Senaste Inlägg

31

Mitt rum skriker efter att bli städat, Men min ork håller inte för det...

Har äntligen fått våra datorer från skolan men självklart funkar inte internet på den när jag är hemma. Blev lite ledsen men ska försöka fixa det tills imorrn.
Gårdagen var hemsk. Huvudvärk och sömnbrist ledde till att jag somnade klockan 9 med kläder och allt på i sängen. Som tur väckt pappa mig runt 10 så jag kunde gå och borsta tänderna.
Var iaf ute och fiskade med pappa på dagen och lyckades få upp 7 stora abborrar :)




Innan vi drog till Douglas :) Evve och Vickan

Elin var helt klart snyggast under hela kvällen
Hade det otroligt roligt hos Douglas även om resan hem fortfarande är ett mysterium...

Nu blir det duschen sedan ska jag hoppa ner i sängen och se en massa oc eller Oth =)

Tjenixen<3

Förfest

Sitter nu hos Emma och förfestar med Emma,Evve,Elin,Agnes och Ida. Har sjungt singstar och snacka massa skit.
Ska snart dra oss vidare till Douglas. Trevlig lördagkväll :)

Nu peppar vi!

Jajamensan, ikväll blir det party för Douglas som fyller 18 år :)
Sitter nu och väntar på att Vickan ska komma och hämta mig så vi kan åka till Emma och sjunga singstar och förfesta innan vi åker till Douglas :)
Får hoppas att det blir en toppen kväll :]


Älskar mobilkameran <3

Gurkaaaaaaa



Min mamma vet det där med att odla gurkor x) Den är 28cm lång och 30 cm i omkrets! Snygg<3

Bullshit

Men, tyvärr är jag fortfarande sjuk och tycker verkligen synd om mig själv =( Ska ringa skolan strax och sjukanmäla mig, känns synd för jag vill verkligen inte missa lekttioner!
Text lånad av: Kissie

Nej kissie, det är nog ingen vidare bra idé eftersom du inte ens kan stava till LEKTIONER!
Okej hej, jag är inte själv en gudomlig stavare men för att göra mig själv lite stolt så tror jag faktiskt att jag skulle slå kissie på ett svenska prov (y)

Var på stan idag efter skolan med mamma och köpte en grymt snygg analog-jacka på moyo<3 Tog sedan en fika med Vickan medans mamma gick och tittade på tråkiga saker,såsom ljus, gardiner och annat skit. Fick skjuts hem av Anki och hemma väntade min telefon som var fixad . Käkade lite thai-mat med mamma och nu väntar jag på att Vickan ska komma och förgylla min fredagkväll med lite skitsnack och filmmys :]
Tjabba<3

AmandaVarDet

Hah alltid när jag ska försöka ta lite mer seriös bilder till bloggen så slutar de alltid med att de flesta ser ut såhär.
Någon som känner igen sig?
2009-08-27 @ 19:43:08


Ca 20 minuter innan har hon lagt in den här bilden

2009-08-27 @ 19:24:34


Bild och text lånad av: AmandaVarDet

Jag får verkligen huvudvärk av den här tjejen. Jag tror hon lider lite av schizofreni...

Thorens business school


Så var första skoldagen avklarad.
Visst kunde jag ha varit lite piggare imorse då jag klev upp men annars gick dagen bra. Blev an massa upprop, namnlekar, info och pappersifyllning innan vi fick sluta. Väntade på Julia sedan gick vi och träffade upp Steffy och Lina på Wayne's satt där någon timme innan vi vandrade vidare för att träffa vickan. Skulle egentligen då gå och käka på kina men det var stängt så vi fick vandra tillbaka till Wayne's där vi tog oss en macka och satt och snackade.

Imorgon väntas camping, något jag inte riktigt ser framemot eftersom vädret inte ser ut att vara på vår sida. Tycket dessutom inte riktigt om att ligga hopknölad i ett tält som luktar allt från avföring till svett och att bära en 100 kg väska på ryggen i snårigskog. Vart vi ska är tills imorgon hemligt men det vi vet är att vi ska först åka buss sedan ta någon båt någonstans. Känns inte allt för lovande det där med båten och om man läser på våran packlista att vi ska ta med oss vantar,mössor,underställ osv, har en känsla av att resansmål kommer ligga på island eller på nordpolen! Kanske bäst att ta med sig skoterkläderna...

Ska nu försöka få tag imin vän Julia så vi kan gå ut och gå en sväng innan jag påbörja min packning.
Tjillevippen<3

Foto

Okej, jag måste väl inse det nu att skolan börjar imorgon även om jag försöker så mycket som möjligt att tränga det ur huvudet.

Telefonsamtal mellan mig och Julia tidigare idag.
J - Ja det blir ju inga rikitga skoldagar första veckan
M - Nej det blir mode fashion show!

Tidsfördrev tiden förut genom att ta lite kort








nej nu blir det film. Sex timmar sömn leder till trötthet. Godnatt<3

Raise your hands up in the air and scream!

Jag har fått någon slags disney channel nojja! aa, om ni ville veta

Nu ska jag skynda mig att göra mig klar sedan åkte till Paulina och fira henne.  Får se vad kvällen har att bjuda på och vart vi hamnar i kväll.

Blir nog den här skjortan ikväll men vet icke vad jag ska ta till....
How to choose
Who to be
Well lets see
There's so many choices now
Play guitar
Be a movie star
In my head a voice says

Why not
Try everything
Why stop
Reach for any dream
I can rock
Cause it's my life
And now's the time
Ja som sagt disney channel nojja <3

It's raining men!

Okej om det ändå kunde vara så bra, men nej istället det regnar helt vanliga blöta små droppar. Som hindrar mig från att röra mig utanför huset idag. Därför ligger jag fortfarande kvar i sängen och har ätit en otroligt god frukost och nu väntas Hannah Montana teh Movie<3
Ikväll blir det att fira Paulina men mer om det senare för nu ska jag se Hannah <3
Tjillevippen <3

 

Hunger

Äntligen hemma efter en på tok för lång dag på stan. Det är i mot min natur att röra sig förlänge inne i staden.
Hittade iaf det jag sökte efter, en snygg skjorta. Klockan 18.00 var det dax för infomöte på tbs där jag ska börja på måndag. Var en himla massa prat och jag kände verkligen hur min mage började ropa efter mat.
När jag äntligen kom hem klockan 20.00 var så hungrig att jag kunde ha ätit upp min egen Hund! Som tur så hade pappa fixat potatissallad och grilladkykling till mig som jag slängde i mig.

Nu ska jag gå ner och ta på mig mjukisbyxor och ta en sväng med Bierfass, sedan väntas duschen och filmkväll med mig själv. Ska faktiskt bli riktigt mysigt att bara sitta och se på film och äta gott.

 Om någon vill erkänna att dom har tagit min kamerasladd skulle jag bli riktigt glad. Den är helt borta (u)
Tjenixen!

Ps. glömt att säga att det är tack vare bella som min blogg inte längre ser ut som ett dasslock :) Ds.

Lukta dig senare


Måste bara fråga, har Kissies svårt med både stavning och engelsk grammatik eller ville hon helt enkelt att det skulle stå Lukta dig senare bitches! ?

Vardagsunderhållning

Hittade nyss något som verkligen kommer förgylla mina tråkiga dagar... nbitchie.blogg.se.
Utan tvekan bästa bloggaren på hela blogg.se. Kenza,blondinbella,Kissie och alla dom kan slänga sig i väggen. Kommer aldrig läsa deras bloggare mer nu när jag har hittat nbitchie, för där står ju allt man vill veta om våra stora bloggar.
För egentligen vem läser Kissie's blogg för att få reda på vad hon har gjort under dagen? Nej just det inte många, man letar ju efter något intressant att läsa, och det intressanta är oftast något pinsamt,roligt eller töntigt. Ja men då står det ju på nbitchie's blogg efter bara några minuter. Ni bör läsa den!

Fisketur

Klev upp på tok för tidigt imorse för att släppa ut hunden och kunde inte somna om efteråt. Tog istället med mig fika in till tv-rummet och satt mig inrullad i täcket i soffan och såg på tv medans jag åt frukost. Otroligt mysigt<3

Nu väntas det fisketur med pappa. Han är nere på ica och köper en limpa och här hemma står chokladen och puttrar på spisen. Det blir även korvgrillning och grisöron. Grisöronen är då inte till oss utan Bierfass ska få följa med han också.
Nej nu ska jag gå och titta till chokladen och göra mig klar innan pappa kommer. Önska mig lycka till :]<3

Birsta

Hemma från birsta nu. Blev inget inköp för min del, gjorde ett tappert försök att hitta ett par jeans men hade inte orken att testa några. Stod mest och petade i högen av jeans. Sedan tog pappa och jag en sväng in på en jakt och fiske butik för att köpa saker till morgondagen då vi ska ut och fiska. Jag kände mig verkligen helt bortkommen då killen i butiken frågade vad för sorts spö jag skulle ha! Som tur räddade pappa mig och började prata på något konstigt språk med killen, hörde enstaka ord som, fiskar, älvar och någon slags lina som skulle vara bra
När vi hade fått ihop de saker som vi skulle ha åkte vi och hämtade Bierfass hos Gun sedan bar det hemmåt. 

Sitter nu i sängen och väntar på mat, men det låter inte så lovande där uppe eftersom tv:n står på, så pappa ligger väl antagligen och sover. Kanske måste ta saken i egna händer och gå upp och göra en macka.

Ikväll bär det av till dyket för att se lite band som spelar. Får hoppas att regnet från stan inte bestämer sig för att dra sig över njurunda.

Nej nu ska jag gå upp och fixa något till min mage. Tjenixen

Godmorgon

Nyss vaknat och ska nu ute och gå med hunden en sväng. Pappa ringde nyss och frågade om jag ville hitta på något idag så han kommer sedan och hämtar upp mig så ska vi åka in på birsta. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra där inne, kanske jag ska passa på att köpa saker till mitt rum.

Ajja ska släng på mig kläder nu och gå ut med bierfass Pusshej<3

Hemma

från bion nu och ligger i sängen och myser. Filmen var riktigt bra och Gush vad kille är snygg! Channing Tatum det vill säga:)
Det roliga var ju att det enbart var jag,bella och 5 andra personer i biosalongen, men lyckligtvis måste ju en lång kille sätta sig precis fram för mig, trots att det fanns ca 85 platser han kunde välja på.
På hemresan blev vi tvungen att hoppa av en busshållsplats för långt eftersom busschaufförn var både döv och blind och varken såg eller hörde att vi skulle av på klockarberget... Som tur var kom mamma och hämtade oss. Det var helt enkelt inte vår kväll.

Usch vad hemskt det känns att Bella åker imorgon.Förhoppningsvis kommer hon hem redan nästa helg och hälsar på men det är inte säkert. Då får väl jag åka ner och hälsa på henne. Nej nu ska jag läsa och sedan sova. God natt<3


Vilken jävla babe<3

uppdatering

Tjabba.
Det blev inte bio med Vickan och julia åker istället in med Bella och ser på Fighting.
Det mongot åker till uppsala imorgon för att plugga där :'( Hade iaf gjort en asfin present till henne som hon ska få ta med sig. Lägger ut bild på den senare då jag har hittat kamerasladden.


Ajja ska gå och göra mig klar nu. Pusshej<3

Back again

Nyss kommit hem efter en 1,5 timmes promenad och nu väntas städning av huset och dammtorkning av mitt rum. Dammtorkning är nog det värsta jag vet strax efter att tömma komposthinken och bananflugor. Det är inte äckligt som de två sist nämnda sakerna men det tar så otroligt lång tid och jag lyckas alltid göra sönder något när jag håller på att flyta runt på alla saker.
Ikväll blir det pizza med pappa och sedan bio med Julia och Vickan. FAN jag bröt nyss mitt godisförbud utan att tänka på det ! Winegums paketet står alldeles brevid mig så jag stack ner näven och tog en. Fan jag kunde inte ens hålla mig i 2 timmar.

Ajja, hade det otroligt trevligt i Kreta och har nu fått beslutsångest hur jag ska göra med USA resan. Har nästa större lust att båtluffa hela nästa sommar men då kommer ju pengarna vara gone när det är dax för mig att sticka till USA. Vi får se hur det blir, jag är ju iaf godkänd att åka med ef.

Min dåliga uppdatering beror på att jag har varit för lat att skriva när jag har haft tid och för att jag har umgåtts med mina vänner så mycket som möjligt.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja städa så jag blir klar någon gång.
Tjilevippen

Irriterande

Det borde vara förbjudet att trumma med foten och nynna i otakt på en allmän buss !

Om det är något jag hatar mer än russinfötter, sånna man får när man bada för länge. så är det att åka buss ensam och utan musik eller något annat dyrligt att fördriva tiden med.
Idag genomled jag en hemsk resa från standen hem till klockis. Jag satt relativt långtbak i den illaluktande bussen och var smått irriterad för att ha glömt mina hörlurar hemma då jag hör det mest irriterade ljudet på denna jord, en ung kille som sitter längstbak och trummar med foten och nynnar i otakt till någon dålig techno låt som strömmar ut ur hans hörlurar. Från början försökte jag bara ignorera ljudet men tyvärr var det svårt att stänga ute. Det kändes som ljudet blev högre och högre, och flera gånger vände jag mig om för att försöka få ögonkontakt med killen och ge honom en menandeblick som sa: kan du sluta upp med det du håller på med och HÅLLA KÄFTEN! men icke, han hade fullt upp med att titta ut genom fönstret och vicka på huvudet. Tack och lov klev han av i kvissle och jag njöt av tysnaden han lämnade efter sig.

Från det ena till det andra så är packningen klar nu. Alarmet ringer imorgon klockan 08.00 och vi tar tåget till stockholm klockan ca 10.00. Wiie vad jag längtar. Ska försöka komma i sängen tidigt ikväll,men vet allt för väl att jag kommer ligga och strirra upp i taket x antal timmar. Nu blir det promenad med hunden sedan slår jag nog på en film. Hör av er så jag inte känner mig bortglömd under resan. Pusshej<3

Kräftor

5 timmars sömn, det håller helt enkelt inte. Jag behöver minst 8 timmar för att klara av dagen. Min hjärna kommer att kollapsa vilken sekund som helst.

Ikväll vankas det kräftskiva här hos Familjen Andersson, familjen Berg kommer på besök. Fråga är ju hur jag ska klara mig vaken under middagen. Får helt enkelt be Elin slå till mig då hon ser att det börjar gå neråt. Men det ska iaf bli trevligt. Just nu skriker min mage efter mat så jag hoppas att  familjen Berg är på ingång.

Gårdagen spenderades hos Simon med massa trevligt umgänge. Blev lite alkohol och mys :) Självklart mår man inte bäst idag men det var det värt.

oj nu plingar det på dörren, bäst att gå upp och hälsa på sällskapet.
Pusshej<3