Senaste Inlägg

ny design

Godkväll.
Fixade mig en ny fin design från den här hemsidan. Inte specielt personlig eller så men vad gör man när man är oteknisk? Ligger just nu isängen och ska plugga lite till innan det är dax för lilla mig att sova. Ha en trevlig kväll<3

botox och bubbelbad

Tar mig en välförtjän break  från pluggandet och hoppar ner i badkaret med en fin ansiktsmask. Det måste vara så här det känns att ha fått i sig liiite för mycket botox, can´t move my face.

great...

Vad roligt det är när man sitter och skriven en uppgift och verkligen lägger ner sin själ i den och märker sedan att man sitter och skriver fel uppgift. Nu behöver jag socker för att få tillbaka motivationen att fortsätta.  

tv-kväll

Godkväll.
Var nyss ute och gick en sväng med Bierfass och har nu bänkat mig framför datorn den närmaste timmen för att plugga.Kockan 20.00 blir det Idol, efter det mer plugg i en och en halv timme sedan Välkommen åter och ytligare mer plugg efter det. Min kväll är helt fullspäckad helt enkelt.
Vill lova att jag var riktigt nöjd efter gårdagens träningspass. Först tränade jag armar i en timme och sedan körde jag ett 45 min spinningpass, somnade ovaggat igår kväll kan jag säga. Men nu ska jag sätta igång med min svenska uppgift. Tjing<3

Tisdag

Har många andledningar varför mitt bloggande har legat på noll den senaste tiden men jag vill mest lägga skulden på bror som snodde med sig min dator.

Idag körde jag min första riktiga biltur. Kan ju säga att det blev en hel del missar och fel men på slutet kom vi ju iaf fram helskinnad, och det är ju det som räknas. Fick mig en rejäl chock då jag råkade lägga i 2 då jag skulle växla ner från 5 till 4. Tror bilen blev lite sur, för den gav från sig ett skrik, likaså jag. Blev också en tur ner mot diket då jag tittade ner för att se vart fyrans växel låg men pappa räddade oss ur situationen. En lyckad första biltur helt enkelt.
Annars har jag spenderat dagen på skolan och fybubblan var jag är stolt över mig själv. Jag har inte missat en enda lektion sedan vi började för, vad var det nu, 4 veckor sedan..? Kanske någon mentorstid men annars, helt felfri. Fick även mitt andra MVG i går, så nu har jag fått två MVG på hela min långa skoltid. Man var väl inte något riktigt smartskaft på nivrena kan jag gissa.
Men nu måsta jag avsluta för nu ska jag åka till gymmet :) Ha en trevlig eftermiddag. <3

valvaka, otroligt ointressant

God kväll :)
Sitter just nu och kikar på valvakan. För jävla tråkigt faktsikt men vem faller inte för grupptrycket?
Som jag sa förut var jag ju huslig idag, men jag var även och övningskörde med pappa. Gick faktiskt jätte bra, men roligt att man få köra runt i en lättlastbil medans alla andra får köra runt i någon liten hundkoja,själv ser man knappt över ratten.
Annars ikväll blir det nog bara tv-tittande och chips och dipp, gött ! (y) Ha en trevlig kväll :)

huslig

Hejsan små nissar.
Snacka om att jag har varit huslig idag. Började med att gå ut med hunden sedan dammsög jag, efter det plockade jag ur diskmaskinen och nu har jag lagat middag! Har aldrig gjort mat själv förut nudlar och pan pizza ungefär. Känner mig riktigt stolt.

Dukade fint gjorde jag också :) Nä nu ska jag äta av min goda paj :) Skriver mer sen :)

fredag

Godmorgon chipmunks.
Sitter nu i brors lägenhet, Max skjutsade hit mig för ett tag sedan för att jag skulle kunna hämta datorn. Börjar skolan om sisådär 5 minuter så jag antar att jag bör skynda mig iväg i min jump suit. Tjiiing :)


på gymmet

Hej mina små vänner :)
Kan ju berätta att bror har lagt ifrån sig min dator på något smart ställe så att jag inte kan hitta den, vilker förklara varför jag inte har bloggat något dom närmaste två dagarna. Kan också erkänna att jag inte har orkat leta reda på den heller. Nu sitter jag iaf på gymmet och väntar på att min rage ska börja verka så jag kan köra igång. Vill också medela att jag känner ett begär efter att umgås och samtala med min vän Julia. Har inte varit med henne på ett bra tag och behöver därför avreagera mig på henne. Snacka lite skit och annat. Så Juliet om du läser det här kan du ju höra av dig till mig eftersom jag inte kan få tag i dig för du är för efterbliven att veta hur man svarar i telefon :)
Nä nu ska jag köra igång med träningen :) Tjing <3

INTE dagensklädsel men dagensinköp

Hejsan.
Jag har ju lovat mig själv att aldrig lägga upp bilder på det jag har på mig, det vill säga dagens klädsel men jag tycker faktiskt inte det räknas om man lägger upp en bild på det man har köpt, det är faktiskt inte samma sak. Ha, så det så.


Har nämligen köpt mig en assnygg höstjacka idag. Jag säger ju det, långa raster tar död på min ekonomi.

Annars sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan åka till gymmet och träna. Kan nämligen inte lämna lill valpen hemma ensam. Valp är väl fel ord, hunden är 5 år gammal och borde vara mogen nog att kunna vara ensam hemma, men icke, han tycker inte om ensamhet. Därför får jag snällt sitta hemma och vänta på att mamma ska komma hem. Kan ju också säga att jag är ledig imorgon OCH på tosdag. Bra att min klass aldrig har några lektioner så vi är jämt lediga. Tummen upp för det. Nä nu ska jag fördriva tiden med något annat. Tjing<3

Morgon

Godmorgon tvättsvampar.
Nyss klivit upp och känner mig faktsikt hyfsat pigg, även om jag inte skulle behöva överväga alternativet att gå och lägga mig igen, så kämpar jag på.

Var det någon mer än jag ska såg på Mtv VMA gala igår? Jaha.... vad hände om jag får fråga? Är jag helt ute och cyklar när jag säger att riktiga galan ägde rum för typ 2 dagar sedan?
Om det var så, varför hackade hela galan, försvann ur bild, texten hängde inte med och dök ibland upp mitt under ett framträdande. Vid live sändningar kan jag förstå att det ibland blir lite fel med ljud och bild men vafan har man haft på sig en dag att fixa och dona, ja då ska inte hela bilden försvinna och ersättas av någon gammal musik video från 90 talet. Fy skäms på er Mtv.

cowboy

Halloj.
Var som sagt och tränade förut men nu är jag hemma och har käkat en stor potion med potaitsmos och ungsgrejsad falukorv, vad det nu heter. Har upptäckt att jag äter som en skogshuggar nu när jag har börjar träna. Inte för att jag åt lite förut, men då åt jag mer som en fullvuxen karl och inte en skogshuggare.

Nog om det, glömde skriva förut att jag har införskaffat mig en assnygg gråkavaj från HM, den var riktigt snygg. Köpte även en oversize thisa som kan användas till strumpbyxor. Dessa långa raster tar död på min ekonomi. För vad finns det annars att göra på rasterna om inte gå och kika på stan? Och på tal om att slösa pengar är jag otroligt sugen på att införskaffa mig ett par cowboy boots. Inte såna där med sporrar och hela kitet men ett par snygga dojjor att vandra runt i nu på hösten. Frågan är ju den om jag passar i ett par men det får vi se :)


Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Hejsvejs<3

Måndag

Hejsan grävlingar.

Tillbaka nu ifrån de kallare breddgraderna och befinner mig nu hemma i vardagsrummet med datorn i knät och läste nyss falsksanning. Kan erkänna själv att jag är en trogen följare och läser i princip varje nytt inlägg som har skrivits men frågan är ju varför? Jag måste sluta falla grupptrycket! Det är ju egentligen inte det minsta intressant att läsa vad alla dessa bloggare har gjort, dom är Inte känd, så är det. Man kan säga att falsksanning och alla de andra skvallerbloggarna är en töntig liknelse av Hänt extra där vi läser vad bloggarna har gjort under sin vardag. Tyvärr händer det aldrig något speciellt i deras liv om man gemför med tex. Viktoria Beckham eller Robert Pattison, så varför läser vi? Dom hänger på stureplan som är en korsning med sveriges fulaste telefonkiosk och dricker drinkar som vi andra dödliga också kan köpa på förortens krogar, köper kläder från gina tricot som vilken svensson som helst gör, det är ju inte dirket louis vuitton som sponsrar bloggarna. Nä det där med storbloggare är överskattat. Nä nu ska jag gå till gymmet. Tjing

med ett sånt där snyggt hängande arsle

Hej alla mina små kycklingar!

Blev inget bloggade igår eftersom jag var sur som en räv och vägrade ha kontakt med omvärlden. Istället satt jag och surade framför tv:n, såg på idol och tröståt räkmacka. Okej, tog i liiiiite där, men sur var jag.
Nog om det, idag har jag införskaffat mig ett par nya träningsbyxor, ett par coola tighta byxor, you know what I mean, såna som kändisar använder när dom tränar. Problemet är ju att jag tycker dom ser skit snygga ut när dom sitter på någon annan, men på mig ser det ut som ett par långkalsonger... Inte alls lika snyggt som jag hade hoppats på. Fast en fördel har det ju, när träningsbyxorna ligger i tvätten kan jag ju bara dra på mig ett par långkallingar, och ingen ser någon skillnad. 4 av 5 hjärnor, super idé.
Påtal om träning och sånt ska jag nog börja byta om och bege mig till gymet.
Hade gött Mvh. Flicka på 17 vårar i långkalsonger

where the light is

Hej mina små grävlingar!
Var ett tag sedan jag kikade in, men nu när skolis har dragit igång har jag plötsligt all tid i världen. (vi på tbs pluggar inte om dagarna, vi sitter och leker med datorn. Förutom nördarna på natur, dom lever för skolan. Liten pik där till Juliet som inte tänker följa med till fjällen i helgen för att hon ska "plugga", observera snuffarna)
Men annars leker livet, är ledig minst en dag från skolan eftersom vi har nada lektioner och våra lärare inte vill umgås med oss :) Jag är en lycklig student helt enkelt.

Somsagt blir det resa till fjällen i helgen, mycket trevligt ska det bli. God mat, bra sällskap, förhoppningsvis fint väder och en och annan alkoholhaltig dryck. Det blir jag, maxie, anton, elin, olle och Christina som beger oss till lite kallare breddgrader, Hillsand.
Hillsand är en liten liten by utan för Strömsund, som är en liten lite stad. I Hillsand bor det ungefär 10 människor och ungefär lika många i Strömsund, deras invånarantal sjunker drastiskt i procent om en familj flyttar dvs. I Hillsand finns ingen butik eller civilisation, utan för att få tag i lite mat eller kontakt med omvärlden får man köra några mil för att komma in till the big city. Och där i Strömsund finns typ ett Konsum och en klädesbutik. Men, inte klagar vi på det, otoligt roligt att åka upp dit och det finns många trevlig människor där. Så det är dit vi beger oss ihelgen. Och by the way, om ni inte kan nå min telefon så beror det på att närmaste telefonmast ligger ungefär här i Sundsvall, så ni behöver inte vara oroliga.
Nej nog snackat för mig, nu ska jag duscha sedan se på Idol med maxiboy. Tjilevippen :)