Senaste Inlägg

hiss och diss

Tänkt göra en lite hiss och diss grej eftersom jag känner mig lite tlntig idag :)

Min hiss går absolut till något ätbart det vill säga ballerina pepparkaka!


Muuums så gott. Mamma hade köpt det idag och snart tror jag det kommer vara slut (a)

Min hiss går till IDOL killarna. Beror på att de är dem ända jag har sett

Antagligen hade alla en VÄLDIGT dålig dag eller så är alla så där värdelösa som dom lät idag. Smörsång och den där Erik bara skrek. Ledsen alla små idol-älskare men jag tycker inte om idol.

Nu ska jag allt sova tror jag :) Tjenixen<3

Jag bör uppsöka hjälp...

okej mathilda, ta dig i kragen och börja PLUGGA!
nej tyvärr kan hon inte det, har för mycket att göra på farmville och alla bloggar lockar för mycket, de vill att hon ska läsa dem.
Men hon måste, för uppgiften ska vara klar imorgon + att den inte tar lång tid att göra
HÖRDE DU INTE VAD JAG SA? H-O-N H-A-R I-N-T-E T-I-D!

Det försegår ett litet krig på min axel. Den goda ängeln vill att jag ska plugga men dävulen förstår bättre och vet att jag har en massa saker att fixa på datorn

Geni!

Jag och datorer går helt enkelt inte så bra tillsammans. Internet har ju som sagt inte "fungerat" på min bärbara dator på skolan här hemma. MEN vart problemet satt var egentligen i min hjärna, jag hade glömt bort att man kanske bör skriva in lösenordet innan man försöker fixa internet. Helt ärligt talat, jag är nog en av de sämsta personerna då det gäller data. Lär få ig på datakunskapen (u)

förrseten, måste lägga in ytligare en smart sak Victoria har sagt
Jag - Haha det är klart att man dör om man fryser ner någon. Man kan ju inte börjar leva efter att dom har "fryst upp" en.
Victoria - Klart man kan, det gjorde ju ismannen! :o
Jag - Victoria, är du helt seriös nu då du säger att du tror att ismannen fanns på riktigt?
Victoria - Ja vadå, gjorde han inte det? :o
Haha, vilket geni denna kvinna är x)

Snacka om att jag gör allting för stunden, förutom att plugga... Just nu efterliknar jag smileygubbarna från msn. Har får ni ett smakprov.

= :@

= :P
'
= :'(

= :(

= :)

= :D

= :S

= :$

= :O

Haha varför är så otroligt ful för. Hahaha, nä nu ska jag spela lite harpan och SEN ta i itur med läxorna.
Tjenixen hörs sen <3

Pluggis


Vilken jävla pluggis jag är känner jag....

Besöksrekord

Wow! Jag hade besöksrekord igår! Hela 43 personer var inne på min blogg :D Vilken jävla kenza jag börjar bli!

Som ni ser är ju min blogg otroligt mycket snyggare nu och det är tack vare min kära Bella bellislarsson.blogg.se :)

Sitter iaf nu på datakunskapen och fördriver tiden med att kika runt på lite bloggar. Håret ser förstunden ut som ett kråkbo så min nya fina mössa är på. Så dagens planer är iaf att dansa<3, gå ut med hunden och vara allmänt lat efter den aktivaperioden.
Gårdagens sämst var att jag har tittat klart på OTH säsong 2 och har inte säsong 3. Försökte förmedla till Lina att hon skulle ta med sig 3:an men jag tror inte hon uppfattade mitt meddelande.

Ajja ska väl fortsätta med min jobbansökan nu. Tjenixen, skriver mer sen :)<3

29.9.09

Spinningen idag blev inställd pga. ingen skjuts och lite lathet om jag ska vara ärlig. Var istället ute och gick med hunden en sväng. Så kvällensplaner är fortfarande oklara men det blir väl ritning eller OTH tittande. Jävligt skönt att ha en ledig dag ändå. Haha det låter som att jag har tränat hela mitt liv, och inte de närmaste veckorna x)

Det var även planerat en resa till birsta idag med Lina, men tyvärr hade jag glömt bort det imorse och tog däför inte med mig min rabattkupong så även den blev inställd. Får bli någon annan dag.

Sitter och funderar lite på när jag ska färga håret ? Inte blir det före Green Day och stockholm iaf för då måste jag ha mycket pengar att spendera men kanske någon gång där efter. Och vilken färg? Svår fråga.
Kanske brunt?

Eller mörk blont?


Nä jag har ingenaning jag. Ni får ju gärna lägga en åsikt :]
Tjenixen<3

Småföretagande

Har en litet rast nu eftersom vi är klar med våran uppgift och för första gången i mitt liv hatar jag inte småföretagande! Det är tackvare mitt turhalsband som det gick bra idag på lektionen<3 Blev klar först med uppgiften och jag fattade tom. vad vi skulle göra.

Tyvärr är jag otroligt trött idag och saknar snus så mitt humör kommer säkert sjunka närmare lunch men ska försöka övertala pappa att ta en sväng in till stan.

Kvällens planer är spinning och sova. Den sistnämnda behövs verkligen, ögonlocken vill inte riktigt hålla sig öppna.

Nu ska jag dra på lunch <3

Pumpar

Nu har man pumpat som fan kan jag lova.
Känner att jag snart kommer se ut som en tvättäkta träningsnisse med muskler överallt.
Nu väntas den efterlängtade duschen, kanske tar mig ett litet bad när jag ändå är på gång ?
Imorgon är det också hårda puckar, då står spinning på schemat. Tyvärr kommer jag vara
på världens sämsa humör efter skolan eftersom vi har Caseveckor och småföretagande direkt på
morgonen. Inte min favvo direkt. Förstår inte varför vi ska ha Case, det är bara jobbigt och tråkigt.

Förresten, köpte mig en svart skinnjacka idag från Vero moda. Ja här har man inte tissetassar för att lägga på äkta skinn, nej nej.


Priset på bilden stämmer inte, den kostade 599 kr. Man är väl förtusan inte rik!

Nej men hurrni, nu har ni fått en lite uppdatering och det lär vara den sista för idag. Så imorgon kommer det nog ett litet hatinlägg då jag sitter på småföretagande och gråter ut. Have a nice day<3

Tråk

Godmorgon!
Sitter på skolan och har datakunskap. Det går att stå ut med, men inte direkt mitt älsklingsämne.
Trött som ett as är jag iaf, somnade inte fören klockan 12 och klev upp vid halv 8 tiden. Mitt huvud hänger inte riktigt med.
Ikväll blir det step med Lina klockan 20.00-21.00. Får se hur mycke orka jag har kvar i kroppen den tiden men ska försöka kämpa mig genom passet. 

Skriver med under dagen då jag förhoppningsvis har något roligare att skriva om <3

Tärd

Ledsen för att jag inte skrev något igår men jag hade fullt upp med att gå på dop och fira Magda :) Kvällen var ganska lyckad om man räknar bort små stunder och tärd-heten idag. Vaknade första gången hos Vickie klockan halv 11 typ, gick hem och ka mig i soffan, somnade som en liten bäbis och vaknade senare klocan 3 av att mamma behövde hjälp med städningen. Inte direkt vad jag önskade mig för stunden men jag kämpade på och dammsög hela huset.

Kom iaf nyss ur duschen och har haft på mig en ansiktsmask som både luktade och såg ut som YES diskmedel, inte asmysigt och det lär ju inte hjälpa mitt tärda ansikte idag vilketfall, men jag känner mig åtminstonde lite mer mänsklig.


Det var den här lilla prinsessan som döptes, Ella<3 Utan problem världens sötaste unge.
Ajja ska sätta mig och rita lite nu innan parlamenter början 20.30 :) Tjenixen<3

Bio

Great, nu har mamma occuperat toaletten bara för att hon ska på krogen om 3 timmar! Underbart<3
Mamma du har haft dina glansdagar, lämna över dansgolvet till de yngre och sitt hemma och virka och lös korsord istället. Otroligt less.

Nu blir det iaf bio med Lina,Vickie och Bella kanske. Som några andra gamtanter. Ska sitta där och käka popcorn, bli äckliga på läpparna av allt salt och grina åt en romantsik komedi...

Ni får ursäkt mitt dålig humör, men jag har bråttom och kan tyvärr inte göra någoting åt det förutom att sitta här och klaga på omgivningen medans mamma gör sig fin och lyssnar på musik från stenåldern. Tack och hej

outfit ....

Övervåningen färdig dammsugad, nedervåningen är mitt nästa offer.

Dagen har verkligen släpat sig fram. Slutade vid 11 tiden och missade sedan buss. Great(y) Som tur var förgyllde Billie Joe Armstrong min tillvara och väntadet blev lite lika outhärdligt som jag hade fruktat. Väl hemma la jag mig och såg på Twilight då det plötsligt slog mig; Hmm.... sa inte mamma att jag skulle göra någor idag?
Ja så då var det bara att sätta igång med städningen.

Medans jag städade kom jag på en ganska rolig sak. Skrev ju i förra inlägget att jag skulle börja med dagens outfit, vilket jag själv tycker är både tråkigt att läsa om/ titta på och lägga ut på min egen blogg, men vilket som så kom jag på, om den här bloggen skulle bli ASSTOR och jag höll på med sånna där dagens outfit, förstår ni då hur många tjejor som skulle gå runt i mjukisbyxor? Ja det skulle helt enkelt vara alla som följde min outfit x) För det är ju i princip det jag har på mig hela tiden, mjukisbyxor och en hoodtröja. Och nu snackar vi inte Sundsvall-byxor som är fula som stryck och alla som bär sånna borde strimlas i en köttkvarn, nej nej vi snackar sköna stora NORMALA mjukisbyxor. Och om jag inte använder mjukisbyxor går jag i baggy jeans eller jeanstights, vanliga jeans tar döden på mig och vanliga tights tycker jag inte om. Det jag egentligen vill komma fram till är att det inte är någon idé att jag lägger ut dagens outfit :]

Oj hjälp fan nu kom mamma hem, tillbaka till slavarbetet<3

Fredag

Tjenixen. Sitter nu på skolan och har nyss gjort klart min läslogg. Tack gode gud så har jag ej kvar smaken av glanskräm i munnen men tyvärr är jag hungrig istället. Funderar på att gå hem efter lunch eftersom jag inte har någgot annar kvar att jobba med. Känner inte riktigt för att sitta och hänga på skolan när jag kan åka hem istället. Kanske tar jag en sväng på stan också innan jag beger mig hemåt. Förresten så köpte jag en assnygg tröja igår på Carlings, som jag kanske lägger upp en bild på sedan. Gud så töntig jag är. Kanske ska börja med dagensoutfit också...
Men men, har också lovar Julia att gå ner och köpa en tröja till henne på min rast eftersom som inte har någon rast i dag nästan. Det är ju 50% rea på alla tjejkläder på Carlings torsdag-söndag så det är ju bäst att passa på.

Men tror jag ska återgå till min läsning innan jag springer ner till Carlings.

Gott kvällsfika<3

Yumie! Kom nyss ur duschen och har även tagit ett litet kvällsfika gjort på glaskräm till håret. Oj vilket smakupplevelse hurrni, smakar lite som att spraya hårspray eller parym i munnen, något i den stilen. Kan fortfarande känna den sträva känslan på lapparna<3 Underbart, men jag uppnanar inte läsare att prov, kan vara mycket beroendeframkalande. För söker själv slut. Samtidigt försöker jag komma HUR DUM MAN FÅR BLI OM MAN FÖRSÖKER FÅ BORT KORKEN MED TÄNDERNA?! 
Ja, jag kan nog lyckas med allt måste jag säga.

Body pumpen tog iaf alla krafter jag hade kvar i kroppen så nu skriker sängen efter mig så det är väl bäst att jag lyder.
                           
Mums det är den här lilla goingen jag har tagit mig en smakbit av, när jag försökte fåbort den lilla "pluggen" pilen pekar på <3

Tjenixen<3

Back home

Kom nyss hem från staden. Tog ju som sagt en fika med Bellise idag på wayne's. Även Lina,Vickie,Malin och Magda var med. Trevlanstrevlans. Nu peppas det inför body pump med Julia som börjar klockan 20.00-21.00. Eller peppas kanske inte var rätt ord, jag sitter mer och undrar om mamma kan ha köpt något godis som bara ligger där upp och väntar på att jag ska äta upp det... Det här med nyttighet är inte min grej känner jag. Mitt sockersug kommer snart ta över och då kommer jag ramla ner i mitt onyttiga liv igen :( Någon översmart/nyttig människa som kan ge mig råd hur man blir av med sockersug? Och kom inte med det där att man kan käka ett äpple för att det innehåller druvsocker för det hjälper inte för mig. Absolut inte, det är som att en rökare skulle tända på en papperbit och sitta och suga på i princip. Inge vidare. Sockertugummin funkar ett tag men av dem blir man bara hungrig. Så för stunden funkar egentligen bara en stor godispåse full med alla mina favvosar<3

Kanske jag ska börja käka de där sockerpillerna på p-piller kartan? Det består ju faktsikt av socker... (?) Får helt enkelt prova det där.

Efter body pumpen blir det iaf hem och duscha sedan lägga mig isängen och snosa kudde. Måste vara pepp och pigg inför "boxningen" eller var det nu var imorgon på golds gym som börjar klockan 09.00. Fyfarao vilken sportmänniska jag har blivit ändå. Riktigt stolt över mig själv. Nämen hurrni, tror jag har tömt hjärnan nu på lite onödiga tankar som ni får stå ut med och läsa varje dag :) Tjenixen<3

School

Tjenixen!

Sitter på skolan och har småföretagande. Behöver ju inte nämna vad jag tycker om det ämnet eftersom jag redan har klagat så mycket på det. Men som tur har vi lite rast nu till 10 i 10 så jag passade på att skirva lite i bloggen eftersom det inte blev något av det igår. Var för trött efter dansen och la mig i stället och ritade och tittade på OTH :)
Efter skolan blir det fika med Bella som kom hem igår :D Ska också ta en sväng på stan och kika runt efter lite nya kläder. Kommer naturligtvis inte hitta något eftersom jag alltid tröttnar efter att ha provat ett par jeans som inte passar. Ikväll blir det också body pump med Julia mellan 20-21 på kvissle. Ska bli asbiff nu till... öhh vintern då man går runt i tjocka jackor och stora varma byxor. Jag byter helt enkelt mode, man ska få skoterkroppen/skidkroppen istället för strandkroppen :]
Nu börjar jag. Tjenixen <3

Liten uppdatering

Tjabba.
Otroligt sur nu. Trodde vi skulle sluta 2 idag som dom sa igår men nu fick vi reda på att vi inte slutar fören klockan 3! Dubbelmoralen här på skolan är inte okej... Ska iaf på studieböska på sidsjöns hotell nu, skriver efter dansen :) Tjenixen<3 

.

Ingen ork att skirva. Hörs imorgon<3

..

Okej, nu somnar jag vilken sekund som helst. Hur farao ska jag klara av en till lektion? Skulle bahöva n elchok för att få ögonenlocken att sluta ramla ner hela tiden. 
Utan för fönstert är det helt grått så jag får se hur det blir med promenaden. Har ingen större lust att släpa mig ut i regnet. Kanske ska man ta en sväng till hemmakväll och hyra lite filmer innan man åker hem. Skulle inte vara helt fel. Måste bara kika om jag har några pengar kvar på kortet. Finns en liten chans att det är helt tomt sen fikat igår. Lektionen börjar. Tjenixen<3 

Less

Fan vad less jag blev nu. Min favortitblogg har lagt ner, nbitchie.blogg.se! Hon var utan tvekan bästa bloggen genom tiderna engligt min åskit. Men nu bestämde hon sig för att lägga ner bloggen för att få mer tid över för annat. Får hoppas att hon kommer tillbaka efter ett tag<3


Hej då :(

 

Småföretagande.

Det är inte mänskligt att ha småföretagande!
Det tar död på mig och min kropp känner jag. Vilket som också tar död på min kropp är min bloggdesign som jag har lessnat på. Bella ska få göra om den nu när hon kommer hem imorgon<3 Funderar på att tvinga henne att flytta hem och sluta tönta runt där i uppsala som någon annan jävla mupp! We need her här i kalla sundvall.

Har en otroligt lång dag idag, går ända till 4 så jag kommer förmodligen dö i sängen när jag kommer hem pga sömnbrist men jag ska försöka stå emot och ta en promenad med Lina. Har ju börjat mitt otroliga nyttiga liv! Känner mig otroligt duktig. Nu ska jag kika runt på lite bloggar. Tjenixen<3 

Nyttig!!

Tjabba!
Jag har kommit på att jag måste ut i förrådet och leta efter mitt pikachu-gosedjur :o Vill ha han sittandes på min säng. Har ju ändå ett antal små gosedjur där redan som jag inte har haft mage till att stopa undan i förrådet när jag bytte rum. Fårgan är ju varför man ska släng bort dom bara för att man blir äldre?! :o Förstår mig inte på det där. Ända anledningen jag la undan några från min "samiling" är därför jag hade över 100 stycken som satt på hyllor runt om mitt förra rum. Dom fick helt enkelt inte plats nu när jag bytte. Men ALDRIG att jag skulle slänga dom, nej nej. Kommer aldrig att hända. 
 
Nog om mina gosedjur... känner att jag har mycket att skriva om när jag startar en diskussion om gosedjur ?
Var iaf ute och gick med Lina förut. Bestämde då att vi skulle fixa kgk kort och börja bli riktigt hurtiga. Vara ute och gå,träna på kgk och dans. Får se hur länge det här kommer hålla, en vecka kanske ? Men jag ska iaf verkligen försöka. Har gått riktigt bra idag faktiskt. Det stor för stunden en stor godisskål uppe i vardagsrummet men jag har icke tagit en ända! OCH det mina vänner är ett stort steg för mig. Gäller att inte gå upp på övervåningen innan allt är slut för annars kommer jag sanneligen äta upp alltihopa. 
Ajja nu har väl förmodligen hälften av alla läsare slutat läsa så det kanske är bäst att avrunda. Tjenixen<3 

Skola

Underbar start på morgonen. Kliver upp och stressar för att hinna tvätta håret, river hela garaget för att få ut cykelhelvetet som står längst inte, bränner ner till bussen och hinner exakt med den och sedan när jag sitter på bussen slår det mig... Hm? varför sitter inte Malin,Vickie eller Lina på bussen? JO för att dom vet att vi börjar 20 i 9 och inte HALV 9! Great, för tidig till skolan igen<3 Dt reulterar att jag är på världens sämsta humör för stunden och funderar på att sjukanmäla mig själv och åka hem. Men jag ska väl kämpa mig genom dagen och sedan åka hem och trösta mig själv.
Ska faktiskt försöka ta mig i kragen och gå ut och gå idag när jag kommer hem från skolan men jag lär väl hamna i sängen med datorn i knä och spela harpan.
Har kommit på att jag blir aslätt beroend av saker en kort tid, just nu är mitt beroende hapan. Säkert världens tråkigaste spel genom tiderna men det tar död på tiden, tex en sån här gång då man kommer förtidigt till skolan. problemet är ju att jag inte kan sluta spela fören jag har klarat ut det, vilket inte händer allt för ofta. Så jag spenderar många genomgånar med att spela harpan medans läraren pratar om något viktigt jag egentligen bör lyssna på. 
Ska väl ta mig an ett parti nu medans jag sitter här och tycker synd om mig själv. Tjabba <3 

Hemma

Förlåt men snart ryker min dator från skolan, ut genom fönstret kan jag lova. Är ortoligt less på det här jävla tråddlösa internet. Det funkar ALDRIG!
Nog om mina små tekniskabekymmer, så är jag äntligen hemma nu. Tåg resan blev lite utan ett kaos där en otroligt full kille, min dumma hjärna och en pratglad tant var med i bilden. Men som tur kom jag hem helskinnad och sitter nu vid min vanliga dator och laddar hem lite musik.
På stan förut idag blev det bara en tjocktröja, himla skön är den. Hade faktiskt lust att spendera pengar vilket inte händer ofta i mitt liv nu för tiden, har jag blivit mer förnufftig eller är jag bara lat? men hittade tyävrr inget jag ville ha. FÖRUT ett assnyggt linne men tyvärr fanns bara storleken XL kvar och jag förvandlades snabbt till ett vandrande tält då jag tog på mig det. Visst skulle linnet vara stort och så men det gick lite till överdrift.

Sitter nu imin ensamhet och funderar på att se på lite OTH innan jag kryper ner i sängen för att få mig en god natts sömn. Kanske inte berättade det förut, men vaknade imorse klockan 07.00 och kunde inte somna om. Iställer blev det pokemon på 5:an för första gången på mycket länge<3 Tippsar er alla att klockan 07.00 på söndagar är det pokemon på 5:an. Nej hurrni, blev lite långt inlägg det här så nu blir det farmville innan jag slår på tv. Sovgott <3

Faaalun

Blogg.se har varit på semester tror jag, iaf för mig så jag kunde inte uppdatera igår.

YES! Jag fixade skoterkörkortet igår. Fan vad nöjd jag är. Så nu blir det en massa skoterkörning i vinter.
Ska nu ta en fika med syster här i lägenheten innan vi går ut på stan och slösar pengar på onödiga saker. Sedan blir det tillbaka till lägenheten och packa det sista innan tåget bär av till Sundsvall 14.35, hemma runt 19.50.
Skriver när jag kommer hem :) Tjenixen<3

jag hatar rubriker...

Tjenixen. Blev en lång dag istallet,var där från halv 2 till klockan 6. Pysslade på och red ut. Sedan blev det en sväng ut till Hemköp för att köpa krubb. Blev allt från mat till godis och grönsaker och dipp som syster och jag ska smaska i oss ikväll då vi ska se på gamla goa tjej-filmer<3

Har kanske tur imorgon och behöver inte gå på söndag på körskolan utan gör klart allt imorgon :)

Har kommit på att jag saknar min Hannah Montana lite gran. Ska ta kontakt med henne nästa helg och tvinga henne att hitta på något galet med alla mongisar :D Tror tom att Bella kommer hem den helgen också :)


Hannah Montana<3

Nu ska jag hjälpa syster med maten.Skriver kanske sen:)<3

Bilder

Godmorgon!
Sitter och tittar på gamla bilder på syster dator nu innan vi ska åka till stallet.


Vet inte vad jag skulle göra där.


Bror dagen efter hans student

Malin,Jag och Mamma

Brors student 2007. Jocke,Andreas,Jag och Malin :)

Kusins bröllop :)

Nej nu ska jag åka till stallet,hör av mig sen :) Tjabba<3

Falun

Nere i falun nu hos min älskade syster.
Imorgon åker vi och rider på min sakande feta ponny<3 Har faktsikt saknat det där med stallet faktsikt. Okej, det där med att mocka skit är inget jag ligger och drömmer om på nätterna men Benjamin den tjockisen saknar jag<3 Ska bli roligt att komma ut och rida. Sedan på kvällen blir det bara jag och syster hemma i lägenheten då andreas är och jobbar natt, så det blir tjejfilmer och mys. Tyvärr ska man ju upp klockan 08.00 dagen där på så det blir en tidig kväll för att vara på topp under teorin.

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och läsa bok. Tjilevipen<3

hata

Åhh nu tror jag att jag tar och hoppar framför en buss eller något liknande, blir verkligen less. Håller på med gruppuppgiften i småföretagande men tyvärr förstår ingen i mitt grupp vad vi ska göra så Vickie sitter och tittar på videobloggar, Lina spelar farmville, Malin försöker få oss andra och jobba och jag sitter och funderar ut ett bra självmordsätt. Kort sagt, alla i min grupp hatar småföretagande! Tror jag ska börja spela harpan nu medans Jon försöker få oss att förstå vad uppgiften går ut på...

Skriver sen om jag överlever dagen<3

Pundare

Gud Malin,jag,Lina och Vickie trodde verkligen vi var med i "dolda kamerna"! Hoppar på bussen efter dansen och sätter oss nästan längst bak. Men vad sitter där då, jo 3 par pundare, en tjej och två killar i ungefär 20 års åldern. Så plötsligt börjar tjejen och en av en killarna att bruka samlag där bak i bussen! Haha trodde verkligen att någon skulle hoppa fram från någor säte och säga att vi var med på något program :P Tyvärr gjorde ingen det så dom där två var helt seriös. mys<3

Ser iaf på idol nu sedan blir det duschen och sängen. Orkar inte packa ikväll får göra det imorgon efter skolan imorgon. Hör av mig sen kanske om jag orkar. Tjenixen<3

Morgon

Godmorgon.

Nyss varit ute med Bierfass en sväng i skogen och ska nu åka till Lottas kondis och äta frukost med pappa :) Efter det blir det skola,dans,hem,packa,plugg och sova. Åker imorgo efter skolan med Malin till falun så måste ha packat klart tills dess. Nej nu ska jag gå och skynda på pappa så vi kommer iväg någongång. Tjenixen<3

Underbart<3

Oh boy, you make me feel like oh boy, you make me feel no boy can make me feel like you!

Gud vad jag älskar Daniel för stunden för att han är sjuk och gör så att vi slipper datakunskapen OCH ger oss sovmorgon till 13.00<3 Fy så skönt.

Sitter nu och ser på kändisdjungeln för första gången. Enligt min åsikt är det i princip likadant som robinsson men det funkar väl att titta på. Har tänt doftljus för att få bort lukten från Bierfass i mitt rum x) Han luktar apa!


Nej jag ska jag titta klart på tv =) Tjenixen<3

Patrick Swayze

Gud jag visste inte att Patrick Swayze dog igår :o


Ganska tråkigt faktsikt eftersom han är så otroligt bra i dirty dancing.
Nu blire idol<3

plugg

Nyss avnjutit en middag gjord av pyttipanna eller som dom säger på noeva estockholm, gamla kläder<3
Kvällens planer är plugg,idol och sedan läsa klart min bok och sov. Skulle utan svårigheter kunna somna nu, men måste hålla mig vaken ett par timmar till.

Funderar starkt på att lägga ner det här med bloggen faktiskt. Känns otroligt ovärt, men vi får väl se vad som händer.
Drar ju till Falun nu på torsdag och tar mitt terrängkörkort, dvs skoter och fyrhjulingskort. Det är en intensiv kurs från löradag till söndag.

Nej nu ska jag plugga. Tjenixen

..

Godmorgon. Ännu en dag tog jag en för tidig buss. Blir otroligt less på mig själv. Som tur är tog jag en buss som bara gick en kvart för tidigt men den där kvarten kunde jag använt för något annat, tex, sova, vilket jag verkligen skulle behöva nu. Min kropp mår inte bra av att gå i skolan och kliva upp tidigt, den vill heltenkelt inte, därför håller jag på att införa ett nytt mode här på torre, det kallas niverenmodet, det består av mjukisbyxor och en skön tröja, dvs allt man behöver om man ska klara av en skoldag när man är trött. Nej nu ser det ut som att min klass börjar anlända så jag ska väl gå till lektionen. TJenixen

Skott i pannan

Jag skulle kunna skjuta mig själv 3 gånger om idag. Kom ju som sagt för tidigt i morse och när klockan slår 09:20 får vi reda på att vi har håltimme till 12! Hade då två skott i pannen och det sista skottet sköt jag då jag fick reda på att vi inte hade någon gympa TROTS att jag hade släpat med mig kläder!!!!
Så i dag hade vi alltså 4 timmars rast och 2 timmars lektion<3 Gött. 

Ikväll ska jag iaf trösttitta på Hannah Montana<3 

Paramore

Paramore kommer till Stockholm den 30 november!
Ska försöka införskaffa mig biljeterna men tyvärr hittade jag dem inte på ticknet :/  

Less

Fyfarao vad jag hatar mig själv för stunden. Vaknade klockan 07:25 av att mamma frågade när jag skulle ta bussen, svarade att jag skulle ta 07:45. Fick en liten chock då jag märkte att jag hade sovit över 45 minuter. Skyndade mig allt var jag kunde så jag iaf kom med 07:55 bussen, men nej vad händer? Kommer till skolan och får reda på att jag inte börjar fören 09:20!!!!!!! Jag hade fan kunnat vara hemma nu och sovit istället för att sitta här!

Iaf så gick gårdagen ut på att sova hela dagen, kunde därför inte somna fören 12 tiden inatt och det kan nog vara anledningen varför jag sovöver.

Ajja nu ska jag väl försöka få tiden att gå lite snabbare genom att spela farmville och harpan<3
Tjenixen<3

Trötthet

Trött och sliten efter allt fikande men kan tyvärr inte gå och lägga mig eftersom jag Måste lyssna mer på Hoffmaestro!
Lite min brors fel eftersom han bad mig lyssna på dem, men gush så bra dem var. Visst jag är säkert lika sen som alltid på att börja tycka om musik men det struntar jag i<3

Kvällen var riktigt trevlig eftersom jag satt mest och pratade med Malin och Andreas. Var inte riktigt insatt i vad de äldre pratade om eftersom det handlade mest om vad som föregick på "byn" det vill säga kvissleby.

Fick mig ett gott skratt iaf när mammas moster viskar till mamma och säger: Ulrica vem är det som sitter där längst ut på bordet? Mamma svarade: Det är Mathilda. Då har jag hela kvällen suttit vid bordet och även pratat med henne men bara för att jag bytte plats trodde hon att det hade tillkommit en människa x) Ganska sött det där med äldre männsikor. Och hon tog även fel på mig och Malin hela tiden, vilket jag tycker borde vara ganska svårt eftersom jag är röd hårig och lång medans Malin är brunhårig/blond och kort.

Nej nu ska jag väl försöka stänga av musiken eller ta mig orken och ladda ner låtarna och överföra dem på iPoden. Får se vad som tar mest på krafterna. Sov gott för tysan<3

PARTY(D)....eller?...nähä-

Något jag hatar med släktträffar är städningen! Plötsligt måste hela huset se sprillans nytt ut trots att alla vet att vi har bott här de senaste 20 åren, så vem försöker vi lura?

Iaf så satt mamma mig i jobb så fort jag klev in i huset. Hon var inte riktigt nöjd med pappas städning på toaletten. Hon tycker inte att spola lite vatten runt tvättstället räknas som städning. Så jag fick ta tag i skitjobbet. Plötsligt kom mathias hem och sa att vi skulle leta fram heroes 3 och spela. Fick en liten nostalgi kick när vi satt och spelade. Rättare sagt så spelade han och jag tittade på men det var så vi gjorde när jag var liten också.
Nu börjar det sprida sig en ljuvdoft här i huset och jag gissar på att maten är snart klar vilket också betyder att folket är på väg så jag måste väl börja göra mig klar.
Kan sätta en 1000 lapp på att de äldre människorna kommer att komma PRECIS då klockan slår 18.00. Fy jag ska aldrig bli gammal... Tjenixen<3

Skola

Godmorgon!
Okej klockan är halv 12 men känns fortfarande som att det är morgon. Började 11 och slutar 13.00 idag. Otroligt skönt<3 Ikväll blire släktträff och tårta, men innan det goda blir det städning av huset. Hann inte hjälpa mamma igår eftersom Lina och jag pluggade, eller nja pluggade är fel ord men vi försökte iaf.

Måste försöka hitta en present till Malin idag efter skolan men har inte en blekaste vad jag ska köpa till henne :o
Tyvärr kommer inte Bella hem i helgen :( Hon skulle stanna i uppsala och gå på nån jävla kulturnatt ?

Ajja skriver sen tjenixen<3

Idol och blodpudding <3

Sitter och ser på idol och har nyss tjockat i mig blodpudding med bacon<3
Kom hem från Vicky för ett tag sedan utan resultat. Lina och jag sög verkligen på att plugga, satt vi satt mer och spelade farmville<3

Nej nu ska jag se vidare på idol <3 Tjenixen

Pluggis

Sitter hos Vicky nu och pluggar. Det går inte framåt om jag får säga det själv. Daniel tror väl att vi redan är utbildade affärskvinnor eller nåt men icke det är vi inte, förstår ingenting. Så om det är någon vänlig människa som kan svara på frågan 

1)    Hur fort växer de tre största kommunikationsplatserna på internet per dag?

2)    Vad är det som gör FaceBook så populärt enligt experterna?

3)    Vad är det som gör FaceBook till en av de största kommunikationsplatserna, och hur kan det komma sig att den växt så fort det senaste året?
Vad är det farliga med FaceBook? Dra paralleller till vissa yrken.

får den 100 kr :D

Nej nu ska jag återgå till arbetet. Skriver sen <3

Redovsining

Nu är jag lite gladare och passar på att skriva ett litet inlägg.
Redovisning väntar och jag känner på mig att jag kommer stamma och inte kunna prata svenska <3 Något som jämt händer då jag ska framföra något inför grupp. Min hjärna lägger av och jag vet inte vad jag själv heter.

Efter fikat på stan blir det hem och hjälpa mamma med städningen inför Malins "födelsedagsparty" imorgon. Party är helt fel ord eftersom det enbart kommer massa gamlingar från släkten men vi ska iaf äta tårta och bli tjock <3

Åhh, enbart en timme kvar tills jag får sluta<3 
nej nu blire redovisning, lycka mig lycka till<3

Beslutsångest

Sitter på skolan och har extrem beslutsångest... Vet inte längre om jag vill gå kvar på commerce eller om jag ska börja på Spin eller språk på hedbergska (?) Otroligt jobbigt. Måste iaf bestämma mig snart. Men jag vill inte lämna dom i min klass men jag är inte dirket intresserad av handel och massa sånt skit. 

Senare blir det iaf fika med Malin och Vickan på stan :) Ska tjocka lite och snacka skit.
Fyfan vilket tråkigt inlägg ajja skriver när jag kommer hem <3  

Kväll

Så nu är man nyduschad och färdig, nu väntas sängen och OTH. Har kommit på att det är fan det ända jag gör på kvällarna. Äter mat,duschar,bloggar,ser på OTH och sover. Måste genast ända mina kvällsvanor. Kan ju ta upp mitt andra intresse med böckerna igen men det lockar ju inte när jag har massa avsnitt av OTH kvar, tror fan jag har blivit beroende. På tal om beroende så tror jag att jag ska sluta snusa ! Får se hur det går och när jag börjar:P

Nu saknar jag Bellis, vill att hon kommer hem nu, har mycket att snacka om <3

Nej nu blir det OTH, rökelser och té för att lindra halsen <3 Godnatt 

Hemma igen

Kom nyss hem efter dansen och min kropp är helt slut.
Tror det strider mot min natur att gå i skolan. Trött hela tiden och helt slut i kroppen, snart kommer jag väl börja få utslag på kroppen eller dyrligt.
Ska hoppa in i duschen nu sedan lägga mig i sängen och dö ett tag :]

Skriver efter duschen<3

Uppdatering

Okej, jag vet att jag är sämst på att uppdatera, så på order av Bella ska jag uppdatera nu :)

Uppdateringen igår blev inget av eftersom jag var ut och gick med mamma och såg på idol<3 Ringde iaf och snackade Bellis och hon lovad att hon skulle komma upp nu ihelgen och vara med mig<3 Ska hämta henne runt 21.00 tiden på fredag :)
Sitter nu på svenskan och lyssnar på en genomgång, sånt min hjärna inte kan ta in rättare sagt. Tror hon snackar något om böcker vi ska läsa men jag är inte säker.

Efter skolan blir det dans med Lina,Vicky,Julia och Vickan. Ajja nu måste jag sluta, LOOOOVAR att skriva sen<3

Engelska

Ingen uppdatering igår beror på att jag var för död när jag kom hem ifrån skolan.
Sitter nu på engelskan och förösker se intresserad ut medans Petra snackar om något min hjärna inte orkar ta in.


Känner mig otroligt snygg idag, hosta och snorig <3
Skriver sen<3

Städning

Heeeeeeej mina 50.000 läsare!
Nähä okej... Hej mamma! Det var mer mig och min blogg.
Fyfarao vad jag har varit duktig idag. Har rensat på mitt rum,dammtorkat varenda vrå,dammsugit hela huset och hjälp pappa med maten! Okej, hjälp till med maten är lite att överdriva men jag gjorde bea-såsen iaf. Jag är ju somsagt inte världensbästa kock så jag försöker hålla mig undan från köket när det vankas middag.
Iaf så har städingen tagit från 13.00-17.00, vilket betyder att jag inte har hunnit med mycket mer än att städa idag vilket betyder att jag har gått runt i sovtröja och mjukisbyxor hela dagen. Ooootroligt skönt<3


Nu sitter jag i sängen, tränade mage,ben och rygg förut men nu är jag nyduschad och färdig för att krypa ner i sängen för att slå på lite OTH. Men först alltid ta en dusch, inte lukta usch...skämtåsido, nä men innan jag lägger mig ner måste jag skriva klart engelska och idrotts läxan. Får hoppas att det inte tar allt för lång tid.
Tjenixen syns imorgon<3

Kväll

Sitter uppe i vardagsrummet och ser på animalplanet medans Vickan ligger och snarkar här i soffan brevid mig. Funderar också på att sova men tyvärr är jag allt för insatt i Djurpolisen och vill inte sluta titta och blir tvungen att väcka vickan iaf jag går ner. 
Imorgon väntas lite plugg och välkomma mamma och pappa hem. Får hoppas på bättre väder så jag kan ta en promis på dagen och sluta sitta och dega framför Tv:n som jag har gjort de närmste dagarna. 

Tjingeling<3 

Rubrik ?

Varför äter man när man inte har något att göra för? Har nu tryckt i mig 2 macka,risgrynsgröt, en banan och godis, enbart för att jag har något att göra. Ska försöka ta tag i mitt liv nu och ta en promenad eller liknade. 

Kvällen tillbringar jag med Vickan får se vad vi hittar på.
Skriver mer sen tjenixen<3

Hola

Goda nyheter jag blir hemma nu ihelgen. Behöver inte åka med ner till Falun eftersom Malin kommer hem till S-vall nästa helg :) Känns otroligt skönt, men är lite orolig hur det kommer gå med maten... Mina kockkunskaper är ju som sagt inte de bästa så jag lär leva på nudlar och pan-pizza.

Stolt nyheter
är att jag nyss städat klart nedervåningen och har nu en hel kväll framför mig med massa OTH<3 Börjar inte fören halv 11 imorgon så jag har några timmar på mig innan jag måste stänga ögonlocken.

Random nyhet är ju att jag har färgat håret lila :)

Ganska coolt ju (H)

Nej nu ska jag sluta. Tjenixen<3

Matte

Sitter på mattelektion nu, borde egentligen plugg men fastnade på en uppgift och min ork säger mig att jag inte borde fortsätta. Blir till att spela farmville de 20 minuter som är kvar av lektionen.

Åker till falun imorgon och firar syster och tar de snella hestarna från betet. Har ingen större lust att tillbringa min helg nere i Dalarna men jag är väl så illa tvungen.

Ajja ska forstätta med att se upptagen ut med matteboken. Tjenixen, skriver maybe när jag kommer hem... Om jag överlever nästa lektion, Svenska (u)

Viktoria

Viktoria Edvardsson
- USA ligger väl i Europa?
- Finns drakar ? :o

Smart tjej <3