats. Tjenixen<3

Svinnis

Jag har fått Svinnis!
Lovar, har ont i halsen och förkyld! Funderar starkt på att åka hem efter lunch och lägga mig och se på OTH och tycka synd om mig själv. MEN tyvärr så har jag en engelska uppsats som ska vara klar till imorgon och hinner inte göra den ikväll eftersom Max och jag ska på bio. Jag hatar engelska! Jag är sämst på att skriva uppsatser, kommer aldrig på vad jag ska skriva.



Nu sitter jag iaf och försöker komma på lite idér till våran nyhetssak men går inte riktigt framåt. Mest cissi som arbetar om jag ska vara ärlig.

Förresten så snöade det ju inatt här i kalla sundsvall <3 Mycket trevligt, som synd var ligger inte snön kvar men det är iaf ett tecken på att snart kan man åka skoter :D

Nej nu ska jag återgå till att hjälpa Cissi. Tjabba<3

Bloggtorka

Hola.

Min lilla bloggtorka beror på att jag har varit för lat och inte haft tid att sitta vid datorn.
Är iaf på skolan nu och funderar på att hoppa framför ett tåg eller dyrligt för att slippa denna dag. Började halv 9 och slutar halv 4. Vilket jag kommer göra varje tisdag-torsdag ända fram till JUL! 
Hatar vårat nya schema!

Så vad ska jag göra ikväll? Jo jag ska nämligen vara barnvakt åt Ella på mammis ljusparty. Tur att det är välrdens sötaste unge, annars hade jag aldrig stått ut. Ska även fråga Max om han vill göra mig sällskap genom kvällen.

Ska nörda mig igenom lite spel nu på facebook nu innan jag drar på lektion. Tjabba<3